kropeczka27 18.04.2008 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 dziękuje za gaciusie a teraz już żegnam się, czas spać dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 18.04.2008 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 tylko mię bez majaczeń! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.04.2008 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 kropeczka kropki dla ciebie http://www.wesele.pl/artykuly/gorseteria-konrad-colette-m.jpg a dla wszystkich poranna kawusia http://kkawusiaa.webpark.pl/13.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.04.2008 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 ... dla wszystkich poranna kawusia http://kkawusiaa.webpark.pl/13.JPG taka pogoda i nikt nie chce kawy to jo pija i ida flancować szałoty i oberiba, pory tyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.04.2008 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 taka pogoda i nikt nie chce kawy to jo pija i ida flancować szałoty i oberiba, pory tyż a rediski juz posione ? dobrze pamientom, ze flance kupujesz na handlu , nie? a zelerow nie lubisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.04.2008 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 taka pogoda i nikt nie chce kawy to jo pija i ida flancować szałoty i oberiba, pory tyż a rediski juz posione ? dobrze pamientom, ze flance kupujesz na handlu , nie? a zelerow nie lubisz ? radiski już wylazły, zelery ino 5 kupionych, reszta w maju ale jak tu flancować jak leje chyba w szachciok wskocza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 19.04.2008 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Hejka! Za kawkę dziękuje dziś bez niej ani rusz Jamles sadzisz w taki deszcz?? Frosia co u was?? ...kope lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 19.04.2008 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Hej hej, dzięki za kawkę. Głowa mi dziś chyba odpadnie-tak mnie boli cisnienie chyba.. A chęć na krewetki nic nie znaczy.Po prostu mam ochotę na nie . Limit na dzieci w tym roku juz moje siostry wyczerpały Nie oficjalnie sie dowiedziałam ,ze mam byc matką chrzestną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 19.04.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 taka pogoda i nikt nie chce kawy to jo pija i ida flancować szałoty i oberiba, pory tyż a rediski juz posione ? dobrze pamientom, ze flance kupujesz na handlu , nie? a zelerow nie lubisz ? radiski już wylazły, zelery ino 5 kupionych, reszta w maju ale jak tu flancować jak leje chyba w szachciok wskocza mogę Ci kurierem wysłać seler ile chcesz sadzonek? 200? 1000? 3000? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 19.04.2008 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 taka pogoda i nikt nie chce kawy to jo pija i ida flancować szałoty i oberiba, pory tyż a rediski juz posione ? dobrze pamientom, ze flance kupujesz na handlu , nie? a zelerow nie lubisz ? froschka -prośbe mam .Popluj tak fest , żeby w końcu pogodę zmienić.. zima chyba była cieplejsza niz teraz kwiecień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.04.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Hejka! Za kawkę dziękuje dziś bez niej ani rusz Jamles sadzisz w taki deszcz?? Frosia co u was?? ...kope lat u nas po staremu ........ czyli ....fantastycznie a u ciebie? jak tam dziewczynki? stesknilam sie juz za toba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.04.2008 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 taka pogoda I nikt nie chce kawy To jo pija i ida flancować szałoty i oberiba, pory tyż a rediski juz posione ? dobrze pamientom, ze flance kupujesz na handlu , nie? A zelerow nie lubisz ? froschka -prośbe mam .popluj tak fest , żeby w końcu pogodę zmienić.. Zima chyba była cieplejsza niz teraz kwiecień hrrrr................................................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.04.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Hejka! Za kawkę dziękuje dziś bez niej ani rusz Jamles sadzisz w taki deszcz?? Frosia co u was?? ...kope lat z cukru nie jestem andzik mój warzywnik to trochę większa doniczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 19.04.2008 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Hejka! Za kawkę dziękuje dziś bez niej ani rusz Jamles sadzisz w taki deszcz?? Frosia co u was?? ...kope lat u nas po staremu ........ czyli ....fantastycznie a u ciebie? jak tam dziewczynki? stesknilam sie juz za toba oj frosia ja za toba też....a jeszcze doszły mnie słuchy, że nie przyjedziesz na zlot laski spoko masz od nich po buziaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 19.04.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 z cukru nie jestem a szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.04.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Hejka! Za kawkę dziękuje dziś bez niej ani rusz Jamles sadzisz w taki deszcz?? Frosia co u was?? ...kope lat u nas po staremu ........ czyli ....fantastycznie a u ciebie? jak tam dziewczynki? stesknilam sie juz za toba oj frosia ja za toba też....a jeszcze doszły mnie słuchy, że nie przyjedziesz na zlot laski spoko masz od nich po buziaku dziekuje pieknie wysylam im w dowod pamieci po trzy usciskaj tez chlopka ode mnie i Froscha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 19.04.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 dziekuje pieknie wysylam im w dowod pamieci po trzy usciskaj tez chlopka ode mnie i Froscha po trzy to juz przesada chłopaka uściskam buziaki dla Bodzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.04.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 dziekuje pieknie wysylam im w dowod pamieci po trzy usciskaj tez chlopka ode mnie i Froscha po trzy to juz przesada chłopaka uściskam buziaki dla Bodzia dziewczynki nalezy rozpieszczac ......dorzuce jeszcze po dwa z okazji zblizajacej sie niedzieli ....a co ? niech sie dziewczyny ciesza, ze maja dobra ciocie mowilam chlopka , ale i chlopak mi odpowiada z tymi buziakami dla Bodzia ...to troche przeginasz lece "na miasto" kupic cos komus ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 19.04.2008 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Usmiech pieszczochy Kawa hmmm Kropka gratki i gatki http://195.225.76.7/g/str/gwiazdy/modelki/marta_gut01.JPG Ja też spadam na miacho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 19.04.2008 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Witanko dziewczyny i chłopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts