agnieszkakusi 31.03.2008 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 zapraszam na kawę http://www.digitalphoto.pl/foto_galeria/1592_2005-0153s.jpg i ciastko http://www.ciasta.info/img/140.jpg a po 13 na coś mocniejszego http://www.strykowski.net/zdjecia_drinki_alkohole_fotografia/Drink_warstwy_242_mini.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 31.03.2008 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 dzieki aga za kawke ciachem moge sie z kims podzielic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.03.2008 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 dzieki aga za kawke ciachem moge sie z kims podzielic ze mną możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 31.03.2008 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 dzieki aga za kawke ciachem moge sie z kims podzielic ze mną możesz chetnie biore owoce i wylizuje mase reszta jest twoja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.03.2008 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 trzymać kciuki ? Ewka, magi fajnie, że trzymałyście kciukasy flaszka wygrana i już jest .....niepełna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 31.03.2008 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 trzymać kciuki ? Ewka, magi fajnie, że trzymałyście kciukasy flaszka wygrana i już jest .....niepełna wow !!!! gratulacje kiedyś sie zgłoszę po swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 31.03.2008 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 trzymać kciuki ? Ewka, magi fajnie, że trzymałyście kciukasy flaszka wygrana i już jest .....niepełna wow !!!! gratulacje kiedyś sie zgłoszę po swoje o co biega? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.03.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 trzymać kciuki ? Ewka, magi fajnie, że trzymałyście kciukasy flaszka wygrana i już jest .....niepełna wow !!!! gratulacje kiedyś sie zgłoszę po swoje pełna tak wyglądała http://images.gourmondo.de/medias/mGseOT63ol788guwdf0sie-30.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.03.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 trzymać kciuki ? Ewka, magi fajnie, że trzymałyście kciukasy flaszka wygrana i już jest .....niepełna wow !!!! gratulacje kiedyś sie zgłoszę po swoje o co biega? nikt nie biegał, przy stoliku się siedziało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 31.03.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 i co? trzymaly kciuki zebys jak dluzej wysiedzial ? czy zeby we fklaszce cos jeszcze dla nich zostalo? normalnie nie kumam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 31.03.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 ja za półtorej godzinki rozpoczynam Sportową Sobotę trzymać kciuki ? jasne .....flaszka do wygrania w .............brydża Froszka - o karty chodziło a godajom kto gro w karty tyn mo łeb obdarty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 31.03.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Witanko nowy tydzień dzisiaj praca ,od jutra urlop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 31.03.2008 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 ja za półtorej godzinki rozpoczynam Sportową Sobotę trzymać kciuki ? jasne .....flaszka do wygrania w .............brydża Froszka - o karty chodziło a godajom kto gro w karty tyn mo łeb obdarty nie mam szczescia w kartach ale za to w milosci ....hooo hooo .... no coz ....goopi zawsze ma szczescie czesc ila jakie masz plany zwiazane z urlopem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.03.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 ja za półtorej godzinki rozpoczynam Sportową Sobotę trzymać kciuki ? jasne .....flaszka do wygrania w .............brydża Froszka - o karty chodziło a godajom kto gro w karty tyn mo łeb obdarty nie mam szczescia w kartach ale za to w milosci ....hooo hooo .... no coz ....goopi zawsze ma szczescie czesc ila jakie masz plany zwiazane z urlopem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 31.03.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 ja za półtorej godzinki rozpoczynam sportową sobotę trzymać kciuki ? jasne .....flaszka do wygrania w .............brydża froszka - o karty chodziło A godajom kto gro w karty tyn mo łeb obdarty nie mam szczescia w kartach ale za to w milosci ....hooo hooo .... No coz ....goopi zawsze ma szczescie Czesc ila jakie masz plany zwiazane z urlopem? będę robić moje autko :)no i wyskoczę na śląsk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 31.03.2008 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 ja za półtorej godzinki rozpoczynam sportową sobotę trzymać kciuki ? jasne .....flaszka do wygrania w .............brydża froszka - o karty chodziło A godajom kto gro w karty tyn mo łeb obdarty nie mam szczescia w kartach ale za to w milosci ....hooo hooo .... no coz ....goopi zawsze ma szczescie Czesc ila jakie masz plany zwiazane z urlopem? ponoć kto nie ma szczęścia w kartach, to ma szczeście w miłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 31.03.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 ja za półtorej godzinki rozpoczynam Sportową Sobotę trzymać kciuki ? jasne .....flaszka do wygrania w .............brydża Froszka - o karty chodziło a godajom kto gro w karty tyn mo łeb obdarty nie mam szczescia w kartach ale za to w milosci ....hooo hooo .... no coz ....goopi zawsze ma szczescie czesc ila jakie masz plany zwiazane z urlopem? PONOĆ KTO NIE MA SZCZĘŚCIA W KARTACH, TO MA SZCZEŚCIE W MIŁOŚCI dlatego pisalam , ze w milosi mi sie szczesci a na ten Slask to gdzies blisko Katowic , Chorzowa, Zabrza , Gliwic, Tarnowskich Gor,Piekar Slaskich, Rudy Slaskiej czy gdzies dalej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 31.03.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 ja za półtorej godzinki rozpoczynam sportową sobotę trzymać kciuki ? jasne .....flaszka do wygrania w .............brydża froszka - o karty chodziło A godajom kto gro w karty tyn mo łeb obdarty nie mam szczescia w kartach ale za to w milosci ....hooo hooo .... no coz ....goopi zawsze ma szczescie Czesc ila jakie masz plany zwiazane z urlopem? ponoć kto nie ma szczęścia w kartach, to ma szczeście w miłości dlatego pisalam , ze w milosi mi sie szczesci a na ten slask to gdzies blisko katowic , chorzowa, zabrza , gliwic, tarnowskich gor,piekar slaskich, rudy slaskiej czy gdzies dalej ? dokładnie to planuję w dąbrowie górniczej, w bedzinie pognać na wernisaż ,a w katowicach na uniwersytet medyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 31.03.2008 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 ja za półtorej godzinki rozpoczynam Sportową Sobotę trzymać kciuki ? jasne .....flaszka do wygrania w .............brydża Froszka - o karty chodziło a godajom kto gro w karty tyn mo łeb obdarty nie mam szczescia w kartach ale za to w milosci ....hooo hooo .... no coz ....goopi zawsze ma szczescie czesc ila jakie masz plany zwiazane z urlopem? PONOĆ KTO NIE MA SZCZĘŚCIA W KARTACH, TO MA SZCZEŚCIE W MIŁOŚCI dlatego pisalam , ze w milosi mi sie szczesci a na ten Slask to gdzies blisko Katowic , Chorzowa, Zabrza , Gliwic, Tarnowskich Gor,Piekar Slaskich, Rudy Slaskiej czy gdzies dalej ? DOKŁADNIE TO PLANUJĘ W DĄBROWIE GÓRNICZEJ, W BEDZINIE POGNAĆ NA WERNISAŻ ,A W KATOWICACH NA UNIWERSYTET MEDYCZNY z Bedzina do Katowic mozesz jechac przez Bytom podjedziesz autobusem 24, 42,99,104 pod sam moj dom na kawe bede czekac w niedziele , poniedzialek i wtorek jakby co to wiadomosc na priv, nk, gg, skype , mail Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 31.03.2008 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Hej hej dzieci drzemkę maja a ja chwile spokoju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts