magi 10.02.2008 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 dr burski mnie nie kręci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.02.2008 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Cała Polska ogląda doktora Burskiego... Ah jaki on przystojny... przecież go nie było ....oglądałam do samiuśkiego końca pokazywali dzisiaj koniec???? przed 23-cią???? wyobraź sobie moje zaskoczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 10.02.2008 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 dr burski mnie nie kręci a co to za facet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.02.2008 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 dr burski mnie nie kręci a co to za facet? to ten ...co na rozdaniu Telekamer mówił ...widzicie państwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adamol 10.02.2008 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Ej - bez przesady - dr Burski kręci wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 10.02.2008 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Ej - bez przesady - dr Burski kręci wszystkich! no... ja szeleję za nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adamol 10.02.2008 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Moja żona mówi, że to prawda, że dzisiaj nie występował dr Burski...Może ma dyżyur w szpitalu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adamol 10.02.2008 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Ej - bez przesady - dr Burski kręci wszystkich! no... ja szeleję za nim Gratulacje za odwagę - w końcu się przyznałaś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adamol 10.02.2008 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 A co to za ranking?! Bo nie bardzo kumaty jestem... Proszę o pomoc Spytaj Olkelybową.. Koleżanko Olkelybowo - proszę o krótki wykład na temat rankingu! Pliss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 10.02.2008 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 A co to za ranking?! Bo nie bardzo kumaty jestem... Proszę o pomoc Spytaj Olkelybową.. Koleżanko Olkelybowo - proszę o krótki wykład na temat rankingu! Pliss Olkalybowa ..chodź tu!!!!!!!!!! Jesteś potzrebna na gwałt !!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 10.02.2008 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Witanko a co teraz oglądacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adamol 10.02.2008 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 A co to za ranking?! Bo nie bardzo kumaty jestem... Proszę o pomoc Spytaj Olkelybową.. Koleżanko Olkelybowo - proszę o krótki wykład na temat rankingu! Pliss Olkalybowa ..chodź tu!!!!!!!!!! Jesteś potzrebna na gwałt !!!!!!!! Oj bez przesady! Wystarczy małe tłumaczonko..., a nie od razu gwałt.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 10.02.2008 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 WITANKO A CO TERAZ OGLĄDACIE ? Hej Ila:) ja oglądam obecnie bąbelki w moim piwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 10.02.2008 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Oj bez przesady! Wystarczy małe tłumaczonko..., a nie od razu gwałt.... w sumie masz rację... moż eja jakos zdołam Ci wytłumaczyć z pomoca stałych bywalców.. Adamol naprawdę nie kumasz, czy tylko udajesz .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 10.02.2008 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Raking sie robi ,jak sie otworzy nowa stronke wtedy cytujesz z poprzedniej strony raking i dopisujesz sobie jeden punkt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adamol 10.02.2008 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Aaaaaaa o to chodzi.....Mówiłem, że jestem nie kumaty...Jak ja żyje na tym świecie... taka sierota...Bardzo dziękuję za pomoc!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 10.02.2008 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Aaaaaaa o to chodzi..... Mówiłem, że jestem nie kumaty... Jak ja żyje na tym świecie... taka sierota... Bardzo dziękuję za pomoc!!! NO JUŻ ...... ZARAZ SIEROTA ...... OJ, COS NAM SIĘ TYCH MĘSKICH SIEROTEK NAMNOŻYŁO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 10.02.2008 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 brawo Ila zwięźle, krótko i na temat... Adamol czy mówił Ci ktos że Rekord wpisów uzaleznia?? J akiedys wpadłam w szpony tego uzaleznienia i po roku odwyku czuje sie nareszcie wolna!!!!!!!!!!! Zanim tu znowu wejdziesz, to przemysl jeszcze raz ta decyzje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 10.02.2008 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 brawo Ila zwięźle, krótko i na temat... Adamol czy mówił Ci ktos że Rekord wpisów uzaleznia?? J akiedys wpadłam w szpony tego uzaleznienia i po roku odwyku czuje sie nareszcie wolna!!!!!!!!!!! Zanim tu znowu wejdziesz, to przemysl jeszcze raz ta decyzje... GONIA MA RACJE WEJDZIESZ I KONIEC Z TOBĄ WPADNIESZ W NAŁOG, I DO TEGO SIĘ ZAKOCHASZ W TUTEJSZYCH KOBIETACH - SIEROTKO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adamol 10.02.2008 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Chcę spróbować... Znając moje szczęście powinno się mi udać w kolejnej dekadzie... A co do uzależnienia, to w razie czego wszyję sobie esperal albo będę żuł nikorette - może pomoże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts