Ew-ka 09.02.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 mnie sie podobaja różnorodne dachy .....byłam niedawno na osiedlu domkow jednorodzinnych gdzie były same jednakowego koloru dachy ....nuda ....wcale mi sie to nie widziało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 09.02.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 dzięki sprawdzałam czy jest jakiś modny kolor na dzisiaj ale wszyscy kierujemy się raczej swoimi upodobaniami ja chcę czarny a mąż miedziany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.02.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 mnie sie podobaja różnorodne dachy .....byłam niedawno na osiedlu domkow jednorodzinnych gdzie były same jednakowego koloru dachy ....nuda ....wcale mi sie to nie widziało Bo może wszystkie domy były do siebie podobne? U mnie na osiedlu jest totalny misz masz, zreszta sama widziałaś. Mnie to sie zupełnie nie podoba. Jestem za harmonią w otoczeniu. Jesli rózne kolory to przynajmniej podobny styl dachu. Ale tu się budowlanie zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 09.02.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 Panie, Panowie, za gatki dziękujęi ja Was teraz czymś poczęstuję http://th.interia.pl/11,oikuchnia,c9adc1df27375/4741463aeaba7_440.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 09.02.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 ... ja chcę czarny .... gdyby padlo na te wyroby , to proponuje - Braas - czarny karpiowka Creatona - czarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 09.02.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 ... ja chcę czarny .... gdyby padlo na te wyroby , to proponuje - Braas - czarny karpiowka Creatona - czarny na pewno nie karpiówka dlaczego Braas ? gość od dachów proponował większą falę przy dachu 35 stopni pododno lepiej wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 09.02.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 ... ja chcę czarny .... gdyby padlo na te wyroby , to proponuje - Braas - czarny karpiowka Creatona - czarny na pewno nie karpiówka dlaczego Braas ? gość od dachów proponował większą falę przy dachu 35 stopni pododno lepiej wygląda nie proponuje ci Braasa , tylko gdyby padlo na te wyroby , to mysle , ze w czarnym kolorze maja lepsza jakosc jak chcesz duzą fale , to moze mnich na mniszce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 09.02.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 ... ja chcę czarny .... gdyby padlo na te wyroby , to proponuje - Braas - czarny karpiowka Creatona - czarny na pewno nie karpiówka dlaczego Braas ? gość od dachów proponował większą falę przy dachu 35 stopni pododno lepiej wygląda nie proponuje ci Braasa , tylko gdyby padlo na te wyroby , to mysle , ze w czarnym kolorze maja lepsza jakosc jak chcesz duzą fale , to moze mnich na mniszce dzięki wartowniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 09.02.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 .... i ja Was teraz czymś poczęstuję ... i ja tez ... zycze smacznego http://www.kqed.org/weblog/food/uploaded_images/herme2-781056.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 09.02.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 dzięki sprawdzałam czy jest jakiś modny kolor na dzisiaj ale wszyscy kierujemy się raczej swoimi upodobaniami ja chcę czarny a mąż miedziany pod czarnym podobno szybciej rosnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 09.02.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 PRZY CIASTECZKACH - O DACHACH WIDAĆ,ŻE SOBOTA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adamol 09.02.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 każdy ma taka babę ...na jaką zasłużył baba to zona , czy dotyczy rowniez kochanki ? Kochanka to nie baba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adamol 09.02.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 Kochanka to ból głowy, którego należy unikać... Mój mentor twierdzi, że one i tak w końcu będą chciały mieć chłopa na wyłączność... A co wtedy z biblioteką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 09.02.2008 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 Kochanka to ból głowy, którego należy unikać... Mój mentor twierdzi, że one i tak w końcu będą chciały mieć chłopa na wyłączność... A co wtedy z biblioteką? TRZA ZMIENIĆ KOCHANKĘ , I..... TUP, TUP TUP DO BIBLIOTEKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 09.02.2008 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 PRZY CIASTECZKACH - O DACHACH WIDAĆ,ŻE SOBOTA i miła atmosferka przy piwku http://www.fotosearch.pl/comp/DGV/DGV024/stos-cebula-dzwoni-szklo-piwo-~-1818016.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 09.02.2008 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 zjadłam wypiłam dziękuję dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 09.02.2008 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 zjadłam wypiłam dziękuję dobranoc co za konsumpcyjne podejście do życia.... ech, dzisiejsza młodzież... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 09.02.2008 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 zjadłam wypiłam dziękuję dobranoc co za konsumpcyjne podejście do życia.... Ech, dzisiejsza młodzież... bardzo ładne pożegnanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 09.02.2008 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 NO PROSZE BUSZUJĄC PO FORUM ZNALAZLAM ADRES; KLAN MURATORA - NA NASZA KLASA http://nasza-klasa.pl/profile/8917382 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 10.02.2008 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts