andzik.78 14.09.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Hej , byłam u siostry w szpitalu jestem padnięta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 14.09.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Hej , byłam u siostry w szpitalu jestem padnięta. a co z siostrą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 14.09.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Ojej, a co jej jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.09.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 A jak siostra się czuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 14.09.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Czesc Wszystkim z którymi sie nie witałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 14.09.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 ech szkoda pisać, trochę w dzienniku o tym pisałam ale nie rozpisywałam się bo to w końcu dziennik budowy.. Siostra jest w ciąży i tydzień temu na siłę zawiozłam ją do kliniki do Poznania. Okazało się ,że ciąża zagrożona. A na dodatek dali lekarze siostrze do zrozumienia ze ciąża jest zaniedbana i to z jej winy i dobrze ,że w tedy byłam przy niej to powiedziałam lekarzom jak mogła byc ciąża zaniedbana skoro CO DWA TYGODNIE PRYWATNIE do lekarza jezdziła i za każda wizyte ponad 100zl u lekarza wszystko było w porzadku, dziecko bardzo dobrze rośnie i w ogóle-tak twierdził lekarz- a w klinice inni specjaliści stwierdzili,że ciśnienie za wysokie -przeważnie 170 na 120!! dziecko traci tętno bo owija sie pepowina- ma co kilka godzin ktg robione- i na 35 tydzien jest takie małe ze wygląda na 31 tydz ciąży , do tego doszło zatrucie ciązowe, nogi ma spuchniete jak banie.. kilka dni temu miała miec cesarke ale na szczescie odwołali bo ktg wyszło dobre A tak w ogóle to dostac się do kliniki bez jakiś znajomości jest raczej mało prawdopodobne.... Oto Polska właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 14.09.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 przepraszam ,trochę mnie poniosło ale nerwy mi chyba puszczają. Dobrze,że jest tam. Opieka jest bardzo dobra,szczęście w nieszczęściu,ze tak wyszło. A jak siostra powiedziała swojemu lekarzowi,że do Poznania jedzie to ten sie zdziwił czemu tak daleko? Chciał ją do Pleszewa skierowac i jakby coś się działo to w tedy ja karetką do kliniki przewiozą...acha jeszcze powiedział jej tak : nie chodzi o te 1000zł które za cesarkę pani by musiała zapłacić tylko o zdrowie dziecka.. I co o tym myślicie? A w Poznaniu powiedzieli ,że u siostry tylko cesarka wchodzi w grę ale będa czekac z nia jak najdłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 14.09.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Hej wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.09.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Współczujemy siostrze andzik, na pewno wszystko dobrze się skończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.09.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 bry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.09.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 aniu - buziaki dla siory trzymam kciukasy -wszystko bedzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 14.09.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 bry wieczór bry, coś nam się sezon motorowy wcześnie kończy chyba że to tak na chwile zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.09.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 bry, coś nie mogymy sie spotkać w jednym miejscu o tym samym czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 14.09.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Czesc Wszystkim z którymi sie nie witałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 14.09.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 bry wieczór bry, coś nam się sezon motorowy wcześnie kończy chyba że to tak na chwile zimno Jeszcze będą upały zobaczycie!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 14.09.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 hejka tylko i spadam buziaki dla wszystkich no i zdrowka dla andzikowej siostry i jej dzidziusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.09.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 bry wieczór bry, coś nam się sezon motorowy wcześnie kończy chyba że to tak na chwile zimno dzisiaj przyjechało po mnie 30 kolegów H. i porwali mnie na zlot H.oczywiscie na Mazurach pływa ale było czadersko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 14.09.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 bry wieczór bry, coś nam się sezon motorowy wcześnie kończy chyba że to tak na chwile zimno Jeszcze będą upały zobaczycie!!!!!!!! obyś miał rację , strasznie nie lubię jak jest zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.09.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 bry wieczór bry, coś nam się sezon motorowy wcześnie kończy chyba że to tak na chwile zimno Jeszcze będą upały zobaczycie!!!!!!!! obyś miał rację , strasznie nie lubię jak jest zimno ja zamawiam 20 stC, mam elewacje do pomalowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 14.09.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 bry wieczór bry, coś nam się sezon motorowy wcześnie kończy chyba że to tak na chwile zimno dzisiaj przyjechało po mnie 30 kolegów H. i porwali mnie na zlot H.oczywiscie na Mazurach pływa ale było czadersko Ech, zeby mnie tak ktos porwał.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts