ila66 29.01.2008 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Wybór padł na Ciebie! Otrzymujesz zaproszenie do spędzenia 14 noclegów w hotelu bez ponoszenia ich kosztów. Gratulujemy szczęścia! Przygotowaliśmy dla Ciebie katalog zawierający aż 1000 hoteli w 14 krajach Europy. Wybierz jeden i spędź w nim 14 bezpłatnych noclegów. Noclegi są darmowe, abyś mógł sprawdzić hotel i wystawić mu opinię. Twoja opinia jest bardzo ważna. Dzięki niej powstanie ogólnoeuropejski ranking hoteli rekomendowanych do wypoczynku. Bardzo liczymy na Twój udział. W ciągu 7 minut od przeczytania tej wiadomości wypełnij formularz i odbierz Twoje bezpłatne noclegi, które spędzisz w wybranym hotelu wraz z osobą towarzyszącą. Zostałeś wybrany, więc ciesz się tym przywilejem i odbierz zaproszenie już teraz. Nic nie tracisz, a możesz tylko zyskać. Szczegóły znajdziesz w Regulaminie na http://www.eurorest.org Co o tym myślicie ciepnij do kosza a jak to prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 29.01.2008 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 witam witam i o zdrowie pytam Witam witam. Boli mię głowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.01.2008 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 witam witam i o zdrowie pytam Witam witam. Boli mię głowa cześć pp, z tą głową to nie jesteś sama nic mi nie pomaga to chyba przez ta pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 29.01.2008 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Wybór padł na Ciebie! Otrzymujesz zaproszenie do spędzenia 14 noclegów w hotelu bez ponoszenia ich kosztów. Gratulujemy szczęścia! Przygotowaliśmy dla Ciebie katalog zawierający aż 1000 hoteli w 14 krajach Europy. Wybierz jeden i spędź w nim 14 bezpłatnych noclegów. Noclegi są darmowe, abyś mógł sprawdzić hotel i wystawić mu opinię. Twoja opinia jest bardzo ważna. Dzięki niej powstanie ogólnoeuropejski ranking hoteli rekomendowanych do wypoczynku. Bardzo liczymy na Twój udział. W ciągu 7 minut od przeczytania tej wiadomości wypełnij formularz i odbierz Twoje bezpłatne noclegi, które spędzisz w wybranym hotelu wraz z osobą towarzyszącą. Zostałeś wybrany, więc ciesz się tym przywilejem i odbierz zaproszenie już teraz. Nic nie tracisz, a możesz tylko zyskać. Szczegóły znajdziesz w Regulaminie na http://www.eurorest.org Co o tym myślicie ciepnij do kosza a jak to prawda znaczy co prawda? To, że jest firma, która daje za darmo wielu mieszkańcom biedej Polski super wakacje we wspaniałych hotelach?. No pewnie, w świecie jest cała masa takich firm, tylko w sam raz nigdy na ciebie jeszcze nie trafiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 29.01.2008 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 witam witam i o zdrowie pytam Witam witam. Boli mię głowa cześć pp, z tą głową to nie jesteś sama nic mi nie pomaga to chyba przez ta pogodę Na pewno przez pogodę. Na dodatek nie bardzo mogę się nafaszerować tabletkami Ja chcę wiosnę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 29.01.2008 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Wybór padł na Ciebie! Otrzymujesz zaproszenie do spędzenia 14 noclegów w hotelu bez ponoszenia ich kosztów. Gratulujemy szczęścia! Przygotowaliśmy dla Ciebie katalog zawierający aż 1000 hoteli w 14 krajach Europy. Wybierz jeden i spędź w nim 14 bezpłatnych noclegów. Noclegi są darmowe, abyś mógł sprawdzić hotel i wystawić mu opinię. Twoja opinia jest bardzo ważna. Dzięki niej powstanie ogólnoeuropejski ranking hoteli rekomendowanych do wypoczynku. Bardzo liczymy na Twój udział. W ciągu 7 minut od przeczytania tej wiadomości wypełnij formularz i odbierz Twoje bezpłatne noclegi, które spędzisz w wybranym hotelu wraz z osobą towarzyszącą. Zostałeś wybrany, więc ciesz się tym przywilejem i odbierz zaproszenie już teraz. Nic nie tracisz, a możesz tylko zyskać. Szczegóły znajdziesz w Regulaminie na http://www.eurorest.org Co o tym myślicie ciepnij do kosza a jak to prawda znaczy co prawda? To, że jest firma, która daje za darmo wielu mieszkańcom biedej Polski super wakacje we wspaniałych hotelach?. No pewnie, w świecie jest cała masa takich firm, tylko w sam raz nigdy na ciebie jeszcze nie trafiło Ja kilka razy dostałam takiego maila. Tylko nie mogłam odpisać w ciągu owych 7 minut, bo zazwyczaj dostawałam je o 3-4 rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.01.2008 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Ja chcę wiosnę... i znowu się z Tobą zgadzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 29.01.2008 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Ja chcę wiosnę... i znowu się z Tobą zgadzam I tulipany, słoneczko.... Muszę wreszcie okna umyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 29.01.2008 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Ja chcę wiosnę... i znowu się z Tobą zgadzam chyba juz jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 29.01.2008 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Ja chcę wiosnę... i znowu się z Tobą zgadzam chyba juz jest Wiosna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.01.2008 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 a u mnie...deszczowa zima pepicia , dlaczego nie mozesz zazywac tabletek ? karmisz jeszcze? w ciazy jestes??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 29.01.2008 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Ja chcę wiosnę... i znowu się z Tobą zgadzam chyba juz jest Wiosna? tak , jest cieplutko , powracaja ptaki z cieplych krajow , rosliny zakwitaja , i ja taki jakis rozkochany jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 29.01.2008 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Ja chcę wiosnę... i znowu się z Tobą zgadzam chyba juz jest Wiosna? tak , jest cieplutko , powracaja ptaki z cieplych krajow , rosliny zakwitaja , i ja taki jakis rozkochany jestem stara miłość nie rdzewieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 29.01.2008 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 a u mnie...deszczowa zima pepicia , dlaczego nie mozesz zazywac tabletek ? karmisz jeszcze? w ciazy jestes??? Jeszcze karmię, ciąży brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 29.01.2008 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Ja chcę wiosnę... i znowu się z Tobą zgadzam chyba juz jest Wiosna? tak , jest cieplutko , powracaja ptaki z cieplych krajow , rosliny zakwitaja , i ja taki jakis rozkochany jestem No no.... Daj no trochę tego "haju" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 29.01.2008 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 a u mnie...deszczowa zima pamietasz naszą wiosne ? http://pl.youtube.com/watch?v=G9Vd8TM9NsM wstyd sie przyznac , .... ale przez tą piosenke mam dreszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 29.01.2008 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Cześć wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 29.01.2008 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Daj no trochę tego "haju" troche haju i do raju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.01.2008 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 a u mnie...deszczowa zima pamietasz naszą wiosne ? http://pl.youtube.com/watch?v=G9Vd8TM9NsM wstyd sie przyznac , .... ale przez tą piosenke mam dreszcze ty tez ??? to jest nas dwoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 29.01.2008 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Hej !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts