Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

ila - prześcignęłas mnie w rankingu :o

masz dodatkowe gacie http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/9b/G-string-example.jpg/150px-G-string-example.jpg

SORKI :oops:

ależ ja ciesze :lol:

a gacie ci nie leżą? może faktycznie trochę będą sie wpinać 8)

ila - prześcignęłas mnie w rankingu :o

masz dodatkowe gacie http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/9b/g-string-example.jpg/150px-g-string-example.jpg

sorki :oops:

ależ ja ciesze :lol:

A gacie ci nie leżą? Może faktycznie trochę będą sie wpinać 8)

hihihi, sznurek wyszedłby taniej :D

Hej dziewczęta :D

Majka ja ostatnio słuchałam, że nie będzie powtórek. Wiesz podziwiam Twoją córkę moja to by na bank nie zajrzała jakby nie musiała. Już nie wiem jak mam ją zdopingować do nauki :-?

Ew-ka czy to dzisiaj miała być reakcja wróć relacja :lol:

Ila gratki :D idę szukać gatek nara :D

dzisiaj sie rozprawiłam z pewnym gówniarzem -postrachem osiedla ,na ktorym mieszkaja moi rodzice ....Mama kiedyś pożaliła mi sie ,że idąc osiedlową uliczką( na chodniku jak zwykle stoją samochody) za nią jechał tenże smarkacz w terenowym samochodzie i gdy mama nie ustąpiła mu drogi -miała jeszcze kilka kroków aby wejść na chodnik -otwarł okno i ryknął -jak ty łazisz -stara krowo !!!! Mama była strasznie oburzona takim zachowaniem ,ale jak można dyskutować z takim chamem ? :o Takie oddzywki są u tego kolesia bardzo czeste a szczegolnie do kobiet .

A więc dzisiaj idąc uliczką z zakupami do mamy -dokładnie ta sama sytuacja -zapchany samochodami chodnik wiec ide ulicą ,nagle słysze samochod -odwracam sie ...a to ten łobuz niewychowany !!!! w innym przypadku ustąpiłabym ....ale jemu -NIGDY !!!! ide wiec dalej i czekam kiedy mnie opier...papier . No i sie doczekałam -po kilkunastu sekundach otwiera okno -i drze sie ...złaź z drogi krowo !!!!! wyobrażacie sobie ? do mnie w taki sposób nikt sie nie oddzywa :evil: Zagotowało sie we mnie .Odwracam sie -podchodze do samochodu i patrząc gnojowi w oczy mówię ...Nie jestem krową -jestem czarownicą - a ty jeszcze w tym roku rozwalisz sie na drzewie !!!! Koleś zamarł -widziałam ,że nie wiedział co zrobić .....zamknął okno ,ale nie odjechał .Chyba styki mu sie palily w głowie .Ja spokojnie poszłam dalej chociaz wszystko we mnie drgało. Kiedy weszłam na chodnik -młody samochodem zrównał sie ze mną ,otwarł okno od mojej strony i powiedział -przepraszam panią .....dodał gazu i odjechał . Opowiedziałam to mamie ....myślałam ,że zemdleje -tak sie śmiała :D

....myślicie ,że koleś wiecej sie już tak nie odezwie ? :roll:

Magi-chcesz relacji ? to w skrocie -Rzym jest piekny ,wielki ,zakorkowany ,pełen życzliwych Włochów , starych budowli i ruin ,lekkiego wina ,pysznej lazanii ,takiej sobie pizzy , przepysznej pasty ( makarony) i tłumów turystów ......chociaż to nie był szczyt turystycznych wycieczek :lol: Zdecydowanie nie przepadam za takimi metropoliami -za to niezwykle piekne jest Bracciano -miasteczko w ktorym mieszkalismy na północ od Rzymu - jest tam minn. imponujący zamek warowny w ktorym był słynny ślub Toma Crusa z Katie Holms :lol: ...przesliczne wąskie - wybrukowane kamieniem- uliczki ,uroczy zakątek -zdecydowanie :D

Ew-ka brawo :D tępić takich :p Mam nadzieję, że następnym razem zanim powie coś to najpierw pomyśli :p Nienawidzę chamstwa :x

Szczerze powiem, że mnie to przeważnie brakuje języka w gębie. Po czasie dopiero łapię co bym powiedziała :-? nie wiem dlaczego :roll:

wyrobisz sie :lol: moja Kaśka zawsze mi zazdrosciła tej szybkiej i cietej riposty ,ale widze ,że juz zaczyna robić postepy :lol:

Ale mnie też czasem braknie jezyka w gębie :-? ale rzadko :wink:

kurczę :-? a miało być tak fajnie :-? sami w domu ...zaraz Niania ,potem Kryminalni ,w kominku ogień ...a tu tel. zaraz przyjadą znajomi i zabierają nas na kolację - tak mi sie nie chce ,ale H. tak prosi :roll:

....no to nara ....pewnie znowu mnie winem upiją -coś słabą głowę mam ostatnio :oops:

bawcie sie dobrze :D

kurczę :-? a miało być tak fajnie :-? sami w domu ...zaraz Niania ,potem Kryminalni ,w kominku ogień ...a tu tel. zaraz przyjadą znajomi i zabierają nas na kolację - tak mi sie nie chce ,ale H. tak prosi :roll:

....no to nara ....pewnie znowu mnie winem upiją -coś słabą głowę mam ostatnio :oops:

Ty też Ewcia :D

daj Panie Boże :lol:

dzisiaj sie rozprawiłam z pewnym gówniarzem -postrachem osiedla ,na ktorym mieszkaja moi rodzice ....Mama kiedyś pożaliła mi sie ,że idąc osiedlową uliczką( na chodniku jak zwykle stoją samochody) za nią jechał tenże smarkacz w terenowym samochodzie i gdy mama nie ustąpiła mu drogi -miała jeszcze kilka kroków aby wejść na chodnik -otwarł okno i ryknął -jak ty łazisz -stara krowo !!!! Mama była strasznie oburzona takim zachowaniem ,ale jak można dyskutować z takim chamem ? :o Takie oddzywki są u tego kolesia bardzo czeste a szczegolnie do kobiet .

A więc dzisiaj idąc uliczką z zakupami do mamy -dokładnie ta sama sytuacja -zapchany samochodami chodnik wiec ide ulicą ,nagle słysze samochod -odwracam sie ...a to ten łobuz niewychowany !!!! w innym przypadku ustąpiłabym ....ale jemu -NIGDY !!!! ide wiec dalej i czekam kiedy mnie opier...papier . No i sie doczekałam -po kilkunastu sekundach otwiera okno -i drze sie ...złaź z drogi krowo !!!!! wyobrażacie sobie ? do mnie w taki sposób nikt sie nie oddzywa :evil: Zagotowało sie we mnie .Odwracam sie -podchodze do samochodu i patrząc gnojowi w oczy mówię ...Nie jestem krową -jestem czarownicą - a ty jeszcze w tym roku rozwalisz sie na drzewie !!!! Koleś zamarł -widziałam ,że nie wiedział co zrobić .....zamknął okno ,ale nie odjechał .Chyba styki mu sie palily w głowie .Ja spokojnie poszłam dalej chociaz wszystko we mnie drgało. Kiedy weszłam na chodnik -młody samochodem zrównał sie ze mną ,otwarł okno od mojej strony i powiedział -przepraszam panią .....dodał gazu i odjechał . Opowiedziałam to mamie ....myślałam ,że zemdleje -tak sie śmiała :D

....myślicie ,że koleś wiecej sie już tak nie odezwie ? :roll:

poszłaś ostro.. :D :D moze w końcu zmądrzeje..