magi 06.08.2008 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Stuk Ty się stuknij o tej porze stukać w klawisze i to jeszcze tak głośno Dobrze, że do mnie to dotarło o 9:00 d.bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 06.08.2008 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 bry,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.08.2008 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 06.08.2008 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Witanko a co to za miny i półsłówka ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.08.2008 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 WITANKO A CO TO ZA MINY I PÓŁSŁÓWKA ???? żyć mi się odechciało!!!!!! Masz może pawulon?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 06.08.2008 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 witanko a co to za miny i półsłówka ???? żyć mi się odechciało!!!!!! masz może pawulon?! a to z jakiego powodu ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.08.2008 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 WITANKO A CO TO ZA MINY I PÓŁSŁÓWKA ???? żyć mi się odechciało!!!!!! Masz może pawulon?! A TO Z JAKIEGO POWODU ???? Przyjmę pawulon w każdej postaci..........i ilości Przeczytaj ostatni wpis w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 06.08.2008 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 witanko a co to za miny i półsłówka ???? żyć mi się odechciało!!!!!! masz może pawulon?! a to z jakiego powodu ???? przyjmę pawulon w każdej postaci..........i ilości przeczytaj ostatni wpis w dzienniku faktycznie pech i bardzo współczuje no coż , pomyśl,ze mogło być jeszcze gorzej, już głowa do gory . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.08.2008 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 WITANKO A CO TO ZA MINY I PÓŁSŁÓWKA ???? żyć mi się odechciało!!!!!! Masz może pawulon?! A TO Z JAKIEGO POWODU ???? Przyjmę pawulon w każdej postaci..........i ilości Przeczytaj ostatni wpis w dzienniku FAKTYCZNIE PECH I BARDZO WSPÓŁCZUJE NO COŻ , POMYŚL,ZE MOGŁO BYĆ JESZCZE GORZEJ, JUŻ GŁOWA DO GORY . Gorzej chyba być nie może..... Żonie nic nie mówię bo zawału dostanie. Człowiek mimo wszystko próbuje jakoś żyć a tu nie dają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 06.08.2008 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 witanko a co to za miny i półsłówka ???? żyć mi się odechciało!!!!!! masz może pawulon?! a to z jakiego powodu ???? przyjmę pawulon w każdej postaci..........i ilości przeczytaj ostatni wpis w dzienniku faktycznie pech i bardzo współczuje no coż , pomyśl,ze mogło być jeszcze gorzej, już głowa do gory . gorzej chyba być nie może..... żonie nic nie mówię bo zawału dostanie. Człowiek mimo wszystko próbuje jakoś żyć a tu nie dają wiesz , ja uważam ,ze całe zycie nie może byc pod górkę kiedys to sie odwraca i jest dobrze tylko trzeba to przetrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.08.2008 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 WITANKO A CO TO ZA MINY I PÓŁSŁÓWKA ???? żyć mi się odechciało!!!!!! Masz może pawulon?! A TO Z JAKIEGO POWODU ???? Przyjmę pawulon w każdej postaci..........i ilości Przeczytaj ostatni wpis w dzienniku FAKTYCZNIE PECH I BARDZO WSPÓŁCZUJE NO COŻ , POMYŚL,ZE MOGŁO BYĆ JESZCZE GORZEJ, JUŻ GŁOWA DO GORY . Gorzej chyba być nie może..... Żonie nic nie mówię bo zawału dostanie. Człowiek mimo wszystko próbuje jakoś żyć a tu nie dają WIESZ , JA UWAŻAM ,ZE CAŁE ZYCIE NIE MOŻE BYC POD GÓRKĘ KIEDYS TO SIE ODWRACA I JEST DOBRZE TYLKO TRZEBA TO PRZETRZYMAĆ Też tak myślałem do dzisiaj. Mam nadzieję , ze dożyję tego odwrócenia. Trzeba znowu zmienić plany. Niech jeszcze chirurg coś skopie to całkiem szczęśliwy będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.08.2008 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 ech, stuku, nadrobisz, ja to czuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 06.08.2008 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 O żesz ty w mordke jeza ale sie porobiło Stuku dasz rade, nie łam sie, dobrze ze nikomu nic sie nie stalo, reszte odbudujecie a potem kiedys moze powiesz żonie Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.08.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.08.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 i dobrej nocy dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.08.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Witam wieczorowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 06.08.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Witam wieczorową porą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.08.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 A powitać, powitać cuś ostatnio frekwencja słaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 06.08.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 a powitać, powitać cuś ostatnio frekwencja słaba eee nie słaba , tylko każdy zalatany a wieczorem pada zmęczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.08.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Zmęczony to fakt, ja dzisiaj skończyłem murowanie ścianek oporowych do tarasu, ciężkie te bloczki betonowe oj ciężkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts