frosch 05.02.2008 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 cześć wszystkim ila gratki froschka, wróciłas już od tego fryzjera?? zdjęcia bedom?? wrocilam wygladam tak samo tylko..fajniej Zaplusuje Jeszcze fajniej fajniej niz fajniej ???? chyba czegos nie zauwazylam w czasie wizyty u fryzjera dostalam esa od froscha: kocham cie, ale nie przesadzaj z tymi experymentami !!!! a miala to byc niespodzianka ...ktores z dzieciakow musialo mnie zakapowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 05.02.2008 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 cześć wszystkim ila gratki froschka, wróciłas już od tego fryzjera?? zdjęcia bedom?? wrocilam wygladam tak samo tylko..fajniej Zaplusuje Jeszcze fajniej fajniej niz fajniej ???? chyba czegos nie zauwazylam w czasie wizyty u fryzjera dostalam esa od froscha: kocham cie, ale nie przesadzaj z tymi experymentami !!!! a miala to byc niespodzianka ...ktores z dzieciakow musialo mnie zakapowac A to kapusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.02.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Byłem dzisiaj w poważnym Urzędzie Wszystkie blondynki klękały przed drzwiami wejściowymi. Na drzwiach pisało: ciągnąć. Froszka tak sie przejęła tym napisem ,że zaraz do fryzjera poleciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.02.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 wieczór dobry a mnie dalej leci ...z nosa i kicham 10 razy na godzinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.02.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 widze ,że wszyscy na śledziku a ja w objeciach chusteczek do nosa o przepraszam ....mam jeszcze herbatkę z sokiem malinowym i męża koło siebie ...... jak to fajnie miec koło siebie kogoś do chorowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 05.02.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 RANY, NIGDY NIE MOGĘ NIKOGO ZASTAĆ gaciorki http://i.wp.pl/a/f/jpeg/17913/TRHkg631095.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.02.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 cześć wszystkim ila gratki froschka, wróciłas już od tego fryzjera?? zdjęcia bedom?? wrocilam wygladam tak samo tylko..fajniej Zaplusuje Jeszcze fajniej fajniej niz fajniej ???? chyba czegos nie zauwazylam w czasie wizyty u fryzjera dostalam esa od froscha: kocham cie, ale nie przesadzaj z tymi experymentami !!!! a miala to byc niespodzianka ...ktores z dzieciakow musialo mnie zakapowac A to kapusie Moj kolega na swoją córkę w wieku 4 10 lat to zawsze mówił: ty ormowcu!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.02.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 RANY, NIGDY NIE MOGĘ NIKOGO ZASTAĆ gaciorki http://i.wp.pl/a/f/jpeg/17913/TRHkg631095.jpeg Hej wartownik. Dopadłam cie w końcu Znasz się na dachach jak pamietam. Mam mały dylemat, mozesz zajrzec do mojego dziennika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.02.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 widze ,że wszyscy na śledziku a ja w objeciach chusteczek do nosa o przepraszam ....mam jeszcze herbatkę z sokiem malinowym i męża koło siebie ...... jak to fajnie miec koło siebie kogoś do chorowania Nooooo, ja dzisiaj już po drugim w kolejnej serii... a tu w Rio ostatki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.02.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 O co chodzi z tym sledzikiem? Ja dopiero jutro śledzia jem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 05.02.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 hejka Verunia, gdzie sie Twoja fotka podziała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.02.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Witam ja dzisiaj śledzika zjadlam ale raczej bez świadomości Tak jak Verunia pościk jutro Cześć Andre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 05.02.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Hej wartownik. Dopadłam cie w końcu ... jezeli chodzi o kosz , to taka szerokosc umozliwia dobre odprowadzenie wody , mniej jest rowniez narazony na zaleganie lisci , latwiej rowniez mozna je usunac - wazne , jezeli sa , lub beda w przyszlosci drzewa dekarze nie popelnili bledu ale faktycznie inwestorom nie podobaja sie szerokie kosze na optyke wplywa wiele czynnikow , np. kolorystaka , dlugosc koszy , wielkosc polaci sasiadujacych z koszem , rodzaj pokrycia itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.02.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 O co chodzi z tym sledzikiem? Ja dopiero jutro śledzia jem wódeczka = śledzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 05.02.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 a ja 2 i pół pączka zjadłem cześć ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 05.02.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Cześc wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.02.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 ila gratki i gatkihttp://24underwear.com/images/fullsize/5615.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.02.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Hej wartownik. Dopadłam cie w końcu ... jezeli chodzi o kosz , to taka szerokosc umozliwia dobre odprowadzenie wody , mniej jest rowniez narazony na zaleganie lisci , latwiej rowniez mozna je usunac - wazne , jezeli sa , lub beda w przyszlosci drzewa dekarze nie popelnili bledu ale faktycznie inwestorom nie podobaja sie szerokie kosze na optyke wplywa wiele czynnikow , np. kolorystaka , dlugosc koszy , wielkosc polaci sasiadujacych z koszem , rodzaj pokrycia itp. Czyli radzisz raczej zostawic tak jak jest i wygladem się nie przejmowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 05.02.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Ewka, anisia, wartownik, witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.02.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Ewka, anisia, wartownik, witajcie witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts