andzik.78 03.03.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Andzik - ckni Ci sie do pracy ...to fakt... ale jeszcze sie napracujesz a tych lat z dziecmi w domu nikt Ci nie zastąpi TO PRAWDA,ZRESZTA TERAZ DZIECI BĘDĄ NAJFAJNIEJSZE Oj prawdę piszecie..ja tak chcę do pracy ale nie wiem czy bym długo bez nich wytrzymała...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.03.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Ila - nie ściemniaj a ja dzisiaj miałam klasowe spotkanie ....az 10 osob przybyło na msze sw. za nasza zm koleżanke a potem wylądowałysmy na herbatce EWA, NIE DENERUWJ MNIE ,BO JA KREWKA KOBITKA JESTEM JAK MÓWIĘ ,ZE MASZ KLASĘ, TO MASZ A JA JUZ WIEM CO MÓWIĘ miło ,że tak mówisz ....ale odstaw już te trawke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 03.03.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Te ich pomysły...i ta energia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 03.03.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 andzik - ckni ci sie do pracy ...to fakt... Ale jeszcze sie napracujesz a tych lat z dziecmi w domu nikt ci nie zastąpi to prawda,zreszta teraz dzieci będą najfajniejsze oj prawdę piszecie..ja tak chcę do pracy ale nie wiem czy bym długo bez nich wytrzymała...... no to siedź z malcami lub znajdź sobie prace na 1/2 etatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 03.03.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Ila - nie ściemniaj a ja dzisiaj miałam klasowe spotkanie ....az 10 osob przybyło na msze sw. za nasza zm koleżanke a potem wylądowałysmy na herbatce EWA, NIE DENERUWJ MNIE ,BO JA KREWKA KOBITKA JESTEM JAK MÓWIĘ ,ZE MASZ KLASĘ, TO MASZ A JA JUZ WIEM CO MÓWIĘ miło ,że tak mówisz ....ale odstaw już te trawke LUDZI ,TRZYMAJTA MNIE - BO JEJ AFRO NA GŁOWIE ZROBIĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 03.03.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 KOBIETY I LUDZIE GACI NIE DOSTAŁAM Ila, o tej porze? ja to bym się pozbywał gatek, a nie przymierzał DO KOLEKCJI ZBIERAM Mam coś specjalnego, gatki Ila http://www.microkitten.com/images/c3ru/micro-mini-bikini.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.03.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Dobry wieczór dziewczyny CZEŚĆ RODZYNEK Hehe, właśnie pomyslałem i poczułem się jak rodzynek to już drugi rodzynek dzisiejszego wieczoru na moim spotkaniu też był jeden i też Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 03.03.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 ANDRE MOWĘ MI ODJĘŁO DZIEKUJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 03.03.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Andzik - ckni Ci sie do pracy ...to fakt... ale jeszcze sie napracujesz a tych lat z dziecmi w domu nikt Ci nie zastąpi TO PRAWDA,ZRESZTA TERAZ DZIECI BĘDĄ NAJFAJNIEJSZE Oj prawdę piszecie..ja tak chcę do pracy ale nie wiem czy bym długo bez nich wytrzymała...... NO TO SIEDŹ Z MALCAMI LUB ZNAJDŹ SOBIE PRACE NA 1/2 ETATU [/quojako ,ze mieszkam na wsi , mam kawałek swojego pola i warzywa wczesne uprawiam...nie nudzę się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 03.03.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 03.03.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Andzik - ckni Ci sie do pracy ...to fakt... ale jeszcze sie napracujesz a tych lat z dziecmi w domu nikt Ci nie zastąpi TO PRAWDA,ZRESZTA TERAZ DZIECI BĘDĄ NAJFAJNIEJSZE Oj prawdę piszecie..ja tak chcę do pracy ale nie wiem czy bym długo bez nich wytrzymała...... NO TO SIEDŹ Z MALCAMI LUB ZNAJDŹ SOBIE PRACE NA 1/2 ETATU [/quojako ,ze mieszkam na wsi , mam kawałek swojego pola i warzywa wczesne uprawiam...nie nudzę się KOBIETO CIESZ SIĘ ŻYCIEM I TYM CO MASZ BO ŻYCIE SZYBKO PRZEMIJA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 03.03.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 ANDRE MOWĘ MI ODJĘŁO DZIEKUJE Cała przyjemność po mojej stronie jak mawiają amerykanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 03.03.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 a kto pisze,że się nie cieszę ...cieszę się bo wiem jakie to zycie jest pokręcone.....cieszę się ,ze mam takiego męża jakiego mam , dwójkę kochanych dzieci,wizję budowy domu.... internet i forum muratora ogólnie jestem na tak tylko czasami ma doła , ale wejdę na forum i jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 03.03.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Pożegnam się już, miłych snów wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 03.03.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 a kto pisze,że się nie cieszę ...cieszę się bo wiem jakie to zycie jest pokręcone.....cieszę się ,ze mam takiego męża jakiego mam , dwójkę kochanych dzieci,wizję budowy domu.... Internet i forum muratora ogólnie jestem na tak tylko czasami ma doła , ale wejdę na forum i jest ok. eee dola to kazdy ma czasami ale od tego masz nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 03.03.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 wzajemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 03.03.2008 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Człowiek docenia to co ma jak widzi to czego inni miec nie mogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 03.03.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Pożegnam się już, miłych snów wszystkim życzę DOBRANOC, CIEKAWYCH SNÓW http://republika.pl/blog_bs_3478141/4063188/tr/milo_135401konie_z_chmor_para_1_.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 03.03.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 człowiek docenia to co ma jak widzi to czego inni miec nie mogą masz racje,ale nie kazdy to widzi i docenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 03.03.2008 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 No i gdzie znowu jesteście ? To andre sie pożegnał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts