jea 05.03.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Frosia palce sobie przytrzasłaś czy o kabel z netem zawadziłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 05.03.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Cześć Wszystkim. Spieszę donieść, że:Dostałam swój pierwszy w życiu mandat za przekroczenie prędkości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.03.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Cześć Wszystkim. Spieszę donieść, że: Dostałam swój pierwszy w życiu mandat za przekroczenie prędkości. a ile leciałaś km na godzinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.03.2008 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Cześć Wszystkim. Spieszę donieść, że: Dostałam swój pierwszy w życiu mandat za przekroczenie prędkości. jak się wszystko tak szybko robi jak na poprzednim avatarku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 05.03.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Cześć Wszystkim. Spieszę donieść, że: Dostałam swój pierwszy w życiu mandat za przekroczenie prędkości. jak się wszystko tak szybko robi jak na poprzednim avatarku... No właśnie. Przekraczam prędkość systematycznie od trzech lat a mandacik dopiero teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.03.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Cześć Wszystkim. Spieszę donieść, że: Dostałam swój pierwszy w życiu mandat za przekroczenie prędkości. jak się wszystko tak szybko robi jak na poprzednim avatarku... a co się dostaje futrzaku jak tak często się dzieczyny zmienia jak Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.03.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Bry A ja dzisiaj sprawdziłam, gdzie sa największe korki w Kraku Ale i tak zdązyłam wszystko załatwić przed pracą. Za ile ten mandat /punktów i zet?/ Wiecie, że ja jeżdżę autem od dwudziestu-paru-lat i jeszcze mandatu nie zapłaciłam Chyba fartowna jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.03.2008 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Cześć Wszystkim. Spieszę donieść, że: Dostałam swój pierwszy w życiu mandat za przekroczenie prędkości. jak się wszystko tak szybko robi jak na poprzednim avatarku... No właśnie. Przekraczam prędkość systematycznie od trzech lat a mandacik dopiero teraz mnie zatrzymali 2 tygodnie po odebraniu prawka - jakoś mi się upiekło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.03.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Bry A ja dzisiaj sprawdziłam, gdzie sa największe korki w Kraku Ale i tak zdązyłam wszystko załatwić przed pracą. Za ile ten mandat /punktów i zet?/ Wiecie, że ja jeżdżę autem od dwudziestu-paru-lat i jeszcze mandatu nie zapłaciłam Chyba fartowna jestem a może to urok osobisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 05.03.2008 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Za ile ten mandat /punktów i zet?/ 100 zł - 4ptk, przekroczenie o 30 km/godz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.03.2008 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Krys - GRATULACJE witaj w klubie mandatowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.03.2008 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 posta mi zżarło chcialam napisać że 1 raz zatrzymali mnie po odebraniu świeżutkiego prawka w poprzednim poście coś wyglądało na to że mi to prawko odebrano coś zakręcona jestem dzisiaj spaduję na zakupki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.03.2008 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 mnie kiedyś zlapali na foto-radar ..... po ok. miesiącu przyszedł policjant do mnie do pracy i przepraszajac ,że musi spelnic swoj obowiazek -wypisal mi mandat na 100zl ..... ale śmiesznie było bo tym czasie mąż wyjechal samochodem , a ja przez kilka dni jezdzilam na rowerze i w czasie kiedy policjant byl w biurze i wypisywal mi mandat -zadzwonil H. pytajac co slychac-wiec mowie ,że wlasnie wypisują mi mandat za przekroczenie predkosci ...na co Heniek w słuchawkę ...NA ROWERZE ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.03.2008 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Za ile ten mandat /punktów i zet?/ 100 zł - 4ptk, przekroczenie o 30 km/godz. a mężowi się już pochwaliłaś mój znajomy pojechal na szkolenie na którym miał dostać jakies dodatkowe punkty które rzutują na jego pracę wrócił do domu i mówi żonie że dostał 8 ptk dodatkowo ponad limit ona myślała że to te punkty ważne do pracy i się ucieszyła i męża pochwaliła mina jej się zmieniła jak zaczaiła o co chodzi i że mandacik trzeba zaplacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.03.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 mnie kiedyś zlapali na foto-radar ..... po ok. miesiącu przyszedł policjant do mnie do pracy i przepraszajac ,że musi spelnic swoj obowiazek -wypisal mi mandat na 100zl ..... ale śmiesznie było bo tym czasie mąż wyjechal samochodem , a ja przez kilka dni jezdzilam na rowerze i w czasie kiedy policjant byl w biurze i wypisywal mi mandat -zadzwonil H. pytajac co slychac-wiec mowie ,że wlasnie wypisują mi mandat za przekroczenie predkosci ...na co Heniek w słuchawkę ...NA ROWERZE ???? wiesz kochanie bylo z górki i zapomnialam wyłączyć dopalaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 05.03.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Witanko jak humorki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.03.2008 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 WITANKO JAK HUMORKI ? świetne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 05.03.2008 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 witanko jak humorki ? świetne cieszę się i tak trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.03.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 WITANKO JAK HUMORKI ? świetne CIESZĘ SIĘ I TAK TRZYMAĆ będę się starać choć trochę mnie maluchy z pionu wybijają jedno nie może założyć bucków bo musi pająka przestraszać a drugiemu przypomniało sie że chce mleczka................i zrobił kupę chyba się rozbiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek50 05.03.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 A ja mam humorek nie bardzi . Dziś córka jadzie do szpitala na wyciecie tarczycy . I sie troche lękam o to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts