Ew-ka 08.03.2008 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 czesc Ulercia ja tez zostaałm wcześnie obudzona i to nie były dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 08.03.2008 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Zostawiam Wam kawke i znikam http://zulazazula.files.wordpress.com/2007/12/kawa.jpg moze sie jeszcze pojawię, ale jakby co to życze MIłego Dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 08.03.2008 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 O to nie jestem sama, ja normalnie to mam pobudkę 5.30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.03.2008 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Olka - jeszcze ze 20 lat ...i bedziesz sie budziła sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.03.2008 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Olka - jeszcze ze 20 lat ...i bedziesz sie budziła sama już się nie mogę doczekać, serio niech już te dzieci wyfruną z domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.03.2008 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Jak zaraz nie przyjdzie wiosna to się ścieknę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.03.2008 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Miałam okazje zamówić świerki serbskie po śmiesznej cenie 30-40cm, musiałam wziąć 50 sztuk to wziełam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 08.03.2008 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Olka a jak twoje samopoczucie, mam nadzieję ze wszystko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.03.2008 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 a dziękuję mdłości już minęły tylko trochę zmęczona jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 08.03.2008 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Miałam okazje zamówić świerki serbskie po śmiesznej cenie 30-40cm, musiałam wziąć 50 sztuk to wziełam u mnie uller dzisiaj bedzie przesadzał moje sosenki tez musze zamówic jakies świerki i tuje żeby nie było monotonnie a pogoda całkiem wiosenna na ślasku, ja bede myć okna jak wróce z angielskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 08.03.2008 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 a dziękuję mdłości już minęły tylko trochę zmęczona jestem Dbaj o Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.03.2008 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 bawię się ostatnimi czasy w projektanta ogrodów i wiekszość mam już rozrysowane na papierze milimetrowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.03.2008 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 a dziękuję mdłości już minęły tylko trochę zmęczona jestem Dbaj o Was no muszę zacząć bo jakoś o tej ciąży często zapominam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.03.2008 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 ja też chyba sie wezmę za okna ....ale juz mi zostały tylko 3 szt ale nie dzisiaj .....nie mam bata ....dzisiaj odpoczywam wczoraj miałam u mnie bardzo udany babski wieczor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 08.03.2008 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 bawię się ostatnimi czasy w projektanta ogrodów i wiekszość mam już rozrysowane na papierze milimetrowym podziwiam, mi brak takich zdolnosci my w plenerze mamy mniej wiecej zarys zrobiony, ciekawe co z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.03.2008 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 ja też chyba sie wezmę za okna ....ale juz mi zostały tylko 3 szt mi zostały zaledwie wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 08.03.2008 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 ja też chyba sie wezmę za okna ....ale juz mi zostały tylko 3 szt ale nie dzisiaj .....nie mam bata ....dzisiaj odpoczywam wczoraj miałam u mnie bardzo udany babski wieczor ja mam tylko pół soboty żeby cos w domciu zrobic wiec mimo święta muszę, a świętować będę jutro, mam nadzieję że mnie małz do kina zaprosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 08.03.2008 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 ja też chyba sie wezmę za okna ....ale juz mi zostały tylko 3 szt mi zostały zaledwie wszystkie mi też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.03.2008 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 ja też chyba sie wezmę za okna ....ale juz mi zostały tylko 3 szt ale nie dzisiaj .....nie mam bata ....dzisiaj odpoczywam wczoraj miałam u mnie bardzo udany babski wieczor ja mam tylko pół soboty żeby cos w domciu zrobic wiec mimo święta muszę, a świętować będę jutro, mam nadzieję że mnie małz do kina zaprosi a on o tym wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 08.03.2008 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 ja też chyba sie wezmę za okna ....ale juz mi zostały tylko 3 szt ale nie dzisiaj .....nie mam bata ....dzisiaj odpoczywam wczoraj miałam u mnie bardzo udany babski wieczor ja mam tylko pół soboty żeby cos w domciu zrobic wiec mimo święta muszę, a świętować będę jutro, mam nadzieję że mnie małz do kina zaprosi a on o tym wie? pewnie sobie zaraz poczyta jak mnie nie bedzie, to się dowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts