ila66 02.09.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 albo tak jak ja , na reke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 02.09.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Ja moge dać korepetycje z biologi lub gografii no nie wiem czy potrzebuję wykłady będą o foczkach i zaginionych grzybach Ja dodam do tego zakres wędkowania relaksacyjnego z chodowlą kotów i robali w lodówce bleee Robaki to fuj?! Ale rybkę to by się zjadło co? A co,na sam goły chaczyk mają brać? dla rybki to pewnie mniami w sieć jeszcze można lapać a ja tylko morskie ryby lubię no może jeszcze na szczupaka z grila bym się dala namówić jakby kto obral wypatroszył i upiekł W sieci to już nie wędkarstwo tylko rybactwo!!!!! Wstrać o 3 rano i...... Złapać Oskrobać Wypatroszyć Upiec i jeszcze bebeszki wyrzucić , żeby w śmietniku nie śmierdziały? Gdzie ja trafiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.09.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 albo tak jak ja , na reke hej wartownik mam pytanko budowlane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 02.09.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Ja moge dać korepetycje z biologi lub gografii no nie wiem czy potrzebuję wykłady będą o foczkach i zaginionych grzybach Ja dodam do tego zakres wędkowania relaksacyjnego z chodowlą kotów i robali w lodówce bleee Robaki to fuj?! Ale rybkę to by się zjadło co? A co,na sam goły chaczyk mają brać? dla rybki to pewnie mniami w sieć jeszcze można lapać a ja tylko morskie ryby lubię no może jeszcze na szczupaka z grila bym się dala namówić jakby kto obral wypatroszył i upiekł W sieci to już nie wędkarstwo tylko rybactwo!!!!! Wstrać o 3 rano i...... Złapać Oskrobać Wypatroszyć Upiec i jeszcze bebeszki wyrzucić , żeby w śmietniku nie śmierdziały? Gdzie ja trafiłem I jeszcze pięknie podać z cytrynką, kelner /STUK/ ubrany we frak, na srebnej tacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 02.09.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 no i od czasu do czasu foczka w sieci wpadnie jakaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.09.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 stuk o jakiej trzeciej no chyba że popołudniu w środku nocy nie jem ryby a bebeszki daj kotu nie będą śmierdziały w koszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.09.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 no i od czasu do czasu foczka w sieci wpadnie jakaś no coś czuję że się stuk na sieci przerzuci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 02.09.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 albo tak jak ja , na reke Cześć ziomal u Ciebie też od kilku dni lotnicy mają nocne loty U mnie chyba powariowali, chyba mają nadmiar paliwa, i jak nie wylatają to im to paliwo zabiorą do ORLENA zpowrotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 02.09.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 no może jeszcze na szczupaka z grila bym się dala namówić jakby kto obral wypatroszył i upiekł patroszenie szczupaka to pikuś. gorzej nawet karpia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 02.09.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 no i od czasu do czasu foczka w sieci wpadnie jakaś Ta foczka to całkiem prawdopodobne ---- jakiś czas temu pewna grupa miłośników focze zafoczyła nasz bałtyk ---- zafoczyła nie wiem czy to dobre określenie, ale jeżeli można zarybiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.09.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 wartownik jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 02.09.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Cześć ziomal u Ciebie też od kilku dni lotnicy mają nocne loty nic o tym nie wiem , raczej nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 02.09.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Ściemka Dobrej nocy Właśnie przegrałem walke o dominacje przy kopmie Jak siema same "baby" to się trzeba przystosować - cokolwiek to znaczy Do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 02.09.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Cześć ziomal u Ciebie też od kilku dni lotnicy mają nocne loty nic o tym nie wiem , raczej nie W okolicy polkowic mają kilka przelotów między 19 a 21 wieczorem i nie są to pasażerskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 02.09.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 wartownik jesteś biedny arek jestem , jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.09.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 chciałam Cię zapytać jaką folię byś na dach polecał jak mąż gdzieś zapytał która dobra to mu powiedzili że ta o której dobrze w Muratorze napiszą gdzie on byl nie pytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 02.09.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 .... i nie są to pasażerskie tak myślalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 02.09.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 idę spać. oczy mi się żenująco zamykają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.09.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Ściemka Dobrej nocy Właśnie przegrałem walke o dominacje przy kopmie Jak siema same "baby" to się trzeba przystosować - cokolwiek to znaczy Do jutra dobrej nocy przynajmiej się wyśpisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.09.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 idę spać. oczy mi się żenująco zamykają... kolorowych poeto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts