ila66 11.08.2008 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 no tak wyszlam tylko na chwile a tu tyle do czytania!!!!!!!!!!! A ja tyle się natłumaczyłem E TAM , SPRAWDŹ TYLKO 2 STRONY WSTECZ DALEJ I TAK NIKT NIE PAMIETA O CZYM BYŁO WIECZOREM I TAK STUK RZUCI WIADOMY TEMAT ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 11.08.2008 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 mhk masz super słodki awatarek!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 11.08.2008 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 no tak wyszlam tylko na chwile a tu tyle do czytania!!!!!!!!!!! A ja tyle się natłumaczyłem E TAM , SPRAWDŹ TYLKO 2 STRONY WSTECZ DALEJ I TAK NIKT NIE PAMIETA O CZYM BYŁO WIECZOREM I TAK STUK RZUCI WIADOMY TEMAT ..... ........wędarstwo karpiowe.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 11.08.2008 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 mhk masz super słodki awatarek!!!!! NO PROSZĘ, STUK WYCZUŁ KOBIETĘ I JUŻ SIĘ "ŁASI" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 11.08.2008 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 no tak wyszlam tylko na chwile a tu tyle do czytania!!!!!!!!!!! a ja tyle się natłumaczyłem e tam , sprawdź tylko 2 strony wstecz dalej i tak nikt nie pamieta o czym było wieczorem i tak stuk rzuci wiadomy temat ..... ........wędarstwo karpiowe.......... no tak .... Zarzucanie i nęcenie to twoja specjalność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 11.08.2008 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 mhk masz super słodki awatarek!!!!! NO PROSZĘ, STUK WYCZUŁ KOBIETĘ I JUŻ SIĘ "ŁASI" nic nie wyczułem........ Ja tylko miły jestem Zaraz tam jakieś insynuacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 11.08.2008 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 ila jak tam poszło młodemu starszemu sprawnościówkę zdał dostał się , z lokata na 3-cim miejscu w/g punktow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 11.08.2008 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 mhk masz super słodki awatarek!!!!! NO PROSZĘ, STUK WYCZUŁ KOBIETĘ I JUŻ SIĘ "ŁASI" mhk nie czytaj tego postu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 11.08.2008 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 cześć mordeczki co w trawie piszczy kręgosłup mi piszczy Czy to też się liczy? leżysz w trawie nie możesz wstać pewnie wypił, albo podgląda kobitki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 11.08.2008 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Ila jak tam poszło młodemu starszemu SPRAWNOŚCIÓWKĘ ZDAŁ DOSTAŁ SIĘ , Z LOKATA NA 3-CIM MIEJSCU W/G PUNKTOW Gratulujemy synka mamusi!!!!!!!!! I gratulujemy synkowi takiej inteligentnej mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 11.08.2008 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 ila jak tam poszło młodemu starszemu sprawnościówkę zdał dostał się , z lokata na 3-cim miejscu w/g punktow gratulujemy synka mamusi!!!!!!!!! I gratulujemy synkowi takiej inteligentnej mamy stuk (prawie tygrysie ) czy sobie zasłużyłam na taki komplement ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 11.08.2008 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 no tak wyszlam tylko na chwile a tu tyle do czytania!!!!!!!!!!! A ja tyle się natłumaczyłem E TAM , SPRAWDŹ TYLKO 2 STRONY WSTECZ DALEJ I TAK NIKT NIE PAMIETA O CZYM BYŁO WIECZOREM I TAK STUK RZUCI WIADOMY TEMAT ..... ........wędarstwo karpiowe.......... NO TAK .... ZARZUCANIE I NĘCENIE TO TWOJA SPECJALNOŚĆ Ale mnie interesują tylko dojżałe i dośwaidaczone sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 11.08.2008 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Ila jak tam poszło młodemu starszemu SPRAWNOŚCIÓWKĘ ZDAŁ DOSTAŁ SIĘ , Z LOKATA NA 3-CIM MIEJSCU W/G PUNKTOW Gratulujemy synka mamusi!!!!!!!!! I gratulujemy synkowi takiej inteligentnej mamy STUK (PRAWIE TYGRYSIE ) CZY SOBIE ZASŁUŻYŁAM NA TAKI KOMPLEMENT ???? prawie robi dużą różnice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 11.08.2008 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 no tak wyszlam tylko na chwile a tu tyle do czytania!!!!!!!!!!! A ja tyle się natłumaczyłem E TAM , SPRAWDŹ TYLKO 2 STRONY WSTECZ DALEJ I TAK NIKT NIE PAMIETA O CZYM BYŁO WIECZOREM I TAK STUK RZUCI WIADOMY TEMAT ..... ........wędarstwo karpiowe.......... NO TAK .... ZARZUCANIE I NĘCENIE TO TWOJA SPECJALNOŚĆ Ale mnie interesują tylko dojżałe i dośwaidaczone sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 11.08.2008 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 OJ STUK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 11.08.2008 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 no tak wyszlam tylko na chwile a tu tyle do czytania!!!!!!!!!!! A ja tyle się natłumaczyłem E TAM , SPRAWDŹ TYLKO 2 STRONY WSTECZ DALEJ I TAK NIKT NIE PAMIETA O CZYM BYŁO WIECZOREM I TAK STUK RZUCI WIADOMY TEMAT ..... ........wędarstwo karpiowe.......... NO TAK .... ZARZUCANIE I NĘCENIE TO TWOJA SPECJALNOŚĆ Ale mnie interesują tylko dojżałe i dośwaidaczone sztuki I kolejny raz spotkałem się z niezrozumieniem i lecącą szmatą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 11.08.2008 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 PO USZACH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 11.08.2008 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Ila jak tam poszło młodemu starszemu SPRAWNOŚCIÓWKĘ ZDAŁ DOSTAŁ SIĘ , Z LOKATA NA 3-CIM MIEJSCU W/G PUNKTOW widziasz a tak się martwiłaś - gratki dla Synka bo Mamusia to pewnie przeszczęśliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 11.08.2008 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 A ja z innej beczki koniec bzdurnych spotkań na dzisiaj ide do domciu ale wieczorkiem pojawie się na forum proszę o podpowiedź na jakim portalu internetowym njłatwiej jest zrobić album będe próbował wklejać zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 11.08.2008 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 No stuk brawo i kto tu jest mistrzem ??? A gacie jakie maja być ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts