ila66 17.08.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 NA SKOŁATANE NERWY http://www.morskie.aip.pl/galerie/akwarium_slodkowodne/1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 17.08.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 DOBRANOC http://img81.imageshack.us/img81/5245/romantycznehp0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 18.08.2008 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Ilcia gatki dla Ciebiehttp://mojpulpit.com/modele/modele_34_tn.jpgdo oglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 18.08.2008 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.08.2008 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.08.2008 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 NA SKOŁATANE NERWY http://www.morskie.aip.pl/galerie/akwarium_slodkowodne/1.jpg To coś dla mnie I powędkować można jak pada deszczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 18.08.2008 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 myślisz stuk że jadalne ........................................... ale może w wędkowaniu nie dokońca chodzi o to żeby jeść ( nie znam się przyznaję się bez bicia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.08.2008 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 myślisz stuk że jadalne ........................................... ale może w wędkowaniu nie dokońca chodzi o to żeby jeść ( nie znam się przyznaję się bez bicia) A to pewnie,że nie chodzi i rybie mięsko tylko o samo wędkowanie i emocje z tym związane. Sporo ryb i tak wypuszczamy spowrotem. A paletek jeszcze nie próbowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 18.08.2008 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 myślisz stuk że jadalne ........................................... ale może w wędkowaniu nie dokońca chodzi o to żeby jeść ( nie znam się przyznaję się bez bicia) A to pewnie,że nie chodzi i rybie mięsko tylko o samo wędkowanie i emocje z tym związane. Sporo ryb i tak wypuszczamy spowrotem. A paletek jeszcze nie próbowałem W wędkowaniu EMOCJE Uczestniczysz w zawodach wędkarskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 18.08.2008 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 myślisz stuk że jadalne ........................................... ale może w wędkowaniu nie dokońca chodzi o to żeby jeść ( nie znam się przyznaję się bez bicia) A to pewnie,że nie chodzi i rybie mięsko tylko o samo wędkowanie i emocje z tym związane. Sporo ryb i tak wypuszczamy spowrotem. A paletek jeszcze nie próbowałem W wędkowaniu EMOCJE Uczestniczysz w zawodach wędkarskich wyobraziłam sobie mojego małża jak kojąco dziala na niego wędkowanie ....................................................................................................i jak chrapie wsparty o kijek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 18.08.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 A to pewnie,że nie chodzi i rybie mięsko tylko o samo wędkowanie i emocje z tym związane. Sporo ryb i tak wypuszczamy spowrotem. A paletek jeszcze nie próbowałem W wędkowaniu EMOCJE Uczestniczysz w zawodach wędkarskich wyobraziłam sobie mojego małża jak kojąco dziala na niego wędkowanie ....................................................................................................i jak chrapie wsparty o kijek nie może chrapać ----- spłoszy ryby wędkarzowi obok i będzie bitwa na spławiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 18.08.2008 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 A to pewnie,że nie chodzi i rybie mięsko tylko o samo wędkowanie i emocje z tym związane. Sporo ryb i tak wypuszczamy spowrotem. A paletek jeszcze nie próbowałem W wędkowaniu EMOCJE Uczestniczysz w zawodach wędkarskich wyobraziłam sobie mojego małża jak kojąco dziala na niego wędkowanie ....................................................................................................i jak chrapie wsparty o kijek nie może chrapać ----- spłoszy ryby wędkarzowi obok i będzie bitwa na spławiki za chrapanie nie biorę odpowiedzialności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 18.08.2008 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 my tu hihy śmichy a jednak wyprawa z wędką nad wodę daje czas na refleksje i odsapnięcie od codzienności a jak się jeszcze coś na haczyk złapie to frajda duża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.08.2008 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Czasem bywałem na zawodach, ale wole samotnie gdzieś się zaszyć w krzakach i wkurzać się w samotnie, że nic nie bieże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.08.2008 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 my tu hihy śmichy a jednak wyprawa z wędką nad wodę daje czas na refleksje i odsapnięcie od codzienności a jak się jeszcze coś na haczyk złapie to frajda duża A jak się zerwie to taka wiązanka leci............. nie ma to jak spokój na rybach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 18.08.2008 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 my tu hihy śmichy a jednak wyprawa z wędką nad wodę daje czas na refleksje i odsapnięcie od codzienności a jak się jeszcze coś na haczyk złapie to frajda duża A jak się zerwie to taka wiązanka leci............. nie ma to jak spokój na rybach Raz szwagier na mazurach zabrał mnie na wędki ............ dla mnie to było straszne - traumatyczne .......... jeszcze po prawie 30 latach przechodzą mnie ciarki. Tyle czasu zmarnowane a tylko 2 szczupaki kilka leszczy i wędorz ..... no i co pięć minut " Szwagier ryby płszysz" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 18.08.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 dobrze że kobiet na ryby się nie zabiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 18.08.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 dobrze że kobiet na ryby się nie zabiera Myślę że przy dobrym układzie takie wędkowanie byłoby bardzo przyjemne i bezpieczne dla ryb /bezkrwawe łowy/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 18.08.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 dobrze że kobiet na ryby się nie zabiera Myślę że przy dobrym układzie takie wędkowanie byłoby bardzo przyjemne i bezpieczne dla ryb /bezkrwawe łowy/ ale czy to byloby jeszcze wędkowanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 18.08.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 dobrze że kobiet na ryby się nie zabiera Myślę że przy dobrym układzie takie wędkowanie byłoby bardzo przyjemne i bezpieczne dla ryb /bezkrwawe łowy/ ale czy to byloby jeszcze wędkowanie ? Jeden kij na pomoście ze spławikiem w wodzie nie koniecznie z haczykiem A następny kij ........ nie koniecznie w wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts