Adamol 10.02.2008 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 I DO TEGO SIĘ ZAKOCHASZ W TUTEJSZYCH KOBIETACH - SIEROTKO It's too late... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 10.02.2008 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Chcę spróbować... Znając moje szczęście powinno się mi udać w kolejnej dekadzie... A co do uzależnienia, to w razie czego wszyję sobie esperal albo będę żuł nikorette - może pomoże... NIE POMOŻE PRZEPADNIESZ BEDZIESZ SIEDZIAŁ CODZIENNIE, W KAŻDEJ WOLNEJ CHWILI OCZYWIŚCIE Z DUŻA PRZYJEMNOŚCIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 10.02.2008 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 I DO TEGO SIĘ ZAKOCHASZ W TUTEJSZYCH KOBIETACH - SIEROTKO It's too late... Ila jest zajeta... Ją juz pokochał Wartownik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adamol 10.02.2008 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 I DO TEGO SIĘ ZAKOCHASZ W TUTEJSZYCH KOBIETACH - SIEROTKO It's too late... Ila jest zajeta... Ją juz pokochał Wartownik w takim razie zostanę Werterem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 10.02.2008 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 I DO TEGO SIĘ ZAKOCHASZ W TUTEJSZYCH KOBIETACH - SIEROTKO It's too late... Ila jest zajeta... Ją juz pokochał Wartownik NO COŚ TY ON KOCHA KOGOŚ INNEGO A JA WIEM KOGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 10.02.2008 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Chcę spróbować... Znając moje szczęście powinno się mi udać w kolejnej dekadzie... A co do uzależnienia, to w razie czego wszyję sobie esperal albo będę żuł nikorette - może pomoże... NIE POMOŻE PRZEPADNIESZ BEDZIESZ SIEDZIAŁ CODZIENNIE, W KAŻDEJ WOLNEJ CHWILI OCZYWIŚCIE Z DUŻA PRZYJEMNOŚCIA na taką dużą to tak specjalnie nie licz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.02.2008 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 brawo Ila zwięźle, krótko i na temat... Adamol czy mówił Ci ktos że Rekord wpisów uzaleznia?? J akiedys wpadłam w szpony tego uzaleznienia i po roku odwyku czuje sie nareszcie wolna!!!!!!!!!!! roll: właśnie widać tę wolność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 10.02.2008 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 I DO TEGO SIĘ ZAKOCHASZ W TUTEJSZYCH KOBIETACH - SIEROTKO It's too late... Ila jest zajeta... Ją juz pokochał Wartownik w takim razie zostanę Werterem.... CHCIAŁBYŚ WPADNIESZ JAK ŚLIWKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 10.02.2008 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 I DO TEGO SIĘ ZAKOCHASZ W TUTEJSZYCH KOBIETACH - SIEROTKO It's too late... Ila jest zajeta... Ją juz pokochał Wartownik NO COŚ TY ON KOCHA KOGOŚ INNEGO A JA WIEM KOGO a kogo??? dawaj na priva!!! uwielbiam plotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adamol 10.02.2008 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 A ja myślę, że jest bezgranicznie wielka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 10.02.2008 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 chcę spróbować... Znając moje szczęście powinno się mi udać w kolejnej dekadzie... A co do uzależnienia, to w razie czego wszyję sobie esperal albo będę żuł nikorette - może pomoże... nie pomoże przepadniesz Bedziesz siedział codziennie, w każdej wolnej chwili Oczywiście z duża przyjemnościa na taką dużą to tak specjalnie nie licz retro sprecyzuj - sierotko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 10.02.2008 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 brawo Ila zwięźle, krótko i na temat... Adamol czy mówił Ci ktos że Rekord wpisów uzaleznia?? J akiedys wpadłam w szpony tego uzaleznienia i po roku odwyku czuje sie nareszcie wolna!!!!!!!!!!! roll: właśnie widać tę wolność taaaa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 10.02.2008 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 I DO TEGO SIĘ ZAKOCHASZ W TUTEJSZYCH KOBIETACH - SIEROTKO It's too late... Ila jest zajeta... Ją juz pokochał Wartownik NO COŚ TY ON KOCHA KOGOŚ INNEGO A JA WIEM KOGO a kogo??? dawaj na priva!!! uwielbiam plotki HMMM, CHCIAŁABYM ALE NIE MOGĘ ALE TO ŁATWO ZAUWAŻYC - NAJLEPIEJ ZAPYTAC TYGRYSKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 10.02.2008 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 A ja myślę, że jest bezgranicznie wielka... co takiego??? bo nie qmam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 10.02.2008 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 brawo ila zwięźle, krótko i na temat... adamol czy mówił ci ktos że rekord wpisów uzaleznia?? J akiedys wpadłam w szpony tego uzaleznienia i po roku odwyku czuje sie nareszcie wolna!!!!!!!!!!! roll: właśnie widać tę wolność taaaa... fakt, cosik ostatnio mało bywasz już sie martwiłam,ze chora jestes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.02.2008 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 brawo Ila zwięźle, krótko i na temat... Adamol czy mówił Ci ktos że Rekord wpisów uzaleznia?? J akiedys wpadłam w szpony tego uzaleznienia i po roku odwyku czuje sie nareszcie wolna!!!!!!!!!!! roll: właśnie widać tę wolność taaaa... wiesz dobrze ,że na TO nie ma lekarstwa ...no chyba że ci komp zabiorą albo internet wyłączą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 10.02.2008 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 I DO TEGO SIĘ ZAKOCHASZ W TUTEJSZYCH KOBIETACH - SIEROTKO It's too late... Ila jest zajeta... Ją juz pokochał Wartownik NO COŚ TY ON KOCHA KOGOŚ INNEGO A JA WIEM KOGO a kogo??? dawaj na priva!!! uwielbiam plotki HMMM, CHCIAŁABYM ALE NIE MOGĘ ALE TO ŁATWO ZAUWAŻYC - NAJLEPIEJ ZAPYTAC TYGRYSKA on mi nic nie powie... no mów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 10.02.2008 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 a ja myślę, że jest bezgranicznie wielka... co takiego??? Bo nie qmam.... tez nie kumam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 10.02.2008 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 i do tego się zakochasz w tutejszych kobietach - sierotko it's too late... ila jest zajeta... Ją juz pokochał wartownik no coś ty on kocha kogoś innego a ja wiem kogo a kogo??? Dawaj na priva!!! Uwielbiam plotki hmmm, chciałabym ale nie mogę ale to łatwo zauważyc - najlepiej zapytac tygryska on mi nic nie powie... no mów! to .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 10.02.2008 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 brawo Ila zwięźle, krótko i na temat... Adamol czy mówił Ci ktos że Rekord wpisów uzaleznia?? J akiedys wpadłam w szpony tego uzaleznienia i po roku odwyku czuje sie nareszcie wolna!!!!!!!!!!! roll: właśnie widać tę wolność taaaa... FAKT, COSIK OSTATNIO MAŁO BYWASZ JUŻ SIE MARTWIŁAM,ZE CHORA JESTES Ila !!!!!! wręcz przeciwnie!!!!!!!!! czuje sie świetnie i cieszę się zyciem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts