stukpuk 26.08.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 DORCIA dzięki za poprzedni gorset Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 26.08.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 DORCIA dzięki za poprzedni gorset No ba! Sie wie co lubisz a Ty że "trafiłam" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.08.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 DORCIA dzięki za poprzedni gorset No ba! Sie wie co lubisz a Ty że "trafiłam" Jakby żona sobie taki sprawiła to bym może nawet zrezygnował z wypadu na ryby!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 26.08.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Streszczenie: Takiego oblężenia RW to najstarsi indianie nie pamiętają............. to i mnie niech Siedzący Byk też doliczy.... Retro gdzie byłeś jak Cię nie było? Martwiłam się o Ciebie... ja własnie próbowałem zrobić wszystko, żeby choć raz ktoś się o mnie martwił... i wreszcie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.08.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Streszczenie: Takiego oblężenia RW to najstarsi indianie nie pamiętają............. to i mnie niech Siedzący Byk też doliczy.... Retro gdzie byłeś jak Cię nie było? Martwiłam się o Ciebie... ja własnie próbowałem zrobić wszystko, żeby choć raz ktoś się o mnie martwił... i wreszcie!!!! A byłeś gdzieś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 26.08.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Streszczenie: Takiego oblężenia RW to najstarsi indianie nie pamiętają............. to i mnie niech Siedzący Byk też doliczy.... Retro gdzie byłeś jak Cię nie było? Martwiłam się o Ciebie... ja własnie próbowałem zrobić wszystko, żeby choć raz ktoś się o mnie martwił... i wreszcie!!!! Mmmm jak miło zaspokajać czyjeś potrzeby i to pierwszy raz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 26.08.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 A byłeś gdzieś? własnie nie... pamiętam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 26.08.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Mmmm jak miło zaspokajać czyjeś potrzeby i to pierwszy raz... potrzeba to mało powiedziane, to... właściwie milczenie... prawidłowo należałoby to nazwać spełnienie marzeń!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 26.08.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 streszczenie: Takiego oblężenia rw to najstarsi indianie nie pamiętają............. to i mnie niech siedzący byk też doliczy.... retro gdzie byłeś jak cię nie było? Martwiłam się o ciebie... ja własnie próbowałem zrobić wszystko, żeby choć raz ktoś się o mnie martwił... I wreszcie!!!! a jak ja sie martwię o ciebie, to tego nie widzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 26.08.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 A JAK JA SIE MARTWIĘ O CIEBIE, TO TEGO NIE WIDZISZ to czemu tak cicho???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 26.08.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 a jak ja sie martwię o ciebie, to tego nie widzisz to czemu tak cicho???? bo ja cicha jestem a teraz to sie zamkne w sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 26.08.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 A JAK JA SIE MARTWIĘ O CIEBIE, TO TEGO NIE WIDZISZ to czemu tak cicho???? BO JA CICHA JESTEM A TERAZ TO SIE ZAMKNE W SOBIE tylko klucza nie wyrzucaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 26.08.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 a jak ja sie martwię o ciebie, to tego nie widzisz to czemu tak cicho???? bo ja cicha jestem a teraz to sie zamkne w sobie tylko klucza nie wyrzucaj! przecież i tak sie nie przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.08.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 A JAK JA SIE MARTWIĘ O CIEBIE, TO TEGO NIE WIDZISZ to czemu tak cicho???? A bo wywala mnie! Albo ktoś mi pomaga!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 26.08.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 jejku, w telewizorni mówią, że krolowa - matka pszczół ma ... 300 pochew...!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 26.08.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 A JAK JA SIE MARTWIĘ O CIEBIE, TO TEGO NIE WIDZISZ to czemu tak cicho???? BO JA CICHA JESTEM A TERAZ TO SIE ZAMKNE W SOBIE tylko klucza nie wyrzucaj! PRZECIEŻ I TAK SIE NIE PRZYDA tak na wszelki przypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.08.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 to ja się dopisuję do rekordu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.08.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 A JAK JA SIE MARTWIĘ O CIEBIE, TO TEGO NIE WIDZISZ to czemu tak cicho???? BO JA CICHA JESTEM A TERAZ TO SIE ZAMKNE W SOBIE tylko klucza nie wyrzucaj! PRZECIEŻ I TAK SIE NIE PRZYDA W samą pore wróciłem, i co ja czytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 26.08.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 to ja się dopisuję do rekordu masz więcej pochew? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 26.08.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 A JAK JA SIE MARTWIĘ O CIEBIE, TO TEGO NIE WIDZISZ to czemu tak cicho???? BO JA CICHA JESTEM A TERAZ TO SIE ZAMKNE W SOBIE tylko klucza nie wyrzucaj! PRZECIEŻ I TAK SIE NIE PRZYDA W samą pore wróciłem, i co ja czytam SAMĄ PRAWDĘ CZUJE SIE ODRZUCONA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts