retrofood 30.01.2008 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Jea, gratki http://img101.imageshack.us/img101/4352/sexpodnoszenieciezarowhj3.gif Powiedz tylko słowo, a skasuję jeśli za mocne kurza stopa co za sprzęt podnośnik hydrauliczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 30.01.2008 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Jea, gratki http://img101.imageshack.us/img101/4352/sexpodnoszenieciezarowhj3.gif Powiedz tylko słowo, a skasuję jeśli za mocne kurza stopa co za sprzęt podnośnik hydrauliczny a dlaczego ręce też mu sie ruszają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.01.2008 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Dzięki za gacie Sloneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.01.2008 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Na Internetowym Forum Policyjnym funkcjonariusze zastanawiają się, w jaki sposób mogą jeszcze zaprotestować. "Skoro nie możemy strajkować, to możemy zrobić coś innego, co zwróci uwagę wszystkich ludzi na nasz los. Każdy z nas posiada w domu aluminiową łyżkę lub widelec. Niech każdy 5 lutego włoży taki metalowy element do koperty i wyśle zwykłym listem do Komendy Głównej Policji. Zmasowana akcja na pewno odbije się echem zarówno w KGP, jak i w mediach, jeżeli w klika dni dostaną korespondencję kilku tysięcy sztućców. Może za ten drogi aluminiowy złom kupią jakiś nowy radiowóz...?" - zachęca na forum funkcjonariusz z Warszawy. Pod pomysłem zorganizowania akcji "widelec" podpisało się kilkuset funkcjonariuszy. "O to właśnie chodziło! Taką akcję możemy zrobić bez obaw. Śmiech jest silniejszą bronią niż groźby" - dodaje gliniarz z opolskiego. http://miasta.gazeta.pl/lodz/1,35136,4881412.html Witam popołudniowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 30.01.2008 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 wątek na ten temat już jest....po co drugi? Za mało awantur? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.01.2008 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Ale ja nie zakładam drugiego wątku jeśli ta uwaga była do mnie Rozbawił mnie ten pomysł i dlatego to zacytowałam Nie sądziłam, ze to temat tak drazliwy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 30.01.2008 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Przepraszam jeśli to zabrzmiało zgryźliwie Wątek jest w dziale porad życiowych i nadal toczy się tam durna przepychanka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 30.01.2008 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 a dlaczego ręce też mu sie ruszają? Robi porządny wdech? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.01.2008 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 No tak, teraz widzę, Ty ten temat załozyłaś Sporadycznie tam zaglądam bo siedzę głównie na wnetrzach i dziennikach. Wykończeniówka w pełni Na widelcowy temat trafiłam na forum skarbowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 30.01.2008 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 wszędzie juz o tym mówią. Nawet na tvn24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 30.01.2008 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 kurcze jakiś niedzisiejszy jestem a ja się dopiero z postu Mayland o tym dowiedziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 30.01.2008 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 ja tysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 30.01.2008 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 wieczorowe witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 30.01.2008 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 miałam dzisiaj sporo załatwień wiec kawkę wypiłam raniutko ale załatwiłam wszystko co zaplanowałam A wczoraj miałam wieczorna debatę nad wyborem szkoły dla pierworodnego na wsi czy w mieście sama nie wiem moze ktos coś doradzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 30.01.2008 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 ullerowa moim zdaniem im mniejsza szkoła tym lepiej, dzieci nie są anonimowe jak w tych molochach w mieście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 30.01.2008 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 ullerowa moim zdaniem im mniejsza szkoła tym lepiej, dzieci nie są anonimowe jak w tych molochach w mieście ale w szkole brakuje mi dodatkowych zajęć, jest tylko chór, drużyna harcerska i kółko ortograficzne , to ciut za mało jak dla mełego i nie zgodne z jego zainteresowaniami a szkoły które rozpatruje wcale nie sa duzo wieksze, klasy sa tez 20-23 osobowe za przemawia jeszcze fakt ze poszedłby dalej z kolegami z przedszkola jeszcze mam troche czasu ale musze podjąc jakąs decyzje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 30.01.2008 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 a szkoły które rozpatruje wcale nie sa duzo wieksze, klasy sa tez 20-23 osobowe a ile jest klas w roczniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 30.01.2008 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 a szkoły które rozpatruje wcale nie sa duzo wieksze, klasy sa tez 20-23 osobowe a ile jest klas w roczniku? trzeba dowozić autem? czy może sam wrócić do domu np. jak bedzie w 3 klasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 30.01.2008 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 a szkoły które rozpatruje wcale nie sa duzo wieksze, klasy sa tez 20-23 osobowe a ile jest klas w roczniku? 3-4 zalezy od rocznika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 30.01.2008 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 a szkoły które rozpatruje wcale nie sa duzo wieksze, klasy sa tez 20-23 osobowe a ile jest klas w roczniku? trzeba dowozić autem? czy może sam wrócić do domu np. jak bedzie w 3 klasie? Tak czy siak trzeba wozić autem, ale w mieście jest babcia i po lekcjach do niej można na nogach dojść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts