ullerowa 08.03.2008 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Miłego świętowania Kobiety i Kobietki do później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.03.2008 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 do miłego ...Ulercia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.03.2008 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Wczoraj wieczorem musiałam iść do garażu, więc pytam męża czy mogę, on pyta a dlaczego pytasz ja: bo nie chciałabym znaleźć niespodzianki przygotowanej na jutro on: to ma być jakaś niespodzianka: ja: dla twojego dobra lepiej żeby była. Chyba schował gdzie indziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.03.2008 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Wczoraj wieczorem musiałam iść do garażu, więc pytam męża czy mogę : liczyłaś na nowe autko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.03.2008 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Wczoraj wieczorem musiałam iść do garażu, więc pytam męża czy mogę : liczyłaś na nowe autko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 08.03.2008 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 w dniu kobiet wszystkiego naj naszym paniom zyczy wartownik http://media.imeem.com/p/WMC5irIxap.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 08.03.2008 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Witam w sobote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 08.03.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 wartownik - dziękujemy za życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 08.03.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Cześć Kobiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.03.2008 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 ale sie milutko zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 08.03.2008 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 A ja po wczorajszym wypadzie do fryzjera czuję sie super.. mąż stwierdził,ze dawno tak nie wygladałam fajnie.. i nie wiem czy to miał byc komplement czy co..no w kazdym bądź razie starał się... ILA dziekuję za namiary na Gabriela, już wiem gdzie będę chodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.03.2008 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 A ja po wczorajszym wypadzie do fryzjera czuję sie super.. mąż stwierdził,ze dawno tak nie wygladałam fajnie.. i nie wiem czy to miał byc komplement czy co..no w kazdym bądź razie starał się... ILA dziekuję za namiary na Gabriela, już wiem gdzie będę chodzić no to aparat w łapki ...i bedziemy podziwiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.03.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Witam ciepło Wartowniku, miło mi się zrobiło ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 08.03.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 A ja po wczorajszym wypadzie do fryzjera czuję sie super.. mąż stwierdził,ze dawno tak nie wygladałam fajnie.. i nie wiem czy to miał byc komplement czy co..no w kazdym bądź razie starał się... ILA dziekuję za namiary na Gabriela, już wiem gdzie będę chodzić no to aparat w łapki ...i bedziemy podziwiać No dawaj fotę Cześć Kobietki Wszystkiego najlepszego w dniu naszego święta i coś do porannej kawusi http://www.indiaplaza.com/productimages/gifts/gifts/images/1303_24ferrero_rocher.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 08.03.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Wstawiłam przepis na tort w słodkościach... polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 08.03.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 A ja po wczorajszym wypadzie do fryzjera czuję sie super.. mąż stwierdził,ze dawno tak nie wygladałam fajnie.. i nie wiem czy to miał byc komplement czy co..no w kazdym bądź razie starał się... ILA dziekuję za namiary na Gabriela, już wiem gdzie będę chodzić no to aparat w łapki ...i bedziemy podziwiać Bardzo chetnie bym wstawiła ale mam akumulatorki zepsute i musze nowe kupić.. Włosy mam koloru czekoladowego albo kawowego, grzywka na ukos i trochę pazurków...Tyłu nie ścinałam tylko troszkę z boku..Kto widział moja fotkę na NK to niech sobie wyobrazi jednolity kolor i grzywkę na ukos....acha są dłuzsze niż na tym zdjęciu z synkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 08.03.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Chyba ,że kupie dziś zwykłe baterie i wstawię fotke, dam znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 08.03.2008 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 nie ma zmiłuj i idę obiad szykować.. tymczasem pozdrawiam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 08.03.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 sama zostałam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.03.2008 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Bry dziekuję za zyczenia Ja jestem dzis w wojowniczym nastroju Firma windykacyjna ściga osobę której nie znam pod naszym adresem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts