ila66 23.10.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 heja słyszałam że mężatki poszukiwane? dorcia - żyjesz !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 23.10.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Ano jeszcze zipię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 23.10.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 ano jeszcze zipię co się z tobą działo ???? Gdzie sie podziewałaś ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 23.10.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Zaczęło się na serio budowanie, to wiesz...mało czasu A w pracy po 10 godzin ciemno jak przychodzę, ciemno jak wychodzę, brrr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 23.10.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 zaczęło się na serio budowanie, to wiesz...mało czasu A w pracy po 10 godzin Ciemno jak przychodzę, ciemno jak wychodzę, brrr... biedactwo uważaj na siebie , bo sie o ciebie matrwimy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 23.10.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Serio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 23.10.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 serio? serio, serio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 23.10.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 DOBRANOC http://www.jazzybaby.pl/miniaturki/815.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 23.10.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Buziaczki http://www.coolfreeimages.net/images/sleep_well/sleep_well_02.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 24.10.2008 02:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 co za ponura noc...idę spać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 24.10.2008 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 ranek też ponury...kurna, w pracy mam dwa dni zaległości...chyba z tego stresu znów zrobię sobie wolne...a co tam, dwa czy trzy dni... jaka różnica...i pójdę znowu spać, bo upić się z rana jakoś nie mam ochoty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 24.10.2008 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 zimno, ciemno........ i do pracy trzeba było jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.10.2008 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Witajcie! Mam problem. Mojemu synkowi (2,5 roku) na wewnętrznej powiece wylęgł się jęczmień, który urósł do wewnątrz i teraz lekarze mówią już o gradówce. Jest teraz leczony homeopatycznie, bo nie zgodziłam się tak od razu na zabieg pod narkozą. Szukam dobrych lekarzy - okulistów dziecięcych, specjalizujących się w takich schorzeniach, z którymi mogłabym skonsultować problem. Najchętniej w rejonie Szczecin - Gdańsk - Poznań.Czy ktoś z Was może mi w tym temacie pomóc? Denerwuje mnie to, że miejscowi okuliści, z którymi rozmawiałam od razu mówią o chirurgicznym usunięciu, a na forach czytam, że gradówka traktowana maściami, antybiotykami i nagrzewaniem sama się wchłania, tyle, że to trwa do pół roku nawet. Dla mnie narkoza i zabieg chirurgiczny u tak małego dziecka to zupełna ostateczność. Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 24.10.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Heja Słyszałam że mężatki poszukiwane? W dalszym ciągu poszukiwana I mimo zmniejszanych wymagań nikt się nie zgłosił Ale ,że nie mam wyjścia to kandydatka: nie musi być zbyt rozagarnięta i specjalnie inteligentna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 24.10.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 ILONKA dzięki za lizaczki Już do was biegnęhttp://pobierak.jeja.pl/images/e/4/d/587.jpg Żona zrobiła mi niespodziankę i kupiła i mi myszkę , żebym miał czym się opiekować. Tylko muszę znaleść imę dla mojej stukniętej myszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 24.10.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 WITANKO OJ STUKU, UWAŻAJ ABY CI KOT NIE ZJADL MYSZKI . A SKORO TAK BARDZO SZUKASZ PIERSI, TO MASZ I JUZ NIE MARUDŹ . http://www.alegro.wabi.pl/foto_aukcje/poduszka_piersi.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 24.10.2008 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 czesc!! Stuku no juz teraz to powinienies byc usatysfakcjonowany maxymalnie Anna Wisniewska wpsloczuje problemow z synkiem mam nadzieje, ze sie to jakos rozwiaze. Z drugiej strony to tez nie jest dobrze dlugo zwlekac, bo to w koncu chodzi o oko Sluchajcie juz tylko pare godzin do weekendu!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 24.10.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Dla mnie narkoza i zabieg chirurgiczny u tak małego dziecka to zupełna ostateczność. Proszę o pomoc. Wiem, że są na to stare ludowe sposoby, chociaż nie wiem jakie. W dzieciństwie wobec mnie to zastosowano. przeszło bez śladu po paru dniach. Może znajdziesz kontakt z kimś odpowiednim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 24.10.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Dla mnie narkoza i zabieg chirurgiczny u tak małego dziecka to zupełna ostateczność. Proszę o pomoc. Wiem, że są na to stare ludowe sposoby, chociaż nie wiem jakie. W dzieciństwie wobec mnie to zastosowano. przeszło bez śladu po paru dniach. Może znajdziesz kontakt z kimś odpowiednim? Pewnie pocieranie zlota obraczka Dobrze jest tez ogrzewac oko mala buteleczka z ciepla woda. Ale w tym stanie jak Anna opisuje to nie wiem czy cos pomoze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 24.10.2008 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 AWANSOWALAM!!! Jestem staly bywalec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts