kze 10.06.2005 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Witam wszystkich! Kze - wracając do sportów - ja preferuję judo: http://www.ijf.org/BoardUploadFiles/200100/contents/37.jpg Ja 2 lata bawiłem się w judo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.06.2005 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 a ja jestem w pracy Sonika, cos Ty robiła o tej porze w pracy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.06.2005 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Ja tam dla chętnych dawałbym 0 na zachętę. NIE ZGADZAM SIĘ! Na zero trzeba zasłużyć! A poza tym musielibyśmy wtedy całe forum przy liczbie zero pisać... Nie polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.06.2005 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Ja tam dla chętnych dawałbym 0 na zachętę. NIE ZGADZAM SIĘ! Na zero trzeba zasłużyć! A poza tym musielibyśmy wtedy całe forum przy liczbie zero pisać... Nie polecam! kze: dlaczego zaraz cale forum.. przysli ludzie po prośbie.. czemu nie spełnić ich prośby... jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 10.06.2005 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Cześć witajcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.06.2005 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 witajcie wieczorkiem byłem i widziałem zarówno domek Martki jak i Whisperówke oba domki robia wrazenie, zdjecia beda jutro jak wroce do domu A ze mną na piwo nie chciałes się umówić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.06.2005 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 witajcie wieczorkiem byłem i widziałem zarówno domek Martki jak i Whisperówke oba domki robia wrazenie, zdjecia beda jutro jak wroce do domu A ze mną na piwo nie chciałes się umówić.. cóż... kobiety miały większą siłe przebicia.. pozatym naprawde byłem ciekawy Krzemyka Martkowego i Whisperówki... i juz się czas skończyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.06.2005 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 nic nie rozumiem, na co jest chora Dorotka Dorota ma (a mam nadzieję, że miała) dysplazję prawego stawu biodrowego, niby takie nic, bo dużo dzieci to ma i wystarczy by lekarz dobrze prowadził i szybko można się tego pozbyć. Niestety my nie trafiliśmy na dobrego lekarza (delikatnie mówiąc ), dużo by pisać, w każdym razie zmieniliśmy go i mała wylądowała skrępowana w szelkach Pawlika jak miała 5 m-cy http://foto.onet.pl/upload/0/66/_404059_n.jpg Istny koszmar, nieprzespane noce płacz, 3 miesiące się męczyła bidulka, 5 tyg. temu miała to zdjęte i teraz nosi pieluchy flanelowe, dupcia jej się gotuje, a dzisiaj mam nadzieję, że lekarz powie, że można ją całkowicie oswobidzić. To by było tyle. Jeeeeeezuuuuuuu!!! Kto to widział dzieci tak męczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.06.2005 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 nic nie rozumiem, na co jest chora Dorotka Dorota ma (a mam nadzieję, że miała) dysplazję prawego stawu biodrowego, niby takie nic, bo dużo dzieci to ma i wystarczy by lekarz dobrze prowadził i szybko można się tego pozbyć. Niestety my nie trafiliśmy na dobrego lekarza (delikatnie mówiąc ), dużo by pisać, w każdym razie zmieniliśmy go i mała wylądowała skrępowana w szelkach Pawlika jak miała 5 m-cy http://foto.onet.pl/upload/0/66/_404059_n.jpg Istny koszmar, nieprzespane noce płacz, 3 miesiące się męczyła bidulka, 5 tyg. temu miała to zdjęte i teraz nosi pieluchy flanelowe, dupcia jej się gotuje, a dzisiaj mam nadzieję, że lekarz powie, że można ją całkowicie oswobidzić. To by było tyle. Jeeeeeezuuuuuuu!!! Kto to widział dzieci tak męczyć... wierz mi ze to dla dobra tego dziecka... jeszcze kiedys bedzie za to wdzieczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.06.2005 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Ja tam dla chętnych dawałbym 0 na zachętę. NIE ZGADZAM SIĘ! Na zero trzeba zasłużyć! A poza tym musielibyśmy wtedy całe forum przy liczbie zero pisać... Nie polecam! kze: dlaczego zaraz cale forum.. przysli ludzie po prośbie.. czemu nie spełnić ich prośby... jestem za To ja proponuję po prostu prowadzić ranking i liste klubowiczów RW. Wtedy jest OK. Ranking to ranking! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.06.2005 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 nic nie rozumiem, na co jest chora Dorotka Dorota ma (a mam nadzieję, że miała) dysplazję prawego stawu biodrowego, niby takie nic, bo dużo dzieci to ma i wystarczy by lekarz dobrze prowadził i szybko można się tego pozbyć. Niestety my nie trafiliśmy na dobrego lekarza (delikatnie mówiąc ), dużo by pisać, w każdym razie zmieniliśmy go i mała wylądowała skrępowana w szelkach Pawlika jak miała 5 m-cy http://foto.onet.pl/upload/0/66/_404059_n.jpg Istny koszmar, nieprzespane noce płacz, 3 miesiące się męczyła bidulka, 5 tyg. temu miała to zdjęte i teraz nosi pieluchy flanelowe, dupcia jej się gotuje, a dzisiaj mam nadzieję, że lekarz powie, że można ją całkowicie oswobidzić. To by było tyle. Jeeeeeezuuuuuuu!!! Kto to widział dzieci tak męczyć... wierz mi ze to dla dobra tego dziecka... jeszcze kiedys bedzie za to wdzieczne Mam nadzieje, że dziecko nie bedzie tego pamietac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.06.2005 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 "Trochę" naskrobaliście gratulejszyn Dziękowac jak to miło tak dzień zacząć A ciekawe kto się wstrzeli na śliczną stronke nr 500 jesli mialbym obstawiac to: Jezier albo Kze... a tej kolejnosci 500 - stronę w KK ja zdobyłem... Słaba konkurencja była... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 10.06.2005 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 nic nie rozumiem, na co jest chora Dorotka Dorota ma (a mam nadzieję, że miała) dysplazję prawego stawu biodrowego, niby takie nic, bo dużo dzieci to ma i wystarczy by lekarz dobrze prowadził i szybko można się tego pozbyć. Niestety my nie trafiliśmy na dobrego lekarza (delikatnie mówiąc ), dużo by pisać, w każdym razie zmieniliśmy go i mała wylądowała skrępowana w szelkach Pawlika jak miała 5 m-cy http://foto.onet.pl/upload/0/66/_404059_n.jpg Istny koszmar, nieprzespane noce płacz, 3 miesiące się męczyła bidulka, 5 tyg. temu miała to zdjęte i teraz nosi pieluchy flanelowe, dupcia jej się gotuje, a dzisiaj mam nadzieję, że lekarz powie, że można ją całkowicie oswobidzić. To by było tyle. Jeeeeeezuuuuuuu!!! Kto to widział dzieci tak męczyć... wierz mi ze to dla dobra tego dziecka... jeszcze kiedys bedzie za to wdzieczne Mam nadzieje, że dziecko nie bedzie tego pamietac... nie pamięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.06.2005 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 "Trochę" naskrobaliście gratulejszyn Dziękowac jak to miło tak dzień zacząć A ciekawe kto się wstrzeli na śliczną stronke nr 500 jesli mialbym obstawiac to: Jezier albo Kze... a tej kolejnosci 500 - stronę w KK ja zdobyłem... Słaba konkurencja była... tam sie nikt nie scigał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.06.2005 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 "Trochę" naskrobaliście gratulejszyn Dziękowac jak to miło tak dzień zacząć A ciekawe kto się wstrzeli na śliczną stronke nr 500 jesli mialbym obstawiac to: Jezier albo Kze... a tej kolejnosci 500 - stronę w KK ja zdobyłem... Słaba konkurencja była... tam sie nikt nie scigał Oj nie byłbym taki pewien... 499 strona w KK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.06.2005 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Oj nie byłbym taki pewien... 499 strona w KK z tego co zobaczylem to wszyscy szykowali sie juz do swietowania, a tylko Ty polowales na stronke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.06.2005 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Oj nie byłbym taki pewien... 499 strona w KK z tego co zobaczylem to wszyscy szykowali sie juz do swietowania, a tylko Ty polowales na stronke Tak więc, jak wspomniałem konkurencja nie była duża... Ale starali się... Tylko, że ja zaprawiony byłem w RW.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.06.2005 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 witajcie chyba nie jestem w stanie przeczytać to co naklikaliście Kasia, trzeba się trochę pomęczyć, będzie wszystko OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuś 10.06.2005 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuś 10.06.2005 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Paskudny mamy dzisiaj dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts