andre59 05.02.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 to kogo dziś będziemy "śledzić"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.02.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.02.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Hejka wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.02.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 hejka Verunia, gdzie sie Twoja fotka podziała? się wykasowała Witam wszystkich, wpadłam tak bez uprzedzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 05.02.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Witaj Neferko avatarek cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adamol 05.02.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Kurdę, a ja naiwny, myślałem, że wpisy się łapie ciężko główkując... A tutej takie coś.... Ale ze mnie blondynka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 05.02.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Hej wartownik. Dopadłam cie w końcu ... jezeli chodzi o kosz , to taka szerokosc umozliwia dobre odprowadzenie wody , mniej jest rowniez narazony na zaleganie lisci , latwiej rowniez mozna je usunac - wazne , jezeli sa , lub beda w przyszlosci drzewa dekarze nie popelnili bledu ale faktycznie inwestorom nie podobaja sie szerokie kosze na optyke wplywa wiele czynnikow , np. kolorystaka , dlugosc koszy , wielkosc polaci sasiadujacych z koszem , rodzaj pokrycia itp. Czyli radzisz raczej zostawic tak jak jest i wygladem się nie przejmowac? ja bym zostawil tak jak jest , to jest srednia szerokosc kosza , niektorzy maja dwa razy wieksze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.02.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Witaj Neferko avatarek cudo Wiedziałam, że CI się spodoba :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.02.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 wpadłam tak bez uprzedzenia naprawdę ??? nowy dom =nowy potomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 05.02.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Kurdę, a ja naiwny, myślałem, że wpisy się łapie ciężko główkując... A tutej takie coś.... Ale ze mnie blondynka.... piszesz nie na temat , tematem dnia jest wielkosc kosza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.02.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Dobry wieczór Widzę, że jesteś przygotowana i uzbrojona do boju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.02.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Dobry wieczór Widzę, że jesteś przygotowana i uzbrojona do boju Mooowa :) A Ty piękny jak zwykle :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 05.02.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Kurdę, a ja naiwny, myślałem, że wpisy się łapie ciężko główkując... A tutej takie coś.... Ale ze mnie blondynka.... my se tu wcale licznika nie nabijamy przyjemnie jest spotkać się z przyjaciółmi i trochę pogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.02.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 wpadłam tak bez uprzedzenia naprawdę ??? nowy dom =nowy potomek Ewa, nie klnij. Mam tylko 4 najbliżesze przyjaciółki. Trzy w ciąży - jedna urodziła miesiąc temu. Mam nadzieję, że się nie zarażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 05.02.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 wpadłam tak bez uprzedzenia naprawdę ??? nowy dom =nowy potomek o kurdeblaszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.02.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Kurdę, a ja naiwny, myślałem, że wpisy się łapie ciężko główkując... A tutej takie coś.... Ale ze mnie blondynka.... tu nie też nie jest tak prosto trochę żenującym stylem trzeba się wykazać Witaj Neferko avatarek cudo mi też się podoba naprawdę ??? nowy dom =nowy potomek coś na rzeczy ? piszesz nie na temat , tematem dnia jest wielkosc kosza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.02.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Dobry wieczór Widzę, że jesteś przygotowana i uzbrojona do boju Mooowa :) A Ty piękny jak zwykle :) pod ten, to Szweda jea się nie da piękny, to byłem...tera jestem ino przystojny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.02.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 wpadłam tak bez uprzedzenia naprawdę ??? nowy dom =nowy potomek u mnie się to nie sprawdza Córka się pojawia jak praktycznie byłam bezdomna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.02.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 strasznie muli dzisiaj, nie dam już rady. Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.02.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Mam nadzieję, że się nie zarażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts