ila66 26.03.2008 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 RETRO GACI MASZ DOSC,DAM CI TE PANIA DO UBRANIA http://sensualnie.blox.pl/resource/1079873.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 26.03.2008 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 to az za lat kilkanascie??? myslę, że wczesniej znajdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 26.03.2008 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 http://supergify.pl/images/stories/smer/na_stronke/kotek_smieszek.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 26.03.2008 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 drugi raz przypadek. teraz mi przyblokowało kompa, bo zaczeła się ściągać nowa baza wirusów, a przedtem robiłem zastrzyka TE ZASTRZYKI TO JAKIEś POWERY nie myśl że dostaniesz slyszalam jak mówil że mu się kończą ....................a ciągle leszcze sobie je pakuje a chrzcinami też się nie pochwalił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 26.03.2008 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 RETRO ,A MOZE TA WOLISZ ???????http://www.2fun.pl/07/02/kobieta.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 26.03.2008 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 RETRO GACI MASZ DOSC,DAM CI TE PANIA DO UBRANIA bedą kłopoty. (zawsze słyszałem: rozebrać to było komu, a ubierać to się muszę sama... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 26.03.2008 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 drugi raz przypadek. teraz mi przyblokowało kompa, bo zaczeła się ściągać nowa baza wirusów, a przedtem robiłem zastrzyka TE ZASTRZYKI TO JAKIEś POWERY nie myśl że dostaniesz slyszalam jak mówil że mu się kończą ....................a ciągle leszcze sobie je pakuje a chrzcinami też się nie pochwalił OJ NIEŁADNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.03.2008 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Retro, gacie ode mnie tez, a co!!!! Na pobudzenie zmysłów http://1bielizna.pl/gfx/big_photos/5230.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 26.03.2008 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 idę po winko komuś nalać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 26.03.2008 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 drugi raz przypadek. teraz mi przyblokowało kompa, bo zaczeła się ściągać nowa baza wirusów, a przedtem robiłem zastrzyka TE ZASTRZYKI TO JAKIEś POWERY nie myśl że dostaniesz slyszalam jak mówil że mu się kończą ....................a ciągle leszcze sobie je pakuje a chrzcinami też się nie pochwalił jakie chrzciny???? (a zastrzyki mi dziś dowalili ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 26.03.2008 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 idę po winko komuś nalać ? jeszcze się pyta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.03.2008 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Andzik, śliczny ten Twój grzybek Spadam spać kochani!! Papatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 26.03.2008 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 drugi raz przypadek. teraz mi przyblokowało kompa, bo zaczeła się ściągać nowa baza wirusów, a przedtem robiłem zastrzyka TE ZASTRZYKI TO JAKIEś POWERY nie myśl że dostaniesz slyszalam jak mówil że mu się kończą ....................a ciągle leszcze sobie je pakuje a chrzcinami też się nie pochwalił jakie chrzciny???? (a zastrzyki mi dziś dowalili ) a kto sobie test ciążowy w psychiatryku robił he ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 26.03.2008 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 drugi raz przypadek. teraz mi przyblokowało kompa, bo zaczeła się ściągać nowa baza wirusów, a przedtem robiłem zastrzyka TE ZASTRZYKI TO JAKIEś POWERY nie myśl że dostaniesz slyszalam jak mówil że mu się kończą ....................a ciągle leszcze sobie je pakuje a chrzcinami też się nie pochwalił jakie chrzciny???? (a zastrzyki mi dziś dowalili ) http://wadrozewielkie.dolnyslask.pl/GAZETKA%20NR5/Narkoman.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 26.03.2008 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 http://www.fotosearch.pl/comp/DGV/DGV092/dwa-okulary-czerwony-wino-jeden-szklo-bialy-~-73729477.jpg białe i czerwone do wyboru dobranoc braza słodkich snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 26.03.2008 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 drugi raz przypadek. teraz mi przyblokowało kompa, bo zaczeła się ściągać nowa baza wirusów, a przedtem robiłem zastrzyka TE ZASTRZYKI TO JAKIEś POWERY nie myśl że dostaniesz slyszalam jak mówil że mu się kończą ....................a ciągle leszcze sobie je pakuje a chrzcinami też się nie pochwalił jakie chrzciny???? (a zastrzyki mi dziś dowalili ) http://wadrozewielkie.dolnyslask.pl/GAZETKA%20NR5/Narkoman.jpg prawie dokładnie!!! tylko lustrzane odbicie rąk! wenflon mam na lewej ręce, a w prawej mam strzykawę i sadzę 20 ml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 26.03.2008 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 a kto sobie test ciążowy w psychiatryku robił he ? to było już dawno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 26.03.2008 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Listy motywacyjne - cytatyMoje dodatkowe umiejętności: układanie truskawek na bitej śmietanie. - Prośbę swa motywuje tym, ze nazywam się Joanna Kowalska. - W rubryce wiek: XX - Pan opisuje szereg prowadzonych przez siebie, różnego rodzajudziałalności gospodarczych. Po czym list motywacyjny kończy zdaniem: JakPaństwo widzicie mam duże doświadczenie w kręceniu własnym interesem. - Pisze, ponieważ żadnego zaproszenia na rozmowę nie otrzymałam.Gwarantuje, ze na pewno bym się wstawiła, gdyż bardzo zależy mi na pracy. - Dowiedziałem się, ze jeden z waszych pracowników został zwolniony, a drugi złamał rękę.Proszę, dajcie mi szanse. - Ofiaruje na budowę kościoła św.. Józefa w Słupsku w miesiącu marcu 2002 r.kwotę ................. (podpis). [dołączone do listu motywacyjnego] - Jestem dyspozycyjna w stosunku do pracy na zmiany w ilości godzin nieograniczonych. - W czasie prowadzenia działalności pracowałem w firmie, która zajmowałasię przebudowa i organizacja targowiska miejskiego w Żarach. W firmietej zajmowałem się przebudowa targowiska i organizacja handlowa. - Dzięki hipermarketowi ................ mogłabym normalnie żyć, bo wiadomo bez procy to nie życie. - Mogę Państwa zapewnić, iż chęć podjęcia pracy jest tak silny, ze chciałabym dostać odpowiedz. - Moja konstrukcja psychiczna sprawia, ze potrafię z powodzeniem wykonywać powierzone zadania w warunkach stresu i presji. - Merytoryczne zasoby wiedzy wynikające ze zdywersyfikowanych kierunków wykształcenia oraz praktyczne doświadczenia z ponad dwudziesto letniego stażu pracy na zróżnicowanych stanowiskach upoważniają i predyscynuja mnie do ubiegania się o w/w stanowisko. - Sadze, ze moje doświadczenia zawodowe (...) wynikające z: (...)[zdanie 11-krotnie złożone, zajmujące 17 wierszy] (...) oraz zdobyte na ww. drodze umiejętności dadzą się również przeląc na inny charakter obowiązków służbowych w Waszej firmie. - Mogę zamieszkać w miejscu pracy. - Prawo jazdy A i B posiadam od 1969 roku prowadzę od 1969 samochodyśrednio do 900 cm motocykle i rowery jak przypadnie. - List motywacyjny: Staż pracy 35 lat + mgr daje mi możność dobrej roboty za dobra place. - (Z rozmowy telefonicznej) "Dzwonie w imieniu syna. Chce podjąć prace,ale nie ma doświadczenia, bo to absolwent. Taki świeży łeb do ukształtowania." - Preferencje dołączę na życzenie. - (Z życiorysu, sekcja "Praktyki zawodowe") (...) - praktyka we własnej fikcyjnej firmie zakończona ocena bardzo dobra. - Uważam, ze jestem osoba interpersonalna. - Moja osoba skłonna jest zaakceptować każdy przez Państwa proponowany etat. - Nie będę Państwu opisywał moich osiągnięć (...). Nie będę równieżpisał Państwu o bzdurach, które znajdują się we wzorach listów motywacyjnych. - Ukształciłam się i ukończyłam Szkole w (...) Chojnicach. - (POCZĄTEK OFERTY) Mam 38 lat, mieszkam w Słupsku, koło budowy Marketu.Jestem młoda, zdrowa, dyspozycyjna mogę podjąć prace w każdej chwili w karzdym charakterze. Prośże o przyjęcie do pracy jestem zdrowa dyspozycyjna i niezależna. (KONIEC OFERTY) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 26.03.2008 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 mały się budzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 26.03.2008 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Z życiorysu: "Potem byłam na zasiłku dla bezrobotnych, gdzie pracowałam na umowę zlecenie". - Z wielka przyjemnością dostarczę dodatkowych informacji, jeśli mojedoświadczenie i kwalifikacje będą odpowiadać Waszej firmie. - Z życiorysu zawodowego: "Nazwa zakładu pracy: Zakład UbezpieczeńSpołecznych, stanowisko: rencista". - Prośbę swa motywuje tym, iż mam już kilkumiesięczne doświadczenie wpracy w handlu spożywczym, które zdobyłem pracując w dyskoncie spożywczym"Biedronka", gdzie aktualnie jestem zatrudniony. Jak już wyżejwspomniałem, aktualnie jestem zatrudniony w dyskoncie spożywczym "Biedronka". - Uprzejmie proszę o przyjęcie mnie do pracy w Hipermarkecie w Lubinie. Prośbę swa motywuje tym,iż w chwili obecnej jestem zarejestrowana w Rejonowym Urzędzie Pracy jako bezrobotna. - Moje wady: nie znoszę niechlujstwa, kłamstwa, zbytnia spostrzegawczość. - Ze swojej strony oprócz młodego wieku i wysokiej kultury osobistejgwarantuje duża aktywność i kreatywność oraz pracowitość i dokładnośćjak i dyspozycyjność. - Ja, wyżej wymieniony zwracam się z prozbom do waszej Firmy O przyjęciemnie do pracy jako robotnik Fizyczny. Ponieważ zakład został rozwiązanyjestem bez robotny. Proszę o przechylne załatwienie mojej prozby. Przepracowałem 27 lat. - Obiecuje, ze będę pracować wydajnie i sumiennie. - Podejmę każda prace w godz. 6-14 lub 7-15. - Moje wykształcenie jest zawodowe. - Chciałabym bardzo podjąć prace. Najlepiej, żeby to było w Legnicy, alejeżeli będzie w Lubinie to nieszkodzi. - Proszę o pozytywne rozpaczenie mojego podania. - W 1991 roku ożeniłem się i założyłem rodzinę, gdzie mam dwie córki. - Na chwile obecna posiadam 21 lat. - Pracowałem w Realu rok czasu, gdzie skusiło Mnie wyjechać do Niemiec do pracy. - Przedstawiam Państwu swoja kandydaturę nadmieniając, iż posiadam dużąwiedze na temat kosmetyki pielęgnacyjnej i kolorowej ciała. - Kochani, bardzo was uprzejmie proszę, odpiszcie czy mam szanse. - Jestem 52 letnim mężczyzną o naprawdę młodym poczuciu i wyglądzie. - Zwracam się z serdeczna prośba o zatrudnienie mnie. - Wiem doskonale, ze teraz jest ciężko z praca, a na dobra robotę trzebamieć dobre wykształcenie. - Jestem osobom solidnie wykonujacom powierzona prace. - Podczas wykonywania obowiązków pełnomocnika zdobyłam wiedze z zakresuekonomii umożliwiającą samodzielne prowadzenie malej księgowości i jazdęsamochodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts