magi 04.02.2008 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Ja chcę jeszcze troche zimy. Na nartach sie nie wyjeździłam To niech zima zostanie jeszcze trochę w niektórych górach a gdzie indziej wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.02.2008 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 hej !!! Co slychac ??? kupiłam 3 pary butów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 04.02.2008 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 hej !!! co slychac ??? KUPIŁAM 3 PARY BUTÓW a chodzić można tylko w jednej naraz chyba, że nie do pary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.02.2008 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 hej !!! co slychac ??? KUPIŁAM 3 PARY BUTÓW a chodzić można tylko w jednej naraz chyba, że nie do pary w jednych juz jestem w pracy wszystkie są ze skory po ...50zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 04.02.2008 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 hej !!! co slychac ??? KUPIŁAM 3 PARY BUTÓW a chodzić można tylko w jednej naraz chyba, że nie do pary w jednych juz jestem w pracy wszystkie są ze skory po ...50zł tanio jak barszcz zdążę jeszcze na wyprzedaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.02.2008 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 hej !!! co slychac ??? KUPIŁAM 3 PARY BUTÓW a chodzić można tylko w jednej naraz chyba, że nie do pary w jednych juz jestem w pracy wszystkie są ze skory po ...50zł tanio jak barszcz zdążę jeszcze na wyprzedaż przydałaby mi się taka wyprzedaż w Krakowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.02.2008 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Widze ze polowanie na buty na wyprzedazy sie udalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 04.02.2008 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Rozumiem, że butki już wiosenne kupujemy Trzeba tę wiosnę zaczarować. Ja w ramach odczarowywania zimy wybrałam się na działeczkę w sobotę w pantofelkach. W końcu świeciło słońce. Gdy byłam już fioletowa wróciłam do domu i długo jeszcze mrowiły mnie stopy gdy stałam sobie bez ruchu na ogrzewanej podłodze w kuchni. Mimo sobotniej porażki ciągle gapię się na jakieś fruwające klucze ptaków i myślę, że to może już, już jakaś oznaka wiosny. Jakaś szurnięta chyba jestem bo nigdy wcześniej tak nie miałam. Człowiek się z wiekiem zmienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.02.2008 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Donosze wszystkim pozdrowienia od stuczka !!!!!Teskni za nami okrutnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.02.2008 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Bry Ja chcę jeszcze troche zimy. Na nartach sie nie wyjeździłam Majka, przywiozłam ci troche zimy Ja się juz wyjeżdziłam http://images30.fotosik.pl/153/2d0ea2005a41b51cmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 04.02.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Witajcie wieczorową porą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 04.02.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Rozumiem, że butki już wiosenne kupujemy Oczywiści, choć jeszcze ich za bardzo nie ma Trzeba tę wiosnę zaczarować. Ja w ramach odczarowywania zimy wybrałam się na działeczkę w sobotę w pantofelkach. W końcu świeciło słońce. Gdy byłam już fioletowa wróciłam do domu i długo jeszcze mrowiły mnie stopy gdy stałam sobie bez ruchu na ogrzewanej podłodze w kuchni. Mimo sobotniej porażki ciągle gapię się na jakieś fruwające klucze ptaków i myślę, że to może już, już jakaś oznaka wiosny. Jakaś szurnięta chyba jestem bo nigdy wcześniej tak nie miałam. Człowiek się z wiekiem zmienia U mnie było dzisiaj +10 stopni ok 16.00. Więc może to już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.02.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Ullerowa ja też potwierdzam ,że wiosna dzisiaj była w Opolskiem ...10 st na plusie -śliczne słoneczko i błękitne niebo Jacuś- wyprzedaz sie udała ..a jakże Verunia -gdzie szusowałaś ? Froszka -widziałaś sie ze Stukiem ? krys - ja dzisiaj rano wsłuchałam sie w śpiew ptaszków jak bum -cyk ....wiosna nadchodzi ps....śnieg to ma być górach ..na nizinach nikomu nie jest do szczescia potrzebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.02.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Ew-ka, jezdzłam tam gdzie zawsze słoneczko świeci, jest snieg, makaron i przystojni faceci, hmmmm. Bosko było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.02.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Ew-ka, jezdzłam tam gdzie zawsze słoneczko świeci, jest snieg, makaron i przystojni faceci, hmmmm. Bosko było pewnie gwizdali za Tobą i mówili bella Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.02.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Ew-ka, jezdzłam tam gdzie zawsze słoneczko świeci, jest snieg, makaron i przystojni faceci, hmmmm. Bosko było pewnie gwizdali za Tobą i mówili bella Mam nadzieję że bella to nic brzydkiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.02.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Ew-ka, jezdzłam tam gdzie zawsze słoneczko świeci, jest snieg, makaron i przystojni faceci, hmmmm. Bosko było pewnie gwizdali za Tobą i mówili bella Mam nadzieję że bella to nic brzydkiego? też mam taką nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.02.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Ew-ka a napisz mi cos wiecej o tej wyprzedazy, czy to we wszystkich ich sklepach i czy trwa dluzej czy to tylko jednodniowa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.02.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Ew-ka a napisz mi cos wiecej o tej wyprzedazy, czy to we wszystkich ich sklepach i czy trwa dluzej czy to tylko jednodniowa ? wyprzedaż jest w Praszczykach k.Częstochowy czyli w siedzibie głównej Solo Femme ...Te kiermasze są kilka razy w roku ...ostatnio był w listopadzie ale nic nie znalazłam dla siebie .Dzisiaj kupiłam sobie trzewiki , balerinki i człenka z wycięciem na palec na platformie -na wysokim obcasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.02.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 No to moja malzonka bedzie nie pocieszona bo nie wybieram sie poki co na wycieczke do Czestochowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts