aniawmuratorze 25.04.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 ale ten film jest pasjonujący musicie go zobaczyć JAKI ? edukacyjny patrz wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 25.04.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 dobry.... cześć twardzielu biję brawo 6 tygodni to już coś odzyskałeś węch ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 25.04.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 witanko hej ila Ja szaleję ..................................no może trochę się rozpanoszyłam szalej mi to nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 25.04.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 WITANKO hej Ila ja szaleję ..................................no może trochę się rozpanoszyłam SZALEJ MI TO NIE PRZESZKADZA dzięki zastanawiam się co dobrego (czytaj alkoholowego) przywiozła nam Ew-ka z wypadu do Rzymu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 25.04.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 ANIU GACIE DLA CIĘ http://images14.fotosik.pl/85/d35e72bd32a5dbadmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 25.04.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 witanko hej ila Ja szaleję ..................................no może trochę się rozpanoszyłam szalej mi to nie przeszkadza dzięki Zastanawiam się co dobrego (czytaj alkoholowego) przywiozła nam ew-ka z wypadu do rzymu baaaaa, dowiemy sie jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 25.04.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 owszem ale miałem kryzys o to w tym tygodniu byłem bliski. .ale jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 25.04.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 czekać na nią czy nie ila na Ciebie zawsze można liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 25.04.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 czekać na nią czy nie ila na Ciebie zawsze można liczyć NO BAAAA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 25.04.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 owszem ale miałem kryzys o to w tym tygodniu byłem bliski. .ale jednak ANI MI SIE WAŻ PALIĆ BO STRACĘ WIARĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 25.04.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 WITANKO hej Ila ja szaleję ..................................no może trochę się rozpanoszyłam SZALEJ MI TO NIE PRZESZKADZA dzięki zastanawiam się co dobrego (czytaj alkoholowego) przywiozła nam Ew-ka z wypadu do Rzymu BAAAAA, DOWIEMY SIE JUTRO czemu jutro napisała że będzie wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 25.04.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 witanko hej ila Ja szaleję ..................................no może trochę się rozpanoszyłam szalej mi to nie przeszkadza dzięki Zastanawiam się co dobrego (czytaj alkoholowego) przywiozła nam ew-ka z wypadu do rzymu baaaaa, dowiemy sie jutro czemu jutro napisała że będzie wieczorem dajmy jej wypocząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 25.04.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 owszem ale miałem kryzys o to w tym tygodniu byłem bliski. .ale jednak ANI MI SIE WAŻ PALIĆ BO STRACĘ WIARĘ i ja nie pozwalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 25.04.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 owszem ale miałem kryzys o to w tym tygodniu byłem bliski. .ale jednak ANI MI SIE WAŻ PALIĆ BO STRACĘ WIARĘ i ja nie pozwalam NO TO TERAZ MUSISZ UWAŻAĆ JAK ZAPALISZ TO CI FIOŁKÓW POD OCZĘTAMI NASADZIMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 25.04.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 WITANKO hej Ila ja szaleję ..................................no może trochę się rozpanoszyłam SZALEJ MI TO NIE PRZESZKADZA dzięki zastanawiam się co dobrego (czytaj alkoholowego) przywiozła nam Ew-ka z wypadu do Rzymu BAAAAA, DOWIEMY SIE JUTRO czemu jutro napisała że będzie wieczorem DAJMY JEJ WYPOCZĄĆ no przecież wróciła z wypoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 25.04.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 WITANKO hej Ila ja szaleję ..................................no może trochę się rozpanoszyłam SZALEJ MI TO NIE PRZESZKADZA dzięki zastanawiam się co dobrego (czytaj alkoholowego) przywiozła nam Ew-ka z wypadu do Rzymu BAAAAA, DOWIEMY SIE JUTRO czemu jutro napisała że będzie wieczorem DAJMY JEJ WYPOCZĄĆ no przecież wróciła z wypoczynku OJ ANIU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 25.04.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 owszem ale miałem kryzys o to w tym tygodniu byłem bliski. .ale jednak ANI MI SIE WAŻ PALIĆ BO STRACĘ WIARĘ i ja nie pozwalam NO TO TERAZ MUSISZ UWAŻAĆ JAK ZAPALISZ TO CI FIOŁKÓW POD OCZĘTAMI NASADZIMY czy to aby nie karalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 25.04.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 ila gacie http://www.fotosearch.pl/bthumb/PHC/PHC006/200479476-002.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 25.04.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 owszem ale miałem kryzys o to w tym tygodniu byłem bliski. .ale jednak ani mi sie waż palić Bo stracę wiarę i ja nie pozwalam no to teraz musisz uważać jak zapalisz to ci fiołków pod oczętami nasadzimy czy to aby nie karalne eee tam , zrobimy to bez świadków, w białych rękawiczkasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 25.04.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 owszem ale miałem kryzys o to w tym tygodniu byłem bliski. .ale jednak ANI MI SIE WAŻ PALIĆ BO STRACĘ WIARĘ i ja nie pozwalam NO TO TERAZ MUSISZ UWAŻAĆ JAK ZAPALISZ TO CI FIOŁKÓW POD OCZĘTAMI NASADZIMY czy to aby nie karalne EEE TAM , ZROBIMY TO BEZ ŚWIADKÓW, W BIAŁYCH RĘKAWICZKASZ aż strach się bać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts