ila66 04.08.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 śledziki od rana ja tylko na kawkę hejka zaczynam nowy tydzień opymistycznie a ja urlopowo-dzieciaczkowo I chyba zaczne płytek szukac i innych takich tam znajdziesz i będą śliczne chyba bede sie uczyc układania, tylko nie wiem jak z docinaniem Zaraz chyba jade poogladac narzedzia w sklepie i popytac co i jak spoko, dasz radę nie z takimi sprawami sobie poradziłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 04.08.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 MAGI SPOTKAMY SIE W TYM TYGODNIU ???? ofkors powiedz tylko kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 04.08.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Gatki aż miło popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 04.08.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 magi spotkamy sie w tym tygodniu ???? ofkors powiedz tylko kiedy dzisiaj albo jutro wybieraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 04.08.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 śledziki od rana ja tylko na kawkę hejka zaczynam nowy tydzień opymistycznie a ja urlopowo-dzieciaczkowo i chyba zaczne płytek szukac i innych takich tam ZNAJDZIESZ I BĘDĄ ŚLICZNE chyba bede sie uczyc układania, tylko nie wiem jak z docinaniem zaraz chyba jade poogladac narzedzia w sklepie i popytac co i jak to jak pooglądasz to podziel się spostrzeżeniami tak myślę czy ja bym nie dała rady se położyć kafli w łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.08.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 śledziki od rana ja tylko na kawkę hejka zaczynam nowy tydzień opymistycznie a ja urlopowo-dzieciaczkowo i chyba zaczne płytek szukac i innych takich tam ZNAJDZIESZ I BĘDĄ ŚLICZNE chyba bede sie uczyc układania, tylko nie wiem jak z docinaniem zaraz chyba jade poogladac narzedzia w sklepie i popytac co i jak SPOKO, DASZ RADĘ NIE Z TAKIMI SPRAWAMI SOBIE PORADZIŁAŚ Z płytkami to jak z kobietą, delikatnie, powoli i z wyczuciem , a każdą można złamać , znaczy się-dociąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 04.08.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 MAGI SPOTKAMY SIE W TYM TYGODNIU ???? ofkors powiedz tylko kiedy DZISIAJ ALBO JUTRO WYBIERAJ dzisiaj nie mogę a jutro tylko do 17-stej albo potem po 19-stej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 04.08.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 śledziki od rana ja tylko na kawkę hejka zaczynam nowy tydzień opymistycznie a ja urlopowo-dzieciaczkowo I chyba zaczne płytek szukac i innych takich tam znajdziesz i będą śliczne chyba bede sie uczyc układania, tylko nie wiem jak z docinaniem Zaraz chyba jade poogladac narzedzia w sklepie i popytac co i jak to jak pooglądasz to podziel się spostrzeżeniami tak myślę czy ja bym nie dała rady se położyć kafli w łazience magi, widzę ze muszę ci umówić z moim małzonkiem ( w sprawie kafli - oczywiście ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.08.2008 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 MAGI SPOTKAMY SIE W TYM TYGODNIU ???? ofkors powiedz tylko kiedy DZISIAJ ALBO JUTRO WYBIERAJ Ja bym wolał dziś, bo jutro po rybach mogę nie być w stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 04.08.2008 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 śledziki od rana ja tylko na kawkę hejka zaczynam nowy tydzień opymistycznie a ja urlopowo-dzieciaczkowo i chyba zaczne płytek szukac i innych takich tam ZNAJDZIESZ I BĘDĄ ŚLICZNE chyba bede sie uczyc układania, tylko nie wiem jak z docinaniem zaraz chyba jade poogladac narzedzia w sklepie i popytac co i jak SPOKO, DASZ RADĘ NIE Z TAKIMI SPRAWAMI SOBIE PORADZIŁAŚ Z płytkami to jak z kobietą, delikatnie, powoli i z wyczuciem , a każdą można złamać , znaczy się-dociąć tak se mów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 04.08.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 ILUNIA nie smucaj sie, twarda trza byc nie mientką dasz rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.08.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 śledziki od rana ja tylko na kawkę hejka zaczynam nowy tydzień opymistycznie a ja urlopowo-dzieciaczkowo i chyba zaczne płytek szukac i innych takich tam ZNAJDZIESZ I BĘDĄ ŚLICZNE chyba bede sie uczyc układania, tylko nie wiem jak z docinaniem zaraz chyba jade poogladac narzedzia w sklepie i popytac co i jak SPOKO, DASZ RADĘ NIE Z TAKIMI SPRAWAMI SOBIE PORADZIŁAŚ Z płytkami to jak z kobietą, delikatnie, powoli i z wyczuciem , a każdą można złamać , znaczy się-dociąć tak se mów drżyjcie niedowiarki............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 04.08.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 magi spotkamy sie w tym tygodniu ???? ofkors powiedz tylko kiedy dzisiaj albo jutro wybieraj dzisiaj nie mogę a jutro tylko do 17-stej albo potem po 19-stej to możemy jutro o 19 ;00 ??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 04.08.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 MAGI SPOTKAMY SIE W TYM TYGODNIU ???? ofkors powiedz tylko kiedy DZISIAJ ALBO JUTRO WYBIERAJ dzisiaj nie mogę a jutro tylko do 17-stej albo potem po 19-stej TO MOŻEMY JUTRO O 19 ;00 ??????? ok jutro o 19 przed ratuszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.08.2008 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 MAGI SPOTKAMY SIE W TYM TYGODNIU ???? ofkors powiedz tylko kiedy DZISIAJ ALBO JUTRO WYBIERAJ dzisiaj nie mogę a jutro tylko do 17-stej albo potem po 19-stej TO MOŻEMY JUTRO O 19 ;00 ??????? i nie przeczytały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 04.08.2008 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 MAGI SPOTKAMY SIE W TYM TYGODNIU ???? ofkors powiedz tylko kiedy DZISIAJ ALBO JUTRO WYBIERAJ dzisiaj nie mogę a jutro tylko do 17-stej albo potem po 19-stej TO MOŻEMY JUTRO O 19 ;00 ??????? i nie przeczytały Stuk przełóż ryby na środę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 04.08.2008 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 ilunia nie smucaj sie, twarda trza byc nie mientką Dasz rade muszę dać przecież młody gdzies do szkoły musi się dostać a na dodatek starszyn syn ma egzamin sprawnościowy na studia w czwartek No chyba się wykończe nerwowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 04.08.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 ILUNIA nie smucaj sie, twarda trza byc nie mientką dasz rade MUSZĘ DAĆ PRZECIEŻ MŁODY GDZIES DO SZKOŁY MUSI SIĘ DOSTAĆ A NA DODATEK STARSZYN SYN MA EGZAMIN SPRAWNOŚCIOWY NA STUDIA W CZWARTEK NO CHYBA SIĘ WYKOŃCZE NERWOWO będzie dobrze trzeba myśleć pozytywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 04.08.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 magi spotkamy sie w tym tygodniu ???? ofkors powiedz tylko kiedy dzisiaj albo jutro wybieraj dzisiaj nie mogę a jutro tylko do 17-stej albo potem po 19-stej to możemy jutro o 19 ;00 ??????? ok jutro o 19 przed ratuszem oki będę czekać na ciebie blisko italii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.08.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 MAGI SPOTKAMY SIE W TYM TYGODNIU ???? ofkors powiedz tylko kiedy DZISIAJ ALBO JUTRO WYBIERAJ dzisiaj nie mogę a jutro tylko do 17-stej albo potem po 19-stej TO MOŻEMY JUTRO O 19 ;00 ??????? i nie przeczytały Stuk przełóż ryby na środę Chyba będe musiał. Dorsza mogę świeżego przytargać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts