ila66 19.04.2008 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 PORA OBIADOWA SIĘ ZBLIŻA, WIĘC SMACZNEGO http://www.dedek.pl/foty_bebechy/zieleniecka_catering_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 19.04.2008 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 wrzucę coś na ruszt, bo dotąd same płyny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 19.04.2008 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 WYBIERZ SOBIE DESEREK http://cudawiankiwkuchni.blox.pl/resource/kb.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 19.04.2008 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Retro, ja mogie ten drugi Byłam i nic sobie nie kupiłam takie jakieś badziewie to wszystko Za to moja Julka ma wianek do kumuni tylko w co ja się ubiorę ostatnio jak narzekałam że nie wiem w co się ubrać Julka mi mówi: mama jak zwykle dzinsiki, koszulka i pełen luzik jak tam Wasza sobota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 19.04.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 retro, ja mogie ten drugi Byłam i nic sobie nie kupiłam Takie jakieś badziewie to wszystko Za to moja julka ma wianek do kumuni Tylko w co ja się ubiorę Ostatnio jak narzekałam że nie wiem w co się ubrać julka mi mówi: Mama jak zwykle dzinsiki, koszulka i pełen luzik Jak tam wasza sobota? czołem magi a koncepcje jakąś już masz ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 19.04.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Retro, ja mogie ten drugi Byłam i nic sobie nie kupiłam takie jakieś badziewie to wszystko Za to moja Julka ma wianek do kumuni tylko w co ja się ubiorę ostatnio jak narzekałam że nie wiem w co się ubrać Julka mi mówi: mama jak zwykle dzinsiki, koszulka i pełen luzik jak tam Wasza sobota? CZOŁEM MAGI A KONCEPCJE JAKĄŚ JUŻ MASZ ???? Hej Ilcia Ofkors żadnyh kiecek to już jakaś koncepcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 19.04.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 hej hej , jak zwykle ostatnia jestem, wszyscy pewnie juz poszli.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 19.04.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 hej hej , jak zwykle ostatnia jestem, wszyscy pewnie juz poszli.. WCALE NIE JA PRZYSZŁAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 19.04.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 retro, ja mogie ten drugi Byłam i nic sobie nie kupiłam Takie jakieś badziewie to wszystko Za to moja julka ma wianek do kumuni Tylko w co ja się ubiorę Ostatnio jak narzekałam że nie wiem w co się ubrać julka mi mówi: Mama jak zwykle dzinsiki, koszulka i pełen luzik Jak tam wasza sobota? czołem magi a koncepcje jakąś już masz ???? hej ilcia ofkors żadnyh kiecek To już jakaś koncepcja czyli spodnie i długaaaaaaaaaaaaa kamizela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 19.04.2008 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 hej! noooo, jezdem już po. żyje jeszcze ktoś? bo u mię w chałupie same zwłoki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 20.04.2008 03:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 hej! noooo, jezdem już po. żyje jeszcze ktoś? bo u mię w chałupie same zwłoki... żyje Ty się oszczędzałeś czy szwagier dał po bandzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.04.2008 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 hej! noooo, jezdem już po. żyje jeszcze ktoś? bo u mię w chałupie same zwłoki... żyje Ty się oszczędzałeś czy szwagier dał po bandzie o tej porze ( ja wstałem) tyś wrócił czy wychodzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 20.04.2008 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Retro, ja mogie ten drugi Byłam i nic sobie nie kupiłam takie jakieś badziewie to wszystko Za to moja Julka ma wianek do kumuni tylko w co ja się ubiorę ostatnio jak narzekałam że nie wiem w co się ubrać Julka mi mówi: mama jak zwykle dzinsiki, koszulka i pełen luzik jak tam Wasza sobota? CZOŁEM MAGI A KONCEPCJE JAKĄŚ JUŻ MASZ ???? Hej Ilcia Ofkors żadnyh kiecek to już jakaś koncepcja CZYLI SPODNIE I DŁUGAAAAAAAAAAAAA KAMIZELA może, może hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 20.04.2008 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 hej! noooo, jezdem już po. żyje jeszcze ktoś? bo u mię w chałupie same zwłoki... żyje Ty się oszczędzałeś czy szwagier dał po bandzie nie oszczedzałem się, ale... trening czyni mistrza. Ostatnia parodniowa rozgrzewka zadziałała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 20.04.2008 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 hej! noooo, jezdem już po. żyje jeszcze ktoś? bo u mię w chałupie same zwłoki... żyje Ty się oszczędzałeś czy szwagier dał po bandzie nie oszczedzałem się, ale... trening czyni mistrza. Ostatnia parodniowa rozgrzewka zadziałała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 20.04.2008 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 20.04.2008 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Znowu nikogo nie ma ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 20.04.2008 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Jest niedziela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 20.04.2008 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Brzydka pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 20.04.2008 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 No gdzie jesteście ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts