Sonika 08.06.2005 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Wygląda to tak, że jedne strony wybiera bez problemu, a na innych się zastanawia, w kompie coś robi tiktiktik i się wyłącza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 08.06.2005 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Sonica - ja bym zrobił tak:Najpierw bym wyrzucił internet explolera. Potem wyłączyłbym kompa. Włączył ponownie i zainstaloweł internet eksplorera.Kiedyś pomogło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 08.06.2005 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Jak wyrzucę IE, to skąd go potem wezmę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.06.2005 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Wogóle to dziwne rzeczy się dzieją: tutaj mogę wejść TYLKO ze skrótu na pulpicie do "pamiętajcie o ogrodach", i dalej do RW, ale tylko klikając na dole strony mogę zmieniać TYLKO klikając na dole, jak kliknę na "stronę główną" u góry to mnie rozłącza, jak kliknę na dole to mogę wejść do "RW", ale jak kliknę na dole na np. "wnętrza", to też mnie rozłącza . HELP!!!! wogóle to mnie wszyędzie rozłączaaaaaaaaaaaaaaa No to kiszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 08.06.2005 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Jak cie rozłącza - to masz raczej wirusa.Bo inaczej - trudno to wytłumaczyć. Jakiego masz Windowsa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 08.06.2005 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Jak wyrzucę IE, to skąd go potem wezmę? Jaki masz system Windows? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 08.06.2005 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 XP professional Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 08.06.2005 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 IE jest składnikiem Windowsa. Musisz w zakładce: ustawienia/panel sterowania/dodaj usuń programy/składniki windowsa znaleźć IE. Tam odfajkować - odłączyć go. Potem wyłączyć kompa. Aha - wogóle to najlepiej zacząć od wyłączenia kompa, odłączenia kabla od inetu, potem właczyć, odinstalować IE. Wpiąć kabelek, wlączyć kompa. Zmienić w zakładce - dodać IE. Powinno działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 08.06.2005 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 No to powinno zadziałać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 08.06.2005 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 I co - nie mam nikogo. Kze - gdzie jesteś?Gdzie są wszystcy. LUDZIEEE!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.06.2005 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 I co - nie mam nikogo. Kze - gdzie jesteś? Gdzie są wszystcy. LUDZIEEE!!!! Ja jestem, ale mam doła i nie chce mi sie pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 08.06.2005 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Boję się.Weszłam do "dodaj/usuń składniki Windows" i przy IE mam napisane 0,0. Co to znaczy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 08.06.2005 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Nie bój się. Odinstaluj po prostu. Nic się strasznego nie stanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 08.06.2005 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 I co - nie mam nikogo. Kze - gdzie jesteś? Gdzie są wszystcy. LUDZIEEE!!!! Ja jestem, ale mam doła i nie chce mi sie pisać Kasieńko - a czemuż to dół Cie dopadl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.06.2005 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Witam Widzę że nadal trwa reanimacja kompa Soniki życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.06.2005 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 I co - nie mam nikogo. Kze - gdzie jesteś? Gdzie są wszystcy. LUDZIEEE!!!! Ja jestem, ale mam doła i nie chce mi sie pisać Kasieńko - a czemuż to dół Cie dopadl Chyba tak ogólnie mnie życie przydepnęło, dobrze, że choć dziecia się do mnie uśmiecha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.06.2005 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Kasiu głowa do góry nigdy nie jest tak źle żeby nie mogło byc gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.06.2005 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Cześć! I co - nie mam nikogo. Kze - gdzie jesteś? Gdzie są wszystcy. LUDZIEEE!!!! Już jestem, jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.06.2005 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Moja kochana pchła szachrajka http://foto.onet.pl/upload/38/59/_446230_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 08.06.2005 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Cześć! I co - nie mam nikogo. Kze - gdzie jesteś? Gdzie są wszystcy. LUDZIEEE!!!! Już jestem, jestem... No! Wreszcie!!! Kasiu - trzymaj się!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts