magi 27.04.2008 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 trudno na forum spokojnie ale u mnie rewolucja zjadłem "fasolkę... rosół powinien być i znowu wszystko kobiety wina hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 27.04.2008 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 WITANKO NO TO MAMY "FASOLKOWĄ" ATMOSFERĘ MASKI TRZA ZAKŁADAĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.04.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 dziendoberek dziendoberek wrocilismy z Krakowa cali i szczesliwi to byla piekna acz męcząca niedziela Motor spisal sie ale H. jechał sam ...ja przesiadłam sie na duuuzą Yamahę -o niebo wygodniejsza dla pasażera Jechalismy w 9 motorów...była zbiorka Cz-wa .... Krakow-Kazimierz i Kopiec Kościuszki ...Kryspinów-obiad ....kawa w Ojcowie razem wyszło ponad 450km http://images34.fotosik.pl/233/1233f9e0a393034fm.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 27.04.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Dobry wieczór , miło wstąpić na chwilkę by uciec do obowiązków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 27.04.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 atmosfera gestnieje... chyba będzie jakieś zabójstwo, albo co najmniej pobicie... kot zajął mi fotel... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 27.04.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 bry wieczór Przyszłam donieść, ze miałam dzisiaj miłych gości poznanych w muratorze a teraz zgadujcie kto to mógł być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 27.04.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 atmosfera gestnieje... chyba będzie jakieś zabójstwo, albo co najmniej pobicie... kot zajął mi fotel... eeeeetam, byłem pewien ze żyjesz tym arcydziełem..... rafałKACZMAREK napisał: ... tak wogóle z kąd założenie, że pytany miał na myśli prostokąd ... idę po flaszkę, bo na trzeźwo, to takich rewelacji czytać się nie da... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.04.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 bry wieczór Przyszłam donieść, ze miałam dzisiaj miłych gości poznanych w muratorze a teraz zgadujcie kto to mógł być Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 27.04.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 bry wieczór Przyszłam donieść, ze miałam dzisiaj miłych gości poznanych w muratorze a teraz zgadujcie kto to mógł być Redakcja Ewa Ty powinnaś wiedzieć kto..no kombinuj.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.04.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 bry wieczór Przyszłam donieść, ze miałam dzisiaj miłych gości poznanych w muratorze a teraz zgadujcie kto to mógł być Redakcja Ewa Ty powinnaś wiedzieć kto..no kombinuj.. inż ...M? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 27.04.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 bry wieczór Przyszłam donieść, ze miałam dzisiaj miłych gości poznanych w muratorze a teraz zgadujcie kto to mógł być Redakcja Ewa Ty powinnaś wiedzieć kto..no kombinuj.. inż ...M? hmmmm...nie , choc rejon podobny.. masz ostatnią szansę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.04.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 bry wieczór Przyszłam donieść, ze miałam dzisiaj miłych gości poznanych w muratorze a teraz zgadujcie kto to mógł być Redakcja Ewa Ty powinnaś wiedzieć kto..no kombinuj.. inż ...M? hmmmm...nie , choc rejon podobny.. masz ostatnią szansę ostatni strzał - Andre ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.04.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 no to teraz pochwal sie kto cie molestował ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 27.04.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 bry wieczór Przyszłam donieść, ze miałam dzisiaj miłych gości poznanych w muratorze a teraz zgadujcie kto to mógł być Redakcja Ewa Ty powinnaś wiedzieć kto..no kombinuj.. inż ...M? hmmmm...nie , choc rejon podobny.. masz ostatnią szansę ostatni strzał - Andre ? ale mnie rozabwiłaś!!!!!! hahaha no to powiem Olkalybowa z mężem !!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.04.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 a chcialam napisac -OLKA !!!! i znowu nie mam szczescia w grach ale za to chyba mam w miłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 27.04.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 no to teraz pochwal sie kto cie molestował ???? Paweł nie był mną szczególnie zainteresowany ..zawiodłam się na nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 27.04.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Hej hej Ew-ka ,tylko pozazdrościć moge.. żaba ognia , masz super pieska.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 27.04.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 a chcialam napisac -OLKA !!!! i znowu nie mam szczescia w grach ale za to chyba mam w miłości jak to chyba Ewa Masz w miłości megaszczeście! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 27.04.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Hej hej Ew-ka ,tylko pozazdrościć moge.. żaba ognia , masz super pieska.. dziękuję a jak kąsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.04.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 no to teraz pochwal sie kto cie molestował ???? Paweł nie był mną szczególnie zainteresowany ..zawiodłam się na nim naprawdę ???? przecież Ci cycki urosły ciekawe dlaczego ? za chuda może jesteś albo cuś ....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts