zaba_gonia 08.02.2008 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 jak Wy się odnalazłyście w naszej-klasie? poczta pantoflową.. a dzisiaj zaprosiła mnie jakas Agnieszka..ni ewiedziałąm kto to, az do czasu jak zobaczyłam awatarek taki jak w muratorze..to była Aggi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.02.2008 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 jak Wy się odnalazłyście w naszej-klasie? nie pamiętam niektórych namiary mam bo z nimi handluję ale skąd wiem kim jest żaba hmmm, przypomnij kochana, Tobie tez coś sprzedałam? no dobra...zamówię cos ..jak muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.02.2008 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 a dzisiaj zaprosiła mnie jakas Agnieszka..ni ewiedziałąm kto to, az do czasu jak zobaczyłam awatarek taki jak w muratorze..to była Aggi miałam podobnie, myśle sobie co to za babeczki mnie zapraszają, przecież nie mogę ich znać aż do czasu gdy zajrzałam do Andre a tam te same babeczki załapałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.02.2008 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 no dobra...zamówię cos ..jak muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.02.2008 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.02.2008 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 no dobra to trza się czegos napić, nie??? Ja ide po wareczkę z biedronki W sumie dobrze, ze biedronka jets tak blisko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.02.2008 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 a dzisiaj zaprosiła mnie jakas Agnieszka..ni ewiedziałąm kto to, az do czasu jak zobaczyłam awatarek taki jak w muratorze..to była Aggi miałam podobnie, myśle sobie co to za babeczki mnie zapraszają, przecież nie mogę ich znać aż do czasu gdy zajrzałam do Andre a tam te same babeczki załapałam OK, to zrobię sie czujna, może mnie ktoś odnajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 08.02.2008 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 a ja ma wrażenie że nasza klasa trochę podupada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 08.02.2008 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 a dzisiaj zaprosiła mnie jakas Agnieszka..ni ewiedziałąm kto to, az do czasu jak zobaczyłam awatarek taki jak w muratorze..to była Aggi miałam podobnie, myśle sobie co to za babeczki mnie zapraszają, przecież nie mogę ich znać aż do czasu gdy zajrzałam do Andre a tam te same babeczki załapałam OK, to zrobię sie czujna, może mnie ktoś odnajdzie ja z ilą na priv się wymieniłyśmy danymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.02.2008 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 a dzisiaj zaprosiła mnie jakas Agnieszka..ni ewiedziałąm kto to, az do czasu jak zobaczyłam awatarek taki jak w muratorze..to była Aggi miałam podobnie, myśle sobie co to za babeczki mnie zapraszają, przecież nie mogę ich znać aż do czasu gdy zajrzałam do Andre a tam te same babeczki załapałam OK, to zrobię sie czujna, może mnie ktoś odnajdzie Żadnej Majki ze Żbika na naszek-klasie nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 08.02.2008 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Wpiszę samego Żbika, może trafię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 08.02.2008 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Hmm... W Żbiku nikt nie mieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 08.02.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Dobry wieczór W końcu znalazłam chwilkę zeby TU zajrzec. Ale mam zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 08.02.2008 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 no i się spóźniłam na naleśniki mi jescze jeden został to sie podzielę pewnie już po ptokach niemniej fenkju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 08.02.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 siemka widzę klasowo tutaj, heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.02.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 a z czym będa nalesniki? Ania, pchnij kuriera z paroma do mnie ja też miałam dzisiaj naleśniki ....z puszystym serem a w nim banany i mandarynki i krupnik ....na skrzydełkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.02.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 hej, hej ....!!! ja serwowalam dzisiaj Chinszczyzne a'la Frosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 08.02.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 krupnik pycha na skrzydełkach podwójna pycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 08.02.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 hej, hej ....!!! ja serwowalam dzisiaj Chinszczyzne a'la Frosia czyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 08.02.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 hej, hej ....!!! ja serwowalam dzisiaj Chinszczyzne a'la Frosia czyli żabie udka z ryżem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts