magi 24.01.2008 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Witam porannie!!! Widzę najnowsze trendy w modzie bieliźniarskiej Tosz to prawdziwy mors ale najważniejsze ma osłonięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 24.01.2008 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Bry Kawy nie było Przechodzimy na lód Może do wiosny jakoś sie dociągnie Wiecie, że wierzby i brzozy wypusciły pąki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 24.01.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Kawy nie było Przechodzimy na lód Może do wiosny jakoś sie dociągnie dociągnie???? po lodzie??? wystarczy popchnąć lekko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 24.01.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Witam porannie!!! Widzę najnowsze trendy w modzie bieliźniarskiej Tosz to prawdziwy mors ale najważniejsze ma osłonięte I nawet kamizelkę znalazł!!!!!! Cały rok szukał!!!! (niesie teraz pod pachą) (w tamtym roku nieopatrznie założył pod koszulę....) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 24.01.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Witam porannie!!! Widzę najnowsze trendy w modzie bieliźniarskiej Tosz to prawdziwy mors ale najważniejsze ma osłonięte I nawet kamizelkę znalazł!!!!!! Cały rok szukał!!!! (niesie teraz pod pachą) (w tamtym roku nieopatrznie założył pod koszulę....) eeee to nie kamizelka tylko rękawiczki bo woda zimna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 24.01.2008 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 A ja widzę sweterek Tylko ciut nie od kompletu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 24.01.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 bywajcie, żegnam wszystkich wylewnie.jadę tam, gdzie kompów nie ma, to i odzywać się nie będzie jak.a wrócę w... trudno zgadnąć, czy wrócę.Heja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.01.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 a ja myslalam , ze to recznik poza tym tak bez spodni ? w bialy dzien ? !!! zbokol jeden witam wszystkich cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 24.01.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 a ja myslalam , ze to recznik poza tym tak bez spodni ? w bialy dzien ? !!! zbokol jeden witam wszystkich cieplutko eee tam zbukol od razu - naturysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.01.2008 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 bywajcie, żegnam wszystkich wylewnie. jadę tam, gdzie kompów nie ma, to i odzywać się nie będzie jak. a wrócę w... trudno zgadnąć, czy wrócę. Heja! do kosciola idziesz ? na msze? i po co ty tam jedziesz ??? bez nas bedzie ci smutno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 24.01.2008 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 bywajcie, żegnam wszystkich wylewnie. jadę tam, gdzie kompów nie ma, to i odzywać się nie będzie jak. a wrócę w... trudno zgadnąć, czy wrócę. Heja! do kosciola idziesz ? na msze? i po co ty tam jedziesz ??? bez nas bedzie ci smutno e tam. Dostał powołanie na ćwiczenia wojskowe, a że wojsko jeszcze internetem nie stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 24.01.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 bywajcie, żegnam wszystkich wylewnie. jadę tam, gdzie kompów nie ma, to i odzywać się nie będzie jak. a wrócę w... trudno zgadnąć, czy wrócę. Heja! do kosciola idziesz ? na msze? i po co ty tam jedziesz ??? bez nas bedzie ci smutno e tam. Dostał powołanie na ćwiczenia wojskowe, a że wojsko jeszcze internetem nie stoi A może pojechał na obóz odwykowy od FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 24.01.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 bywajcie, żegnam wszystkich wylewnie. jadę tam, gdzie kompów nie ma, to i odzywać się nie będzie jak. a wrócę w... trudno zgadnąć, czy wrócę. Heja! do kosciola idziesz ? na msze? i po co ty tam jedziesz ??? bez nas bedzie ci smutno e tam. Dostał powołanie na ćwiczenia wojskowe, a że wojsko jeszcze internetem nie stoi A może pojechał na obóz odwykowy od FM a co z pamiętnikiem? tak bez kolejnego odcinka? wstyd! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 24.01.2008 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Retro, jak możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 24.01.2008 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Retro: Rozmawiają dwie przyjaciółki: - Wyglądasz na zmęczoną. - Mój mąż jest chory i muszę go pilnować w dzień i w nocy... - Coś takiego! A pielęgniarka nie przychodzi? - Właśnie przychodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 24.01.2008 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Retro: Rozmawiają dwie przyjaciółki: - Wyglądasz na zmęczoną. - Mój mąż jest chory i muszę go pilnować w dzień i w nocy... - Coś takiego! A pielęgniarka nie przychodzi? - Właśnie przychodzi... że też u mnie rolę pielęgniarki pełni żona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.01.2008 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Na kontrolę przyszłam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 24.01.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Na kontrolę przyszłam .... w NIK-u pracujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 24.01.2008 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Na kontrolę przyszłam .... w NIK-u pracujesz? Najlepszy Inspektor Kontrolujący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 24.01.2008 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Na kontrolę przyszłam .... w NIK-u pracujesz? Najlepszy Inspektor Kontrolujący tu i teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts