ila66 23.07.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 MATKO, JA GACI NIE WKLEIŁAM SORKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 23.07.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Wam też tak muli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 23.07.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 SUPER TE PODUSZKI http://img525.imageshack.us/img525/7453/pocokomufacet7cy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 23.07.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Każdy może latać............http://www.lol24.pl/file/fotki/extremalne/d16.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 23.07.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 SUPER TE PODUSZKI http://img525.imageshack.us/img525/7453/pocokomufacet7cy.jpg A są takie z pierśmi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 23.07.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Facet miał trzy przyjaciółki i w którymś momencie musiał się zdecydowaćktórą z nich poślubić. Dlatego postanowił zrobić test. Każdej dał po 4tysiące złotych i czekał co będzie. Pierwsza przyjaciółka poszła do sklepu, kupiła sobie suknie, buty,piękny kapelusz. Poszła do fryzjera, solarium i kosmetyczki. Wraca imówi:- Chce być najpiękniejsza, ponieważ cię kocham! Druga przyjaciółka poszła do sklepu. Kupiła strój piłkarski, telewizor,wideo i tysiąc puszek piwa. Wraca i mówi:- To moje prezenty dla ciebie, ponieważ cię kocham! Trzecia przyjaciółka wzięła pieniądze, zainwestowała. W krótkim czasiezarobiła 250 procent. Pieniądze znów zainwestowała i tak je pomnożyła, że dorobiła sięwielkiego majątku. Wraca i mówi:- Ja te pieniądze zainwestowałam i zarobiłam tyle, aby wystarczyło nanaszą wspólną, szczęśliwą przyszłość, ponieważ cię kocham. Facet był zachwycony wszystkimi przyjaciółkami. Przemyślał wszystkie zai przeciw i... ożenił się z tą, która miała największe cycki. Morał:Mężczyźni, w przeciwieństwie do kobiet, nie lecą na kasę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 23.07.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 super te poduszki http://img525.imageshack.us/img525/7453/pocokomufacet7cy.jpg a są takie z pierśmi? a tego nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 23.07.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 http://img207.imageshack.us/img207/9454/poduszeczkakx9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 23.07.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 JEST TAKA PODUSZKA http://zrobprezent.pl/018/produkt.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 23.07.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Facet miał trzy przyjaciółki i w którymś momencie musiał się zdecydować którą z nich poślubić. Dlatego postanowił zrobić test. Każdej dał po 4 tysiące złotych i czekał co będzie. Pierwsza przyjaciółka poszła do sklepu, kupiła sobie suknie, buty, piękny kapelusz. Poszła do fryzjera, solarium i kosmetyczki. Wraca i mówi: - Chce być najpiękniejsza, ponieważ cię kocham! Druga przyjaciółka poszła do sklepu. Kupiła strój piłkarski, telewizor, wideo i tysiąc puszek piwa. Wraca i mówi: - To moje prezenty dla ciebie, ponieważ cię kocham! Trzecia przyjaciółka wzięła pieniądze, zainwestowała. W krótkim czasie zarobiła 250 procent. Pieniądze znów zainwestowała i tak je pomnożyła, że dorobiła się wielkiego majątku. Wraca i mówi: - Ja te pieniądze zainwestowałam i zarobiłam tyle, aby wystarczyło na naszą wspólną, szczęśliwą przyszłość, ponieważ cię kocham. Facet był zachwycony wszystkimi przyjaciółkami. Przemyślał wszystkie za i przeciw i... ożenił się z tą, która miała największe cycki. Morał: Mężczyźni, w przeciwieństwie do kobiet, nie lecą na kasę. Bo my nie jesteśmy materialistami i jesteśmy z wami z miłości.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 23.07.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Taaaaaaaaaaa z miłości Chyba dla wygody i oszczedności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 23.07.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 TAAAAAAAAAAA Z MIŁOŚCI CHYBA DLA WYGODY I OSZCZEDNOŚCI Z wygodą to się zgodzę! Ale z tą oszczędnością to trochę przesadziłaś Kobieta i oszczędność!!!!!!!!heheeheheeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 23.07.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 taaaaaaaaaaa z miłości Chyba dla wygody i oszczedności z wygodą to się zgodzę! Ale z tą oszczędnością to trochę przesadziłaś Kobieta i oszczędność!!!!!!!!heheeheheeeeee a pranie, prasowanie,gotowanie ....... Wiesz ile kosztuje dobra gosposia ??? A życie jerotyczne ...??? Zobacz, ile macie kasy w kieszeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 23.07.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 TAAAAAAAAAAA Z MIŁOŚCI CHYBA DLA WYGODY I OSZCZEDNOŚCI Z wygodą to się zgodzę! Ale z tą oszczędnością to trochę przesadziłaś Kobieta i oszczędność!!!!!!!!heheeheheeeeee A PRANIE, PRASOWANIE,GOTOWANIE ....... WIESZ ILE KOSZTUJE DOBRA GOSPOSIA ??? A ŻYCIE JEROTYCZNE ...??? ZOBACZ, ILE MACIE KASY W KIESZENI Nie wiem ile bierze teraz gosposia?! Wy to nie oszczędzacie z nami?!!!!! Macie od nas darmowe zmywanie i sex, coż więcej kobiecie do szczęścia potrzeba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 23.07.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 taaaaaaaaaaa z miłości Chyba dla wygody i oszczedności z wygodą to się zgodzę! Ale z tą oszczędnością to trochę przesadziłaś Kobieta i oszczędność!!!!!!!!heheeheheeeeee a pranie, prasowanie,gotowanie ....... Wiesz ile kosztuje dobra gosposia ??? A życie jerotyczne ...??? Zobacz, ile macie kasy w kieszeni nie wiem ile bierze teraz gosposia?! Wy to nie oszczędzacie z nami?!!!!! Macie od nas darmowe zmywanie i sex, coż więcej kobiecie do szczęścia potrzeba? no bez przesady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 23.07.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 TAAAAAAAAAAA Z MIŁOŚCI CHYBA DLA WYGODY I OSZCZEDNOŚCI Z wygodą to się zgodzę! Ale z tą oszczędnością to trochę przesadziłaś Kobieta i oszczędność!!!!!!!!heheeheheeeeee A PRANIE, PRASOWANIE,GOTOWANIE ....... WIESZ ILE KOSZTUJE DOBRA GOSPOSIA ??? A ŻYCIE JEROTYCZNE ...??? ZOBACZ, ILE MACIE KASY W KIESZENI Nie wiem ile bierze teraz gosposia?! Wy to nie oszczędzacie z nami?!!!!! Macie od nas darmowe zmywanie i sex, coż więcej kobiecie do szczęścia potrzeba? NO BEZ PRZESADY No dobra................................. ....................dzieci możemy Wam ewentualnie zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 23.07.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 http://www.lol24.pl/file/fotki/zwierzeta/d75.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 23.07.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 taaaaaaaaaaa z miłości Chyba dla wygody i oszczedności z wygodą to się zgodzę! Ale z tą oszczędnością to trochę przesadziłaś Kobieta i oszczędność!!!!!!!!heheeheheeeeee a pranie, prasowanie,gotowanie ....... Wiesz ile kosztuje dobra gosposia ??? A życie jerotyczne ...??? Zobacz, ile macie kasy w kieszeni nie wiem ile bierze teraz gosposia?! Wy to nie oszczędzacie z nami?!!!!! Macie od nas darmowe zmywanie i sex, coż więcej kobiecie do szczęścia potrzeba? no bez przesady no dobra................................. ....................dzieci możemy wam ewentualnie zrobić jeszcze trochę i do tego nie bedziecie nam potrzebni no chyba,ze jako rozrywka dla przyjemności (seksmisja) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 23.07.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 http://www.lol24.pl/file/fotki/zwierzeta/d75.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 23.07.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Rozrywka! No ładnie! Poskarże się małżowej Jeszcze długo bedziemy potrzebni!!! A jak nie chcecie to się znajdzie inny model co będzie chciał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts