magi 29.04.2008 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 dzień dobry Ania podziwiałaś dzisiaj wschód słońca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 29.04.2008 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Bry Pracujecie 2-go czy macie wolne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.04.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Bry Pracujecie 2-go czy macie wolne? pracujecie dobry dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.04.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Nasza klasa. Zdarzyło Wam się popatrzeć na innych ludzi w Waszym wieku z tym dziwnym uczuciem :Ja chyba nie wyglądam tak staro? Jeżeli tak,to ten dowcip Wam się spodoba: Siedziałam w poczekalni u swojego nowego dentysty i rozglądałam się. Zauważyłam na ścianie dyplom ukończenia studiów, na którym figurowało jego pełne imię i nazwisko. Znienacka mi się przypomniał wysoki,przystojny,ciemnowłosy chłopak o tym samym nazwisku chodził ze mną do liceum jakieś 30 lat temu. Czyżby mój nowy dentysta był tym chłopakiem, w którym się nawet trochę podkochiwałam? Jak go jednak zobaczyłam, szybko porzuciłam te myśli. Ten prawie łysy facet z siwiejącymi włosami, brzuszkiem i twarzą pełną zmarszczek był zbyt stary, by mógł być moim kolegą ze szkoły A może jednak? Po tym, jak mi przejrzał zęby, zapytałam go, czy nie chodził przypadkiem do XXVI LO.? - Tak. Owszem, chodziłem i byłem nawet jednym z najlepszych uczniów,zarumienił się. - A w którym roku Pan zdawał maturę? zapytałam. On odpowiedział: -W siedemdziesiątym szóstym. Dlaczego Pani pyta? - To Pan był w mojej klasie! powiedziałam zachwycona. Zaczął mi się uważnie przyglądać. I następnie ten wstrętny, pomarszczony staruch zapytał: - A czego Pani uczyła ? ;o)) pa pa .....miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 29.04.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Nasza klasa. Zdarzyło Wam się popatrzeć na innych ludzi w Waszym wieku z tym dziwnym uczuciem :Ja chyba nie wyglądam tak staro? Jeżeli tak,to ten dowcip Wam się spodoba: Siedziałam w poczekalni u swojego nowego dentysty i rozglądałam się. Zauważyłam na ścianie dyplom ukończenia studiów, na którym figurowało jego pełne imię i nazwisko. Znienacka mi się przypomniał wysoki,przystojny,ciemnowłosy chłopak o tym samym nazwisku chodził ze mną do liceum jakieś 30 lat temu. Czyżby mój nowy dentysta był tym chłopakiem, w którym się nawet trochę podkochiwałam? Jak go jednak zobaczyłam, szybko porzuciłam te myśli. Ten prawie łysy facet z siwiejącymi włosami, brzuszkiem i twarzą pełną zmarszczek był zbyt stary, by mógł być moim kolegą ze szkoły A może jednak? Po tym, jak mi przejrzał zęby, zapytałam go, czy nie chodził przypadkiem do XXVI LO.? - Tak. Owszem, chodziłem i byłem nawet jednym z najlepszych uczniów,zarumienił się. - A w którym roku Pan zdawał maturę? zapytałam. On odpowiedział: -W siedemdziesiątym szóstym. Dlaczego Pani pyta? - To Pan był w mojej klasie! powiedziałam zachwycona. Zaczął mi się uważnie przyglądać. I następnie ten wstrętny, pomarszczony staruch zapytał: - A czego Pani uczyła ? ;o)) pa pa .....miłego dnia No tak , jak ja widzę kogoś znajomego z mojego rocznika to często myslę'' ale on/ona się zmieniła'' niestety o sobie jakoś nie pamiętam w takich chwilach. Ew-ka jak ogladam Twoje fotki na naszej klasie to zastanawiam się czy ja tez tak młodo będę wyglądając mając tyle lat co Ty. Promieniejesz kobieto. ech co ta miłość robi z człowiekiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.04.2008 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Bry Pracujecie 2-go czy macie wolne? pracujecie dobry dzień pracujecie i trzeciego tyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 29.04.2008 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Bry Pracujecie 2-go czy macie wolne? pracujecie dobry dzień pracujecie i trzeciego tyż mamy wolne co oznacza że będzie jakaś dodatkowa robota po godzinach od rana do wieczora na działce, koło działki, na placu budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 29.04.2008 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 dzień dobry Ania podziwiałaś dzisiaj wschód słońca zestawienia materiałów na budowę robiłam normalnie się wkurzam bo myślalam że archon to trochę porządniejsza firma a oni takie babole porobili że ręce opadają dobrze że więźbę sprawdziliśmy z małżem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 29.04.2008 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 dzień dobry Ania podziwiałaś dzisiaj wschód słońca zestawienia materiałów na budowę robiłam normalnie się wkurzam bo myślalam że archon to trochę porządniejsza firma a oni takie babole porobili że ręce opadają dobrze że więźbę sprawdziliśmy z małżem o 5-tej rano hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 29.04.2008 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Nasza klasa. Zdarzyło Wam się popatrzeć na innych ludzi w Waszym wieku z tym dziwnym uczuciem :Ja chyba nie wyglądam tak staro? Jeżeli tak,to ten dowcip Wam się spodoba: Siedziałam w poczekalni u swojego nowego dentysty i rozglądałam się. Zauważyłam na ścianie dyplom ukończenia studiów, na którym figurowało jego pełne imię i nazwisko. Znienacka mi się przypomniał wysoki,przystojny,ciemnowłosy chłopak o tym samym nazwisku chodził ze mną do liceum jakieś 30 lat temu. Czyżby mój nowy dentysta był tym chłopakiem, w którym się nawet trochę podkochiwałam? Jak go jednak zobaczyłam, szybko porzuciłam te myśli. Ten prawie łysy facet z siwiejącymi włosami, brzuszkiem i twarzą pełną zmarszczek był zbyt stary, by mógł być moim kolegą ze szkoły A może jednak? Po tym, jak mi przejrzał zęby, zapytałam go, czy nie chodził przypadkiem do XXVI LO.? - Tak. Owszem, chodziłem i byłem nawet jednym z najlepszych uczniów,zarumienił się. - A w którym roku Pan zdawał maturę? zapytałam. On odpowiedział: -W siedemdziesiątym szóstym. Dlaczego Pani pyta? - To Pan był w mojej klasie! powiedziałam zachwycona. Zaczął mi się uważnie przyglądać. I następnie ten wstrętny, pomarszczony staruch zapytał: - A czego Pani uczyła ? ;o)) pa pa .....miłego dnia No tak , jak ja widzę kogoś znajomego z mojego rocznika to często myslę'' ale on/ona się zmieniła'' niestety o sobie jakoś nie pamiętam w takich chwilach. Ew-ka jak ogladam Twoje fotki na naszej klasie to zastanawiam się czy ja tez tak młodo będę wyglądając mając tyle lat co Ty. Promieniejesz kobieto. ech co ta miłość robi z człowiekiem... co prawda to prawda szczęściara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 29.04.2008 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Nasza klasa. Zdarzyło Wam się popatrzeć na innych ludzi w Waszym wieku z tym dziwnym uczuciem :Ja chyba nie wyglądam tak staro? Jeżeli tak,to ten dowcip Wam się spodoba: u mnie to raczej ludzie się nie pozmieniali ale co niektórzy wydorośleli i zajmują teraz poważne stanowiska ciekawe kiedy ja wydorośleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 29.04.2008 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Bry Pracujecie 2-go czy macie wolne? ja mam wolne do 6-tego maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 29.04.2008 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 heloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 29.04.2008 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 to idę nara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.04.2008 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Ew-ka jak ogladam Twoje fotki na naszej klasie to zastanawiam się czy ja tez tak młodo będę wyglądając mając tyle lat co Ty. Promieniejesz kobieto. ech co ta miłość robi z człowiekiem... hihi... mam dobry program do obrobki zdjęć ale bardzo Ci Aniu dziekuję za miłe slowa dzisiaj klienci prawią mi komplementy -wiec od rana mam dobry humor może dlatego ,że mam żółtą bluzeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 29.04.2008 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 witam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 29.04.2008 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 dzień dobry Ania podziwiałaś dzisiaj wschód słońca zestawienia materiałów na budowę robiłam normalnie się wkurzam bo myślalam że archon to trochę porządniejsza firma a oni takie babole porobili że ręce opadają dobrze że więźbę sprawdziliśmy z małżem o 5-tej rano hejka dym z kozy mnie obudził małż wieczorem dorzucił świeżego drewka i zamknął dopływ powietrza na i jak już nie buło tlenu to się zaczęło dymić lekko oczywiście ale ja mam węch bardzo wrażliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 29.04.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Ew-ka jak ogladam Twoje fotki na naszej klasie to zastanawiam się czy ja tez tak młodo będę wyglądając mając tyle lat co Ty. Promieniejesz kobieto. ech co ta miłość robi z człowiekiem... hihi... mam dobry program do obrobki zdjęć ale bardzo Ci Aniu dziekuję za miłe slowa dzisiaj klienci prawią mi komplementy -wiec od rana mam dobry humor może dlatego ,że mam żółtą bluzeczkę ja jak założę coś żółtego to tylko robale do mnie lecą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.04.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 ja jak założę coś żółtego to tylko robale do mnie lecą no to jesteś królową muszek też fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 29.04.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 to idę nara może jeszcze kiedyś przyjdzie chyba nie obraziła się na zabój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts