andrzejka 08.06.2005 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 po kapieli i po godzinnym karmieniu w koncu mu dalam smoczka bo ile mozna ...... marudzil i marudzil ........... grrrrrrr zla matka jestem Kasztanko zla nie jesteś tylko niecierpliwa Ja wiem, ze jak się jest z dzieckiem noc i dzień na okrąglo to czasami czlowiek ma dość wszystkiego i nie dlatego, że jest zlym rodzicem po prostu nie wyrabia niecierpliwa? no tak ...... ale godzine jedzenia to normalne? ne powinnam mu dawac smoczka? ((( Kasztanka - ŻADNYCH SMOCZKÓW!!!!!!! Niby czemu nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 08.06.2005 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.06.2005 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Zaraz Jeziorek wyskoczy ze swym niepowtarzalnym: STRZAŁA Jezier dziś o ile dobrze pamiętam odcięty od netu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 08.06.2005 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 po kapieli i po godzinnym karmieniu w koncu mu dalam smoczka bo ile mozna ...... marudzil i marudzil ........... grrrrrrr zla matka jestem Kasztanko zla nie jesteś tylko niecierpliwa Ja wiem, ze jak się jest z dzieckiem noc i dzień na okrąglo to czasami czlowiek ma dość wszystkiego i nie dlatego, że jest zlym rodzicem po prostu nie wyrabia niecierpliwa? no tak ...... ale godzine jedzenia to normalne? ne powinnam mu dawac smoczka? ((( Kasztanka - ŻADNYCH SMOCZKÓW!!!!!!! Niby czemu nie Bo po co? Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 08.06.2005 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Fizyk napisalam do Fizuli maila moze mi jakos pomoze bo ja juz nie wiem co robic ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 08.06.2005 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Witam nieśmiało. Czy tutaj do Waszego klubu wstęp wolny? Jakiś statut mógłbym prosić? czy mi sie wydaje czys ty antyRW??? Ładne powitanie nie ma co. Ja Ci dam anty RW. WR mam anty. Tak mi przynajmniej się zdaje . Witam serdecznie pozostałych. Proszę o zdradę tajemnicy: kto jest Prezesem? Czy to ludzka chociaż osoba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 08.06.2005 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 AKTUALNY RANKING 1. Kze - 512. Fizyk - 42 3. Whisper, Kasztanka - 38 5. Sonika - 36 6. Maksiu - 27 7. Moniś - 26 8. Badi - 22 9. Joanna i Janusz, Teska - 19 11. Monka, Jezier - 17 13. Agniesia - 14 14. Aga J.G. - 13 15. Andrzejka - 11 16. Joola, Olkalybowa- 9 18. Jane - 8 19. Majka - 6 20. Wojty, SławekD-żonka - 4 22. Ania - 3 23. Daria - 2 24. Xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, Modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, - po 1 punkcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.06.2005 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 po kapieli i po godzinnym karmieniu w koncu mu dalam smoczka bo ile mozna ...... marudzil i marudzil ........... grrrrrrr zla matka jestem Kasztanko zla nie jesteś tylko niecierpliwa Ja wiem, ze jak się jest z dzieckiem noc i dzień na okrąglo to czasami czlowiek ma dość wszystkiego i nie dlatego, że jest zlym rodzicem po prostu nie wyrabia niecierpliwa? no tak ...... ale godzine jedzenia to normalne? ne powinnam mu dawac smoczka? ((( Kasztanka - ŻADNYCH SMOCZKÓW!!!!!!! Niby czemu nie Bo po co? Gratuluję! Po to, żeby dziecko bylo spokojniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.06.2005 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Witam nieśmiało. Czy tutaj do Waszego klubu wstęp wolny? Jakiś statut mógłbym prosić? czy mi sie wydaje czys ty antyRW??? Ładne powitanie nie ma co. Ja Ci dam anty RW. WR mam anty. Tak mi przynajmniej się zdaje . Witam serdecznie pozostałych. Proszę o zdradę tajemnicy: kto jest Prezesem? Czy to ludzka chociaż osoba? A o to też podanie trzeba pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 08.06.2005 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Fizyk napisalam do Fizuli maila moze mi jakos pomoze bo ja juz nie wiem co robic ....... Iza usypia Danielka. Jak skończy, to ją dopuszczę do kompa. Na pewno postara się Ci pomóc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 08.06.2005 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 grtauluje andrzejka!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 08.06.2005 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 A ja?Mam dwa, teraz trzy wpisy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.06.2005 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 A ja? Mam dwa, teraz trzy wpisy. Wpisów to można mieć dużo ale punkt to nie tak latwo zdobyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.06.2005 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 grtauluje andrzejka!!!!!!!! dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.06.2005 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 obserwuje sobie was od paru minut... i nawet mialem ochote strzelic... ale mysle sobie "co mi tam", raz mozna odpusic... andrzejka: gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 08.06.2005 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 po kapieli i po godzinnym karmieniu w koncu mu dalam smoczka bo ile mozna ...... marudzil i marudzil ........... grrrrrrr zla matka jestem Kasztanko zla nie jesteś tylko niecierpliwa Ja wiem, ze jak się jest z dzieckiem noc i dzień na okrąglo to czasami czlowiek ma dość wszystkiego i nie dlatego, że jest zlym rodzicem po prostu nie wyrabia niecierpliwa? no tak ...... ale godzine jedzenia to normalne? ne powinnam mu dawac smoczka? ((( Kasztanka - ŻADNYCH SMOCZKÓW!!!!!!! Niby czemu nie Bo po co? Gratuluję! Po to, żeby dziecko bylo spokojniejsze Oj Andrzejka, Andrzejka. Smoczek to tylko półśrodek. Jego używanie ma wiele wad. SPrawy zgryzu, potem gorzej dziecko ssie matczyny pokarm itd itp. Mamy dwójkę dzieciaków i żadno nie używało smoczka (chyba że przy zabawie z lalkami). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 08.06.2005 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Fizyk napisalam do Fizuli maila moze mi jakos pomoze bo ja juz nie wiem co robic ....... Iza usypia Danielka. Jak skończy, to ją dopuszczę do kompa. Na pewno postara się Ci pomóc! jak tylko bedzie miala ochote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.06.2005 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 obserwuje sobie was od paru minut... i nawet mialem ochote strzelic... ale mysle sobie "co mi tam", raz mozna odpusic... andrzejka: gratuluje A to już wiem jakim cudem trafilam Dzięki Czyli jesteś dziś podglądacz czy Pan Prezes cię na zwiady wyslal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 08.06.2005 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Podanie Uprzejmie proszę o informację, kto jest szefem tego wątka. Janusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.06.2005 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 obserwuje sobie was od paru minut... i nawet mialem ochote strzelic... ale mysle sobie "co mi tam", raz mozna odpusic... andrzejka: gratuluje A to już wiem jakim cudem trafilam Dzięki Czyli jesteś dziś podglądacz czy Pan Prezes cię na zwiady wyslal jakos poprostu nie mam ochoty dzis postrzelac... pozatym dzis w nocy jade do stulicy i dzis pewnie sobie nie pospie w pociagu a jutro caly dzień szkolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts