Olkalybowa 08.06.2005 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Heloo wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.06.2005 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Fizyk całkiem niezłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 08.06.2005 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Fizyk całkiem niezłe Samo życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.06.2005 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Fizyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 08.06.2005 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Fizyk Oooo - widzę że Kasi się polepszył humor!!!! Nawet nie wiesz jak się cieszę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.06.2005 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 dzien doberek Cześć! I gratulacje z okazji rocznicy pobytu na forum. http://www.niebieska.com/fotki/wyslij/bukiety/095_oczaruj_ja.jpg Szkoda, że omineła mnie impreza... A może coś zostało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.06.2005 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Qrcze dawajcie porady dla Soniki, po telefonowała do mnie, że z jej kompem kicha totalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.06.2005 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Heloo wszystkim Helo i Kasztance również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.06.2005 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 W temacie Soniki optowałbym za wgraniem windows od nowa... Jak ktos nie jest informatykiem, to takie grzebanie może spowodować, że już nic nie da sie na kompie zrobić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.06.2005 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 dzien doberek Cześć! I gratulacje z okazji rocznicy pobytu na forum. http://www.niebieska.com/fotki/wyslij/bukiety/095_oczaruj_ja.jpg Szkoda, że omineła mnie impreza... A może coś zostało? Aj, no właśnie - gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.06.2005 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Qrcze dawajcie porady dla Soniki, po telefonowała do mnie, że z jej kompem kicha totalna uruchomić setup z cd z instalką windows. A potem nie przekopiowywać istniejących ustawień windows. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.06.2005 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 W temacie Soniki optowałbym za wgraniem windows od nowa... Jak ktos nie jest informatykiem, to takie grzebanie może spowodować, że już nic nie da sie na kompie zrobić.. jest problem, 1. nie może znaleźć płyty 2. potem microsoft nie chce legalizować OEMowy xp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.06.2005 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Fizyk Oooo - widzę że Kasi się polepszył humor!!!! Nawet nie wiesz jak się cieszę!!! Trochę mi minęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 08.06.2005 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Kasztanko, czy już Ci pierwszy ząbek wyrósł? PIotrus ma 2miesiace nie ma jeszcze zabka ))))) A Dora ma już 6 i boleśnie gryzie To zdjęcie kasownika juz jest przeterminowane http://foto.onet.pl/upload/1/66/_467342_n.jpg fajna DOROTKA !!!!!!!! grubaek tylko na piersi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.06.2005 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Też cos mam, raczej ku przestrodze: - dzien dobry, tu centrum weryfikacji platnosci kartami kredytowymi banku .XY.. otrzymalismy informacje ze jest realizowana platnosc w ... (drugi koniec Polski) - prosze o weryfikacje. Klient: nie! jestem zupelnie gdzie indziej [sprawdzil - karty nie ma] rany! karta zostala mi skradziona! - czy zyczy pan sobie zablokowac karte? - tak oczywiscie - prosze o podanie pelnego numeru karty. - przykro mi nie pamietam - bez tego nie mozemy zablokowac karty, a kwota oczekujaca wlasnie na akceptacje jest bardzo wysoka. - to co ja mam teraz zrobic??? - hmmm... wlasciwie nr karty jest niezbedny - musimy otrzymac od pana jakas informacje, ktora jednoznacznie potwierdzi, ze to wlasnie pana karta.... na pewno nie pamieta pan numeru? - nie... - ...hmmmm... a moze chociaz PIN pan pamieta? - tak. - prosze podac - xxxx - dziekuje. [piiip....piiip....piiip....piiip.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 08.06.2005 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 dzieki za gratulacje!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.06.2005 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Kasztanko, czy już Ci pierwszy ząbek wyrósł? PIotrus ma 2miesiace nie ma jeszcze zabka ))))) A Dora ma już 6 i boleśnie gryzie To zdjęcie kasownika juz jest przeterminowane http://foto.onet.pl/upload/1/66/_467342_n.jpg fajna DOROTKA !!!!!!!! grubaek tylko na piersi??? Juz nie, bo właśnie te zębiska były wyjątkowo niedelikatne podgryzała mnie równo, to skończyliśmy, ale na mojej mleczarni też tak wygladała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 08.06.2005 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 W temacie Soniki optowałbym za wgraniem windows od nowa... Jak ktos nie jest informatykiem, to takie grzebanie może spowodować, że już nic nie da sie na kompie zrobić.. jest problem, 1. nie może znaleźć płyty 2. potem microsoft nie chce legalizować OEMowy xp z kompem na odleglosc nie tak latwo ja to zawsze jak mi sie zaczyna pierrr ...... to robie format c: i po bolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.06.2005 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 W temacie Soniki optowałbym za wgraniem windows od nowa... Jak ktos nie jest informatykiem, to takie grzebanie może spowodować, że już nic nie da sie na kompie zrobić.. jest problem, 1. nie może znaleźć płyty 2. potem microsoft nie chce legalizować OEMowy xp To jak kupowała kompa to nie dali płyty??? Jak ma legalne oprogramowanie to chyba nie problem, a jesli pirat to wystarczy nie rejestrować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.06.2005 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Kasztanko to dla Ciebie http://www.olkalybowa.republika.pl/CA8FZLMU.jpg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts