krys1 08.09.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Jutro będzie przepraszał, zawsze tak robi.Ale dla mnie coś jest nie tak. Nie chce mi się ciągle o coś walczyć. Mój mąż mógłby się bardziej starać. On normalnie funkcjonuje przez dwa dni od kłótni a potem luzik i ma stały tekścik, że taki jest i tyle. To kto ma pracować nad sobą????????????Tylko ja???????Ćwiczyć się w pokornym zasuwie a ON????Taki już jest i mówi się trudno????? Ps. Tak generalnie to już mi trochę lepiej, choć chyba nie do końca, dobrze, że Was tu zastałam, myślałam, że wszyscy śpią......a ja jestem na takiej adrenalinie, że chyba nic z tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 08.09.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 jutro będzie przepraszał, zawsze tak robi. Ale dla mnie coś jest nie tak. Nie chce mi się ciągle o coś walczyć. Mój mąż mógłby się bardziej starać. On normalnie funkcjonuje przez dwa dni od kłótni a potem luzik i ma stały tekścik, że taki jest i tyle. To kto ma pracować nad sobą????????????tylko ja???????ćwiczyć się w pokornym zasuwie a on????taki już jest i mówi się trudno????? Ps. Tak generalnie to już mi trochę lepiej, choć chyba nie do końca, dobrze, że was tu zastałam, myślałam, że wszyscy śpią......a ja jestem na takiej adrenalinie, że chyba nic z tego. widzimy,ze cię nosi przeczytaj co ci napisałyśmy wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.09.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 no godejcie, godejcie, jakie te chopy wredne juchy som... fajnie sie słucho jakie to łone jednostronne... nic ino budowa, budowa, a o ciupcianiu to żoden nawet nie pomysli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 08.09.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 No krys co prawda to prawda też małż powinien się trochę starać a nie tylko czekać aż służba pozamiata może spróbuj jego sposobu wyluzuj i powiedz że taka jesteś ............... chociaż nam nie zawsze wyluzowanie wychodzi bo jak można na wszystko patrzeć jak się sypie i być na luzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 08.09.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Jutro będzie przepraszał, zawsze tak robi. Ale dla mnie coś jest nie tak. Nie chce mi się ciągle o coś walczyć. Mój mąż mógłby się bardziej starać. On normalnie funkcjonuje przez dwa dni od kłótni a potem luzik i ma stały tekścik, że taki jest i tyle. To kto ma pracować nad sobą????????????Tylko ja???????Ćwiczyć się w pokornym zasuwie a ON????Taki już jest i mówi się trudno????? Ps. Tak generalnie to już mi trochę lepiej, choć chyba nie do końca, dobrze, że Was tu zastałam, myślałam, że wszyscy śpią......a ja jestem na takiej adrenalinie, że chyba nic z tego. WIDZIMY,ZE CIĘ NOSI PRZECZYTAJ CO CI NAPISAŁYŚMY WYŻEJ Wszystko dokładnie przeczytałam, zeżarłam z tego wszystkiego wiaderko lodów. Poprasowałam wszystko ale JEGO rzeczy nie. Narazie bunt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.09.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 pewnie, wszystko chopy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 08.09.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 no godejcie, godejcie, jakie te chopy wredne juchy som... fajnie sie słucho jakie to łone jednostronne... nic ino budowa, budowa, a o ciupcianiu to żoden nawet nie pomysli... punkt myslenia zależy od punktu siedzenia a sprawiedliwość musi być po naszej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 08.09.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 No krys co prawda to prawda też małż powinien się trochę starać a nie tylko czekać aż służba pozamiata może spróbuj jego sposobu wyluzuj i powiedz że taka jesteś ............... chociaż nam nie zawsze wyluzowanie wychodzi bo jak można na wszystko patrzeć jak się sypie i być na luzie Szkoda mi dzieci, nie chcę aby w syfie mieszkały. Moje małe chłopaki już są wyczulone, kiedy jest bałagan a kiedy nie. Ale z prasowaniem to się wstrzymam, powiem, że z jego rzeczami nie wyrabiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 08.09.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 idę spać bo jutro mam Rodziców na głowie i muszę okazać przytomność na ciele i umyśle śpijcie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.09.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 [ Wszystko dokładnie przeczytałam, zeżarłam z tego wszystkiego wiaderko lodów. Poprasowałam wszystko ale JEGO rzeczy nie. Narazie bunt. Błąd!!! Ja też korzystając z tego, że nikogo nie było, kupiłem lodów i pomyślałm, że wreszcie nikt mi zabierał nie bedzie. To było w południe!!!! I do teraz mnie muli w żoładku... Nie cierpię lodów!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.09.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 no godejcie, godejcie, jakie te chopy wredne juchy som... fajnie sie słucho jakie to łone jednostronne... nic ino budowa, budowa, a o ciupcianiu to żoden nawet nie pomysli... Ja czekam ąż się wygadaj! Ale chyba marna nadzieja! Lecę na Nk! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 08.09.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 no godejcie, godejcie, jakie te chopy wredne juchy som... Fajnie sie słucho jakie to łone jednostronne... Nic ino budowa, budowa, a o ciupcianiu to żoden nawet nie pomysli... retro jest przykładem typowego faceta nie przeczytał wszystkiego ..................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 08.09.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 [ Wszystko dokładnie przeczytałam, zeżarłam z tego wszystkiego wiaderko lodów. Poprasowałam wszystko ale JEGO rzeczy nie. Narazie bunt. Błąd!!! Ja też korzystając z tego, że nikogo nie było, kupiłem lodów i pomyślałm, że wreszcie nikt mi zabierał nie bedzie. To było w południe!!!! I do teraz mnie muli w żoładku... Nie cierpię lodów!!!! Bo się z nikim nie podzieliłeś. Ot, prawdziwa natura mężczyzny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.09.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 no godejcie, godejcie, jakie te chopy wredne juchy som... fajnie sie słucho jakie to łone jednostronne... ...booo, z babami, to trza czasami jak z drzwiami od auta... jak nie trzaśniesz, to sie nie zamknom...hej to sem hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 08.09.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Ale jestem naładowana, ciekawe kiedy mi przejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 08.09.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 PROSZE NIE JEŚĆ LODÓW SZYBCIUTKO JE ODŁOŻYĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.09.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 [ Wszystko dokładnie przeczytałam, zeżarłam z tego wszystkiego wiaderko lodów. Poprasowałam wszystko ale JEGO rzeczy nie. Narazie bunt. Błąd!!! Ja też korzystając z tego, że nikogo nie było, kupiłem lodów i pomyślałm, że wreszcie nikt mi zabierał nie bedzie. To było w południe!!!! I do teraz mnie muli w żoładku... Nie cierpię lodów!!!! Bo się z nikim nie podzieliłeś. Ot, prawdziwa natura mężczyzny. raz w życiu miałem okazję i to mi żałują... typowe baby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.09.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 no godejcie, godejcie, jakie te chopy wredne juchy som... fajnie sie słucho jakie to łone jednostronne... nic ino budowa, budowa, a o ciupcianiu to żoden nawet nie pomysli... RETRO JEST PRZYKŁADEM TYPOWEGO FACETA NIE PRZECZYTAŁ WSZYSTKIEGO ..................... Dlatego ja zawsze czytam wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.09.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 no godejcie, godejcie, jakie te chopy wredne juchy som... fajnie sie słucho jakie to łone jednostronne... nic ino budowa, budowa, a o ciupcianiu to żoden nawet nie pomysli... RETRO JEST PRZYKŁADEM TYPOWEGO FACETA NIE PRZECZYTAŁ WSZYSTKIEGO ..................... przeczytaół, przeczytał nawet to między wierszami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 08.09.2008 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Sie chyba pożegnam, dzieci trzeba rano uszykować. Mój chłop jak kiedyś starszemu założył ubranie młodszego to mało się ze wstydu nie spaliłam odbierając ich z przedszkola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts