ila66 26.04.2008 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 ZNIKAM NA OBIAD WSZYSTKIM ZYCZĘ SMACZEGO http://www.american-pizza.pl/_img/foto_obiad_01.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 26.04.2008 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 ila - prześcignęłas mnie w rankingu masz dodatkowe gacie http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/9b/G-string-example.jpg/150px-G-string-example.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 26.04.2008 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 ila - prześcignęłas mnie w rankingu masz dodatkowe gacie http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/9b/G-string-example.jpg/150px-G-string-example.jpg SORKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 26.04.2008 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 ila - prześcignęłas mnie w rankingu masz dodatkowe gacie http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/9b/G-string-example.jpg/150px-G-string-example.jpg SORKI ależ ja ciesze a gacie ci nie leżą? może faktycznie trochę będą sie wpinać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 26.04.2008 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 ila - prześcignęłas mnie w rankingu masz dodatkowe gacie http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/9b/g-string-example.jpg/150px-g-string-example.jpg sorki ależ ja ciesze A gacie ci nie leżą? Może faktycznie trochę będą sie wpinać hihihi, sznurek wyszedłby taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.04.2008 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 gaciorki http://www.danddexhaust.com/img/bikini-ctst.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 26.04.2008 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Hej dziewczęta Majka ja ostatnio słuchałam, że nie będzie powtórek. Wiesz podziwiam Twoją córkę moja to by na bank nie zajrzała jakby nie musiała. Już nie wiem jak mam ją zdopingować do nauki Ew-ka czy to dzisiaj miała być reakcja wróć relacja Ila gratki idę szukać gatek nara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.04.2008 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 dzisiaj sie rozprawiłam z pewnym gówniarzem -postrachem osiedla ,na ktorym mieszkaja moi rodzice ....Mama kiedyś pożaliła mi sie ,że idąc osiedlową uliczką( na chodniku jak zwykle stoją samochody) za nią jechał tenże smarkacz w terenowym samochodzie i gdy mama nie ustąpiła mu drogi -miała jeszcze kilka kroków aby wejść na chodnik -otwarł okno i ryknął -jak ty łazisz -stara krowo !!!! Mama była strasznie oburzona takim zachowaniem ,ale jak można dyskutować z takim chamem ? Takie oddzywki są u tego kolesia bardzo czeste a szczegolnie do kobiet . A więc dzisiaj idąc uliczką z zakupami do mamy -dokładnie ta sama sytuacja -zapchany samochodami chodnik wiec ide ulicą ,nagle słysze samochod -odwracam sie ...a to ten łobuz niewychowany !!!! w innym przypadku ustąpiłabym ....ale jemu -NIGDY !!!! ide wiec dalej i czekam kiedy mnie opier...papier . No i sie doczekałam -po kilkunastu sekundach otwiera okno -i drze sie ...złaź z drogi krowo !!!!! wyobrażacie sobie ? do mnie w taki sposób nikt sie nie oddzywa Zagotowało sie we mnie .Odwracam sie -podchodze do samochodu i patrząc gnojowi w oczy mówię ...Nie jestem krową -jestem czarownicą - a ty jeszcze w tym roku rozwalisz sie na drzewie !!!! Koleś zamarł -widziałam ,że nie wiedział co zrobić .....zamknął okno ,ale nie odjechał .Chyba styki mu sie palily w głowie .Ja spokojnie poszłam dalej chociaz wszystko we mnie drgało. Kiedy weszłam na chodnik -młody samochodem zrównał sie ze mną ,otwarł okno od mojej strony i powiedział -przepraszam panią .....dodał gazu i odjechał . Opowiedziałam to mamie ....myślałam ,że zemdleje -tak sie śmiała ....myślicie ,że koleś wiecej sie już tak nie odezwie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 26.04.2008 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Ew-ka brawo tępić takich Mam nadzieję, że następnym razem zanim powie coś to najpierw pomyśli Nienawidzę chamstwa Szczerze powiem, że mnie to przeważnie brakuje języka w gębie. Po czasie dopiero łapię co bym powiedziała nie wiem dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.04.2008 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Magi-chcesz relacji ? to w skrocie -Rzym jest piekny ,wielki ,zakorkowany ,pełen życzliwych Włochów , starych budowli i ruin ,lekkiego wina ,pysznej lazanii ,takiej sobie pizzy , przepysznej pasty ( makarony) i tłumów turystów ......chociaż to nie był szczyt turystycznych wycieczek Zdecydowanie nie przepadam za takimi metropoliami -za to niezwykle piekne jest Bracciano -miasteczko w ktorym mieszkalismy na północ od Rzymu - jest tam minn. imponujący zamek warowny w ktorym był słynny ślub Toma Crusa z Katie Holms ...przesliczne wąskie - wybrukowane kamieniem- uliczki ,uroczy zakątek -zdecydowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.04.2008 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Ew-ka brawo tępić takich Mam nadzieję, że następnym razem zanim powie coś to najpierw pomyśli Nienawidzę chamstwa Szczerze powiem, że mnie to przeważnie brakuje języka w gębie. Po czasie dopiero łapię co bym powiedziała nie wiem dlaczego wyrobisz sie moja Kaśka zawsze mi zazdrosciła tej szybkiej i cietej riposty ,ale widze ,że juz zaczyna robić postepy Ale mnie też czasem braknie jezyka w gębie ale rzadko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.04.2008 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 kurczę a miało być tak fajnie sami w domu ...zaraz Niania ,potem Kryminalni ,w kominku ogień ...a tu tel. zaraz przyjadą znajomi i zabierają nas na kolację - tak mi sie nie chce ,ale H. tak prosi ....no to nara ....pewnie znowu mnie winem upiją -coś słabą głowę mam ostatnio bawcie sie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 26.04.2008 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 kurczę a miało być tak fajnie sami w domu ...zaraz Niania ,potem Kryminalni ,w kominku ogień ...a tu tel. zaraz przyjadą znajomi i zabierają nas na kolację - tak mi sie nie chce ,ale H. tak prosi ....no to nara ....pewnie znowu mnie winem upiją -coś słabą głowę mam ostatnio bawcie sie dobrze Ty też Ewcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 26.04.2008 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 kurczę a miało być tak fajnie sami w domu ...zaraz Niania ,potem Kryminalni ,w kominku ogień ...a tu tel. zaraz przyjadą znajomi i zabierają nas na kolację - tak mi sie nie chce ,ale H. tak prosi ....no to nara ....pewnie znowu mnie winem upiją -coś słabą głowę mam ostatnio bawcie sie dobrze daj Panie Boże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 26.04.2008 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 witam popołudniowo ILA gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 26.04.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 i gatki http://www.sensimodels.pl/img/modelka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.04.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 już jestem okazło sie ,że jutro na motorach jedziemy do Krk ( 200km w jedną stronę ) a wiec trzeba sie przygotować i..... motor i jak ja mogę sie z moim H. nudzić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 26.04.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 wieczorne witanko. Ewka ale masz zycie.ech.. u mnie szara rzeczywistość..dadzą ten kredyt czy nie..?murarze na dniach przychodzą.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 26.04.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 dzisiaj sie rozprawiłam z pewnym gówniarzem -postrachem osiedla ,na ktorym mieszkaja moi rodzice ....Mama kiedyś pożaliła mi sie ,że idąc osiedlową uliczką( na chodniku jak zwykle stoją samochody) za nią jechał tenże smarkacz w terenowym samochodzie i gdy mama nie ustąpiła mu drogi -miała jeszcze kilka kroków aby wejść na chodnik -otwarł okno i ryknął -jak ty łazisz -stara krowo !!!! Mama była strasznie oburzona takim zachowaniem ,ale jak można dyskutować z takim chamem ? Takie oddzywki są u tego kolesia bardzo czeste a szczegolnie do kobiet . A więc dzisiaj idąc uliczką z zakupami do mamy -dokładnie ta sama sytuacja -zapchany samochodami chodnik wiec ide ulicą ,nagle słysze samochod -odwracam sie ...a to ten łobuz niewychowany !!!! w innym przypadku ustąpiłabym ....ale jemu -NIGDY !!!! ide wiec dalej i czekam kiedy mnie opier...papier . No i sie doczekałam -po kilkunastu sekundach otwiera okno -i drze sie ...złaź z drogi krowo !!!!! wyobrażacie sobie ? do mnie w taki sposób nikt sie nie oddzywa Zagotowało sie we mnie .Odwracam sie -podchodze do samochodu i patrząc gnojowi w oczy mówię ...Nie jestem krową -jestem czarownicą - a ty jeszcze w tym roku rozwalisz sie na drzewie !!!! Koleś zamarł -widziałam ,że nie wiedział co zrobić .....zamknął okno ,ale nie odjechał .Chyba styki mu sie palily w głowie .Ja spokojnie poszłam dalej chociaz wszystko we mnie drgało. Kiedy weszłam na chodnik -młody samochodem zrównał sie ze mną ,otwarł okno od mojej strony i powiedział -przepraszam panią .....dodał gazu i odjechał . Opowiedziałam to mamie ....myślałam ,że zemdleje -tak sie śmiała ....myślicie ,że koleś wiecej sie już tak nie odezwie ? poszłaś ostro.. moze w końcu zmądrzeje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 26.04.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Ila ,magi, musimy powoli ustalić jak dostaniemy sie do stolicy..Kiedy sie spotkamy? W długi weekend? magi kiedy komunia córki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts