Ew-ka 01.02.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 jea -gatki http://foto.m.onet.pl/_m/b259452fcc0be353979747f1a07aa979,14,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.02.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 ja kcem na wakacje http://www.travelland.com.pl/upload/16184.jpg chyba zmęczona jezdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 01.02.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Teraz jadę po kanapę. tysz zielona? Wróciłam. Kanapa nie jest zielona nie będzie stała w łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.02.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 ja kcem na wakacje http://www.travelland.com.pl/upload/16184.jpg chyba zmęczona jezdem Ew-ka jadę z Tobą też mam dość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 01.02.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 tylko ostatnia niech światło zgasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 02.02.2008 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 o tempora, o mores...wszystkie wyjechały...a światło zostało...wyłączyć się bały...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.02.2008 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 dzien doberek za oknem u mnie....snieg jea gacie na rozgrzewke http://www.morgenpost.de/z/picshow2/p/rio07/i3996f45042e50bb627fbf72b89519ed9_normal_big.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 02.02.2008 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Dzien dobry No to ide kawki szukac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 02.02.2008 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Zapraszam http://www.pizzaexpress.com.pl/cmsAdmin/NEWS_FOTO/71p1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 02.02.2008 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 a ja dzisiaj kawę w kawiarni wypilemchoć głośno krzyczałemnic nie obudziłem nawet duch zbłąkanynie da się obudzić kiedy jest sobota.szkoda gębę trudzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.02.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Bry Ja w pracy....... opierdalam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 02.02.2008 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Dzień dobry wszystkim właśnie wstałam A ja właśnie wstałam Ewcia a masz więcej miejscówek na tej plaży? Anisia no gdzie to zdjęcie? Retro kawa zrobiłeś w KK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.02.2008 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 hejka poranna wrocilam od fryzjera ...z nosa mi leci jak z kranu a wieczorem na zabawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 02.02.2008 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 ...z nosa mi leci jak z kranu a wieczorem na zabawę Usiądź wygodnie na łóżku, czy kanapie, posmaruj kremem duże paluchy u stóp, złap za nie i pocieraj jeden o drugi, tymi wystającymi boczkami. Tak z 5 minut 3 x dziennie, aby zrobiły się ciepłe. Chińczycy twierdzą, że w tych boczkach są zakończenia nerwowe śluzówki nosa i rozgrzewając je, dostarczasz im brakującej energii, która jest przesyłana do chorego miejsca. Katar powinien ustąpić Może stąd wziął się ludowy (i skuteczny) sposób na przeziębienia, tj. moczenie stóp w gorącej, najlepiej osolonej wodzie? Też wypróbuj A w nocy śpij w skarpetkach, koniecznie bawełnianych, by grzać stopy jak najdłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.02.2008 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 są takie krople, chyba xylometazolin czort wie jak sie to pisze, które zatrzymuja płynący katar. Na noc polecam gripex noc - pomaga spać i też katar się zatrzymuje trzymajcie kciuki, bo własnie siwieję, klienci maja overbooking w hotelu we Francji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 02.02.2008 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Witam popołudniowo Własnie wróciłam z zakupów chciałam kupic wygodne buty a kupiłam.......pasek. A z butów to tylko kozaczki i szpileczki i takie tam i same wyprzedaże a takich na wczesną wiosne to jeszcze ani widu ani słychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 02.02.2008 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Witam popołudniowo Własnie wróciłam z zakupów chciałam kupic wygodne buty a kupiłam.......pasek. A z butów to tylko kozaczki i szpileczki i takie tam i same wyprzedaże a takich na wczesną wiosne to jeszcze ani widu ani słychu co ty tu "na wiosnę". Zima kobito idzie, nie ma się co oszukiwać. W maju się skończy, po Zośce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.02.2008 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 ...z nosa mi leci jak z kranu a wieczorem na zabawę Usiądź wygodnie na łóżku, czy kanapie, posmaruj kremem duże paluchy u stóp, złap za nie i pocieraj jeden o drugi, tymi wystającymi boczkami. Tak z 5 minut 3 x dziennie, aby zrobiły się ciepłe. Chińczycy twierdzą, że w tych boczkach są zakończenia nerwowe śluzówki nosa i rozgrzewając je, dostarczasz im brakującej energii, która jest przesyłana do chorego miejsca. Katar powinien ustąpić Może stąd wziął się ludowy (i skuteczny) sposób na przeziębienia, tj. moczenie stóp w gorącej, najlepiej osolonej wodzie? Też wypróbuj A w nocy śpij w skarpetkach, koniecznie bawełnianych, by grzać stopy jak najdłużej. dzieki Dobra Kobieto w skarpetkach spałam juz dzisiaj w nocy ...nogi moczyłam w solonej wodzie ....wziełam uderzeniowe dawki wapna ....ibuprom zatoki ( te pomagaja na jakies 2 godz) ....sprobuje jeszzce masowanie grubych paluchów jeszcze nie miałam takiego ataku kataru i kichania -MASAKRA Majka - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 02.02.2008 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 co ty tu "na wiosnę". Zima kobito idzie, nie ma się co oszukiwać. W maju się skończy, po Zośce. u mnie to zimy nie widać, i ja wcale za nią nie tęsknię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 02.02.2008 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 co ty tu "na wiosnę". Zima kobito idzie, nie ma się co oszukiwać. W maju się skończy, po Zośce. u mnie to zimy nie widać, i ja wcale za nią nie tęsknię to że nie tęsknisz to się nie dziwię, ja też nie. ale rzeczywistość bywa okrutna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts