Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

hej !!! co slychac ???

KUPIŁAM 3 PARY BUTÓW :D

a chodzić można tylko w jednej naraz :-? chyba, że nie do pary :lol:

w jednych juz jestem w pracy :lol:

wszystkie są ze skory po ...50zł :D

:o tanio jak barszcz :D zdążę jeszcze na wyprzedaż :roll: :wink:

przydałaby mi się taka wyprzedaż w Krakowie :roll:

:D

Rozumiem, że butki już wiosenne kupujemy :roll:

Trzeba tę wiosnę zaczarować. Ja w ramach odczarowywania zimy wybrałam się na działeczkę w sobotę w pantofelkach. W końcu świeciło słońce. Gdy byłam już fioletowa wróciłam do domu i długo jeszcze mrowiły mnie stopy gdy stałam sobie bez ruchu na ogrzewanej podłodze w kuchni. Mimo sobotniej porażki ciągle gapię się na jakieś fruwające klucze ptaków i myślę, że to może już, już jakaś oznaka wiosny. Jakaś szurnięta chyba jestem bo nigdy wcześniej tak nie miałam. Człowiek się z wiekiem zmienia :roll: :roll: :roll:

Rozumiem, że butki już wiosenne kupujemy :roll:

Oczywiści, choć jeszcze ich za bardzo nie ma :roll:

Trzeba tę wiosnę zaczarować. Ja w ramach odczarowywania zimy wybrałam się na działeczkę w sobotę w pantofelkach. W końcu świeciło słońce. Gdy byłam już fioletowa wróciłam do domu i długo jeszcze mrowiły mnie stopy gdy stałam sobie bez ruchu na ogrzewanej podłodze w kuchni. Mimo sobotniej porażki ciągle gapię się na jakieś fruwające klucze ptaków i myślę, że to może już, już jakaś oznaka wiosny. Jakaś szurnięta chyba jestem bo nigdy wcześniej tak nie miałam. Człowiek się z wiekiem zmienia :roll: :roll: :roll:

U mnie było dzisiaj +10 stopni ok 16.00. :lol: :lol:

Więc może to już :wink:

Ullerowa ja też potwierdzam ,że wiosna dzisiaj była w Opolskiem ...10 st na plusie -śliczne słoneczko i błękitne niebo :D

Jacuś- wyprzedaz sie udała ..a jakże :lol:

Verunia -gdzie szusowałaś ?

Froszka -widziałaś sie ze Stukiem ?

krys - ja dzisiaj rano wsłuchałam sie w śpiew ptaszków :lol:

jak bum -cyk ....wiosna nadchodzi :D

ps....śnieg to ma być górach ..na nizinach nikomu nie jest do szczescia potrzebny :wink:

Ew-ka a napisz mi cos wiecej o tej wyprzedazy, czy to we wszystkich ich sklepach i czy trwa dluzej czy to tylko jednodniowa ?

wyprzedaż jest w Praszczykach k.Częstochowy czyli w siedzibie głównej Solo Femme ...Te kiermasze są kilka razy w roku ...ostatnio był w listopadzie ale nic nie znalazłam dla siebie .Dzisiaj kupiłam sobie trzewiki , balerinki i człenka z wycięciem na palec na platformie -na wysokim obcasie :D