tola 25.01.2008 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 ale co tam, wiosna niedaleko, zaświeci dla nas słońce czekam na to z utęsknieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.01.2008 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 oglądałas dzisiaj Rozmowy w toku? był tam facet -chyba 75 letni ,który wszelkie choroby i dolegliwosci leczył ...sexem sam osobiscie i jeszcze brał za to kase myślałam ,że zejde na zawał nie mogłaś wysłaś SMSa, żebym też pooglądała, nie mogłam ...robiłam korminadle ale dam znac jak cos ciekawego bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 25.01.2008 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 nie mogłam ...robiłam korminadle ale dam znac jak cos ciekawego bedzie żeby mi to było przedostatni raz a co to te karmicośtam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.01.2008 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 nie mogłam ...robiłam korminadle ale dam znac jak cos ciekawego bedzie żeby mi to było przedostatni raz a co to te karmicośtam? mielone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 25.01.2008 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 śmiechowi jesteście po kilku takich tekstach żaden wiatr nie jest straszny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 25.01.2008 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 to mnie się coę pozajączkowało karminadle z kluskami kojarzyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 25.01.2008 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 a może znacie kilka koszmarnych historii o odsysaniu tłuszczu moja siostra wpadła na pomysł by szybko pozbyć się centymetrów na udach i nie wiem jak jej to wybić z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.01.2008 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 to mnie się coę pozajączkowało karminadle z kluskami kojarzyłem przeciez to takie kluski z mięsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 25.01.2008 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 a może znacie kilka koszmarnych historii o odsysaniu tłuszczu moja siostra wpadła na pomysł by szybko pozbyć się centymetrów na udach i nie wiem jak jej to wybić z głowy szukałam w googlach jakiekoś masakrycznego zdjęcia z zabiegu liposukcji, dla Twojej siostry, a znalazłam takie zdjęcie http://img.interia.pl/kobieta/nimg/Znikajace_centymetry_1964700.jpg Andre, to gatki za pyknięcie stronki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.01.2008 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Ahoj, czy jest tu ktos upier...wy, zlosliwy, wredy.., lub podobny potrzebujacy pomocy? Ni ma? To ja tez nie mam tu co szukac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 25.01.2008 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 to mnie się coę pozajączkowało karminadle z kluskami kojarzyłem przeciez to takie kluski z mięsa znaczy dobrze mi sie kojarzyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 25.01.2008 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Dzięki Tolusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 25.01.2008 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Wieczorne ukłony dla forumowej braci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.01.2008 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Ahoj, czy jest tu ktos upier...wy, zlosliwy, wredy.., lub podobny potrzebujacy pomocy? Ni ma? To ja tez nie mam tu co szukac. tu sie trafia tylko po dobre słowa dobra kawę i.....zimne piwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.01.2008 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Ahoj, czy jest tu ktos upier...wy, zlosliwy, wredy.., lub podobny potrzebujacy pomocy? Ni ma? To ja tez nie mam tu co szukac. tu sie trafia tylko po dobre słowa dobra kawę i.....zimne piwo Hm, a ja tu nie trafilam, przyszlam celowo. Tez cos dostane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 25.01.2008 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Ahoj, czy jest tu ktos upier...wy, zlosliwy, wredy.., lub podobny potrzebujacy pomocy? Ni ma? To ja tez nie mam tu co szukac. Wredny mogę być , ale żeby zaraz szukający pomocy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.01.2008 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Wieczorne ukłony dla forumowej braci noc duchów i duszków witaj witaj i.... sie nas o wszystko pytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 25.01.2008 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Ahoj, czy jest tu ktos upier...wy, zlosliwy, wredy.., lub podobny potrzebujacy pomocy? Ni ma? To ja tez nie mam tu co szukac. zaraz, zaraz, a dokąd to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.01.2008 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Ahoj, czy jest tu ktos upier...wy, zlosliwy, wredy.., lub podobny potrzebujacy pomocy? Ni ma? To ja tez nie mam tu co szukac. Wredny mogę być , ale żeby zaraz szukający pomocy ... a nie szukajacy!!! potrzebujacy!!! To ruznica wielka.... Szukajacy pomocy traci swoja wrednosc, zlosliwosc i upier..wosc, bo juz zdecydowal sie na zmiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 25.01.2008 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Markus, a gdzie Ciebie wcięło na tyle miesięcy? od spotkania majowego to ani widu, ani pisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts