ila66 02.09.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 witam wieczorową porą! Ale zaraz zmykam i znowu nie pogadamy chyba juz wszyscy o mnie zapomnieliście wiem, wiem - ty juz zapomniałeś hmm, ciekawe czy arek jeszcze mnie pamięta ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 02.09.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 cześć Ila CZESĆ WARTOWNIK ODPISAŁAM NA TWOJA POCZTĘ na NK ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 02.09.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Gdzie reszta huncfotów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 02.09.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 cześć ila czesć wartownik odpisałam na twoja pocztę na nk ? tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 02.09.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 cześć Ila CZESĆ WARTOWNIK ODPISAŁAM NA TWOJA POCZTĘ na NK ? TAK ale to chyba wczoraj , bo teraz nie widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 02.09.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Ja spadam żonke do pracy podrzucić bo na piechotę nie chce gadzina iść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 02.09.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 ja spadam żonke do pracy podrzucić bo na piechotę nie chce gadzina iść zasuwaj... A jak ją porwia ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 02.09.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Ja spadam żonke do pracy podrzucić bo na piechotę nie chce gadzina iść Aż strach zapytać czym się zajmuje że o tej porze do pracy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 02.09.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Ja spadam żonke do pracy podrzucić bo na piechotę nie chce gadzina iść Aż strach zapytać czym się zajmuje że o tej porze do pracy... moze w piekarni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 02.09.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Gdzie reszta huncfotów? w dziennikach utknęla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 02.09.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Ja spadam żonke do pracy podrzucić bo na piechotę nie chce gadzina iść ZASUWAJ... A JAK JĄ PORWIA ???? To by ją szybciej oddali niż porwali! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 02.09.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Ja spadam żonke do pracy podrzucić bo na piechotę nie chce gadzina iść Aż strach zapytać czym się zajmuje że o tej porze do pracy... moze w piekarni zła odpowiedź< proszę zgadywac dalej......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 02.09.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Gdzie reszta huncfotów? w dziennikach utknęla Słusznie! I'll be back Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 02.09.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Ja spadam żonke do pracy podrzucić bo na piechotę nie chce gadzina iść Aż strach zapytać czym się zajmuje że o tej porze do pracy... moze w piekarni zła odpowiedź< proszę zgadywac dalej......... w hurtowni stali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 02.09.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Ja spadam żonke do pracy podrzucić bo na piechotę nie chce gadzina iść Aż strach zapytać czym się zajmuje że o tej porze do pracy... moze w piekarni zła odpowiedź< proszę zgadywac dalej......... w hurtowni stali? nie P.S (żartowałem wtedy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 02.09.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Ja spadam żonke do pracy podrzucić bo na piechotę nie chce gadzina iść Aż strach zapytać czym się zajmuje że o tej porze do pracy... moze w piekarni zła odpowiedź< proszę zgadywac dalej......... w hurtowni stali? nie P.S (żartowałem wtedy) tak myslalem proponuje malą podpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 02.09.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Ja spadam żonke do pracy podrzucić bo na piechotę nie chce gadzina iść Aż strach zapytać czym się zajmuje że o tej porze do pracy... moze w piekarni zła odpowiedź< proszę zgadywac dalej......... w hurtowni stali? nie P.S (żartowałem wtedy) tak myslalem proponuje malą podpowiedz OK. Mały konkurs. I mała podpowiedź: siedzi za biurkiem i wklepuje adresy........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 02.09.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 poczta , kurierzy , sw. Mikolaj ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 02.09.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Ja spadam żonke do pracy podrzucić bo na piechotę nie chce gadzina iść Aż strach zapytać czym się zajmuje że o tej porze do pracy... moze w piekarni zła odpowiedź< proszę zgadywac dalej......... w hurtowni stali? nie P.S (żartowałem wtedy) tak myslalem proponuje malą podpowiedz OK. Mały konkurs. I mała podpowiedź: siedzi za biurkiem i wklepuje adresy........... tylko dlaczego robi to w nocy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 02.09.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 poczta , kurierzy , sw. Mikolaj ? Prawie gratuluje, tylko podaj 1 możliwość! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts