ila66 03.02.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 czesc Babeczki glowa mi pęka ...ale nic to .....zabawa wczorajsza była super SUPER,A ZDJĘCIA BĘDĄ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.02.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 czesc Babeczki glowa mi pęka ...ale nic to .....zabawa wczorajsza była super SUPER,A ZDJĘCIA BĘDĄ pewnie bedą ...ale nie ja robiłam wiec nie wiem co kto pstrykał Myślałam ,że to bedzie najgorsza zabawa w moim życiu ...a okazało sie odwrotnie .Nafaszerowałam sie tabletkami i katar sie zatrzymał juz o 4 byłam w łóżku a o 10 juz na spacerze w lesie Czy u Was tez tak pięknie świeciło słoneczko ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 03.02.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Czy u Was tez tak pięknie świeciło słoneczko ??? bardzo pięknie świeciło , jutro chyba tez bedzie , i cieplutko plus 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.02.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Dzień Dobry - jestem w stresie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.02.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 czesc Wartownik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 03.02.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 czesc Babeczki glowa mi pęka ...ale nic to .....zabawa wczorajsza była super SUPER,A ZDJĘCIA BĘDĄ pewnie bedą ...ale nie ja robiłam wiec nie wiem co kto pstrykał Myślałam ,że to bedzie najgorsza zabawa w moim życiu ...a okazało sie odwrotnie .Nafaszerowałam sie tabletkami i katar sie zatrzymał juz o 4 byłam w łóżku a o 10 juz na spacerze w lesie Czy u Was tez tak pięknie świeciło słoneczko ??? PONOĆ BYŁO ŁADNIE, POD WIECZÓR ZROBIŁO SIE MROŹNO jA CHCĘ JUZ WIOSNĘ ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.02.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Dzień Dobry - jestem w stresie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pprzeczytałam inaczej a co sie stawało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.02.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Jutro wchodzi EKIPA !!!!! RATUNKU !!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.02.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 PONOĆ BYŁO ŁADNIE, POD WIECZÓR ZROBIŁO SIE MROŹNO jA CHCĘ JUZ WIOSNĘ ..... a czemu -ponoć ...nie widziałas ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.02.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Jutro wchodzi EKIPA !!!!! RATUNKU !!!!!!!!!!!!!! daj nr telefonu ....odmówie Ekipę szkoda Twego zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.02.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Jutro wchodzi EKIPA !!!!! RATUNKU !!!!!!!!!!!!!! daj nr telefonu ....odmówie Ekipę szkoda Twego zdrowia Chyba do mnie własnie dociera, że to nie żarty :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 03.02.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 dzień dobry - jestem w stresie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a to z jakiego powodu ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.02.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Jutro wchodzi EKIPA !!!!! RATUNKU !!!!!!!!!!!!!! daj nr telefonu ....odmówie Ekipę szkoda Twego zdrowia Chyba do mnie własnie dociera, że to nie żarty :) teraz będzie juz tylko ...gorzej ale nie martw sie ...co nas nie zabije ...to nas wzmocni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 03.02.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 ponoć było ładnie, pod wieczór zrobiło sie mroźno ja chcę juz wiosnę ..... a czemu -ponoć ...nie widziałas ? bo nygusowałam -dosłownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.02.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Jutro wchodzi EKIPA !!!!! RATUNKU !!!!!!!!!!!!!! daj nr telefonu ....odmówie Ekipę szkoda Twego zdrowia Chyba do mnie własnie dociera, że to nie żarty :) teraz będzie juz tylko ...gorzej ale nie martw sie ...co nas nie zabije ...to nas wzmocni Podobno :) JAk się powiedziało A to teraz będzie "beeeeeeeeeeeeeeee" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.02.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 żegnam Szanowne Towarzystwo niestety głowa nie świnia ...swoje prawa ma idę sie wyspać pa ...do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.02.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 żegnam Szanowne Towarzystwo niestety głowa nie świnia ...swoje prawa ma idę sie wyspać pa ...do jutra Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 03.02.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 żegnam Szanowne Towarzystwo niestety głowa nie świnia ...swoje prawa ma idę sie wyspać pa ...do jutra KOLOROWYCH , KOSMATYCH SNÓW http://www.joemonster.org/filmy/5304/Czy-tez-masz-kosmate-mysli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 03.02.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Anisia fajny kształt wanny osobiście nie zdecydowałabym się na kolor mało postępowa jestem kąpiel istnie lagunowa Cię czeka Własnie na te lagunowe efekty mam nadzieję. Też długo sie zastanawiałam nad ta wanną, ale pasowała do ogólnej koncepcji łazienki. I co najważniejsze, dzięki temu, że społeczeństwo jest tradycyjne, mam ją za połowę wyjściowej ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 04.02.2008 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Dżem dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts