aniawmuratorze 06.03.2008 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 dzięki magi jesteś wielka a czy biszkopcika tez można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.03.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Hej dziewuszki i nie dziewuszki W końcu jutro do fryzjera idę..strach na mnie patrzeć..tylko szkoda bo dziś umówiłam się z kolegą z klasy , chciałabym wygladać fajnie ,wiek ukryć a tu masz,, na pewno powie że wyglądasz super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 06.03.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Ania duże masz dzieci to najstarsze pomaga troszkę przy najmłodszym? Jak miałam 10 lat to też trafiła mi sie siostra właściwie to w dużym stopniu ja ją wychowałam razem z moją babcią,..mama musiała pracować.. Jak z pogodą u Was? U mnie mróz A za tydzień mam warzywa do sadzenia na polu oczywiście pod przykryciem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 06.03.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Hej dziewuszki i nie dziewuszki W końcu jutro do fryzjera idę..strach na mnie patrzeć..tylko szkoda bo dziś umówiłam się z kolegą z klasy , chciałabym wygladać fajnie ,wiek ukryć a tu masz,, na pewno powie że wyglądasz super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.03.2008 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Hej dziewuszki i nie dziewuszki W końcu jutro do fryzjera idę..strach na mnie patrzeć..tylko szkoda bo dziś umówiłam się z kolegą z klasy , chciałabym wygladać fajnie ,wiek ukryć a tu masz,, na pewno powie że wyglądasz super dziewczynki uwielbiają najmłodszego Jeremiaszka myślalam że im przejdzie ale nie starsze dzieci pomagają w opiece nad młodszymi i to chyba naturalne nie wiem tego z wlasnego doświadczenia bo jestem jedynaczką moje dzieci lubią spędzać razem czas lubią się też kłócić i robić sobie na złość ale jak trzeba to stają murem za sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 06.03.2008 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Faceci to już naprawdę nie potrafią prawić komplementów Ostatnio zaczepił mnie przystojny facet. Gada ze mną, gada. Se myślę - zaraz mi powie: "ale pani ładna albo mądra, albo cosik w tym rodzaju" a on do mnie: Z pani to taka matka polka ..............(ogon miałam tzn.dzieci) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 06.03.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Hej dziewuszki i nie dziewuszki W końcu jutro do fryzjera idę..strach na mnie patrzeć..tylko szkoda bo dziś umówiłam się z kolegą z klasy , chciałabym wygladać fajnie ,wiek ukryć a tu masz,, na pewno powie że wyglądasz super dziewczynki uwielbiają najmłodszego Jeremiaszka myślalam że im przejdzie ale nie starsze dzieci pomagają w opiece nad młodszymi i to chyba naturalne nie wiem tego z wlasnego doświadczenia bo jestem jedynaczką moje dzieci lubią spędzać razem czas lubią się też kłócić i robić sobie na złość ale jak trzeba to stają murem za sobą i tak powinno być moja są małe ale też jeden za drugim jest.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 06.03.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Faceci to już naprawdę nie potrafią prawić komplementów Ostatnio zaczepił mnie przystojny facet. Gada ze mną, gada. Se myślę - zaraz mi powie: "ale pani ładna albo mądra, albo cosik w tym rodzaju" a on do mnie: Z pani to taka matka polka ..............(ogon miałam tzn.dzieci) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 06.03.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Faceci to już naprawdę nie potrafią prawić komplementów Ostatnio zaczepił mnie przystojny facet. Gada ze mną, gada. Se myślę - zaraz mi powie: "ale pani ładna albo mądra, albo cosik w tym rodzaju" a on do mnie: Z pani to taka matka polka ..............(ogon miałam tzn.dzieci) no właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 06.03.2008 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Faceci to już naprawdę nie potrafią prawić komplementów Ostatnio zaczepił mnie przystojny facet. Gada ze mną, gada. Se myślę - zaraz mi powie: "ale pani ładna albo mądra, albo cosik w tym rodzaju" a on do mnie: Z pani to taka matka polka ..............(ogon miałam tzn.dzieci) no właśnie gdzie Ci MĘŻCZYŹNI PRAWDZIWI TACY.....ORŁY, SOKOŁY....... Mój mąż jak stara mi się coś miłego powiedzieć to się też można załamać. Zawsze niechcący trafi w jakiś czuły punkcik czyt. kompleksik. Mężczyźni nie potrafią w obecnych czasach prawić komplementów i tego się będę trzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.03.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Faceci to już naprawdę nie potrafią prawić komplementów oj byś sie zdziwiła ....jakies 2 tyg temu przyszedl klient -moj znajomy -tłumacze mu promocje pokazuje telefony ....a on nagle mowi do mnie ,że nie może sie skupić ...to ja buch -patrze czy mi sie bluzka nie rozpięła ,ale nie -wzszystko zapiete ,on sie smieje i znowu takim ...hmmmm....głosem mówi ,że nie może sie skupić na tym co mówię jak patrzy na moje dłonie -są takie ....i tu padły niezwykle miłe słowa ....a ja ? buraka spiekłam chyba pierwszy raz w życiu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 06.03.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Faceci to już naprawdę nie potrafią prawić komplementów oj byś sie zdziwiła ....jakies 2 tyg temu przyszedl klient -moj znajomy -tłumacze mu promocje pokazuje telefony ....a on nagle mowi do mnie ,że nie może sie skupić ...to ja buch -patrze czy mi sie bluzka nie rozpięła ,ale nie -wzszystko zapiete ,on sie smieje i znowu takim ...hmmmm....głosem mówi ,że nie może sie skupić na tym co mówię jak patrzy na moje dłonie -są takie ....i tu padły niezwykle miłe słowa ....a ja ? buraka spiekłam chyba pierwszy raz w życiu .... Bo Ty ogólnie jesteś fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.03.2008 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 słoneczne ...dzień dobry okna lece myć ... firanki już sie piorą .....pościel jeszcze przebiore ...poduchy sie wietrza na dworze/polu ...jak swieci słoneczko to aż sie chce co nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 06.03.2008 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Faceci to już naprawdę nie potrafią prawić komplementów oj byś sie zdziwiła ....jakies 2 tyg temu przyszedl klient -moj znajomy -tłumacze mu promocje pokazuje telefony ....a on nagle mowi do mnie ,że nie może sie skupić ...to ja buch -patrze czy mi sie bluzka nie rozpięła ,ale nie -wzszystko zapiete ,on sie smieje i znowu takim ...hmmmm....głosem mówi ,że nie może sie skupić na tym co mówię jak patrzy na moje dłonie -są takie ....i tu padły niezwykle miłe słowa ....a ja ? buraka spiekłam chyba pierwszy raz w życiu .... Jakiś wyjątek. Ale Ci zazdroszczę. To musiało być porażające uczucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.03.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Bo Ty ogólnie jesteś fajna dzieki .... chodziłam wczoraj po Twojej Klasie zaprosimy sie do grona znajomych ? byłoby miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 06.03.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 słoneczne ...dzień dobry okna lece myć ... firanki już sie piorą .....pościel jeszcze przebiore ...poduchy sie wietrza na dworze/polu ...jak swieci słoneczko to aż sie chce co nie ? Gdzie to słońce? U mnie pochmurno i wieje jak nie wiem co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 06.03.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 słoneczne ...dzień dobry okna lece myć ... firanki już sie piorą .....pościel jeszcze przebiore ...poduchy sie wietrza na dworze/polu ...jak swieci słoneczko to aż sie chce co nie ? niby świeci ale wieje przy okazji ..Dzieci chca na powietrze ale przeciez za duzy wiatr i mroźno.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 06.03.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Krys1 , masz bardzo ciekawy i opis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 06.03.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 No ,powoli zmykam ,idę obiad szykować..tylko nie wiem co .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.03.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Bry jak mozna myśleć o obiedzie o godz. 10tej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts