malka 07.11.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 TAKICH NIE MAM , TO JE ZATRZYMAM To super, że ci się podoba komplecik. Ja chyba spadam trochę poleżeć, bo zaraz kręgosłup wyskoczy poczytam sobie i może kota namówię , żeby mi towarzystwa dotrzymał i się ze mną pobawił, ale futrzana gadzina najedzona jest więc obawiam sie , że nie będzie współpracował KOCURA NA NERKI I SPAĆ na nerki, to chyba urosept kot może byc ciężkostrawny, to jeszcze żołądek padnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 07.11.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 TAKICH NIE MAM , TO JE ZATRZYMAM To super, że ci się podoba komplecik. Ja chyba spadam trochę poleżeć, bo zaraz kręgosłup wyskoczy poczytam sobie i może kota namówię , żeby mi towarzystwa dotrzymał i się ze mną pobawił, ale futrzana gadzina najedzona jest więc obawiam sie , że nie będzie współpracował KOCURA NA NERKI I SPAĆ Dobry pomysł!!! Tylko sobie surową wątróbką plecy wysmaruje!!! A jest taki długi, że może go sobie w pasie przewiąże To ja uciekam! Jak zdrowie i gwidon pozwoli to pojawię się wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 07.11.2008 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 TAKICH NIE MAM , TO JE ZATRZYMAM To super, że ci się podoba komplecik. Ja chyba spadam trochę poleżeć, bo zaraz kręgosłup wyskoczy poczytam sobie i może kota namówię , żeby mi towarzystwa dotrzymał i się ze mną pobawił, ale futrzana gadzina najedzona jest więc obawiam sie , że nie będzie współpracował KOCURA NA NERKI I SPAĆ na nerki, to chyba urosept kot może byc ciężkostrawny, to jeszcze żołądek padnie. JAKO OKŁADZIK TO PONOĆ METODA PRA, PRA BABEK http://www.paradise.net.pl/themes/paradise1/images/gif_kot.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 07.11.2008 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 TAKICH NIE MAM , TO JE ZATRZYMAM To super, że ci się podoba komplecik. Ja chyba spadam trochę poleżeć, bo zaraz kręgosłup wyskoczy poczytam sobie i może kota namówię , żeby mi towarzystwa dotrzymał i się ze mną pobawił, ale futrzana gadzina najedzona jest więc obawiam sie , że nie będzie współpracował KOCURA NA NERKI I SPAĆ Dobry pomysł!!! Tylko sobie surową wątróbką plecy wysmaruje!!! A jest taki długi, że może go sobie w pasie przewiąże To ja uciekam! Jak zdrowie i gwidon pozwoli to pojawię się wieczorem SPROSTOWANIE ; JAK ZDROWIE I ŻONKA POZWOLI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 07.11.2008 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 TAKICH NIE MAM , TO JE ZATRZYMAM To super, że ci się podoba komplecik. Ja chyba spadam trochę poleżeć, bo zaraz kręgosłup wyskoczy poczytam sobie i może kota namówię , żeby mi towarzystwa dotrzymał i się ze mną pobawił, ale futrzana gadzina najedzona jest więc obawiam sie , że nie będzie współpracował KOCURA NA NERKI I SPAĆ Dobry pomysł!!! Tylko sobie surową wątróbką plecy wysmaruje!!! A jest taki długi, że może go sobie w pasie przewiąże To ja uciekam! Jak zdrowie i gwidon pozwoli to pojawię się wieczorem SPROSTOWANIE ; JAK ZDROWIE I ŻONKA POZWOLI Z Gwidonem .......... łatwiej się dogadać ostatnio P.S. mam nadzieję że stukowa dziś nie wpadnie na RW bo mi resztę dysków przestawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 07.11.2008 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 CO U WAS NA OBIAD ?????U MNIE PIROGI PO CHIŃSKU ( PANOWIE GOTUJĄ) http://www.herdaily.com/blogimg/recipes/PolandPierogi.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 07.11.2008 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 U mnie pieczarkowa i rybka tylko nie wiem czy smazona czy pieczona Ja ze wzg. na dzieci musze gotowac bardziej tardycyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 07.11.2008 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 U mnie zupa (nazwa nieznana) Drugiego dania nie stwierdzono narazie... A Gwidon pewnie znowu porcje rosołowe lub dorszyk bez skórki może pogadam z nim żeby się podzielił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 07.11.2008 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 TAKICH NIE MAM , TO JE ZATRZYMAM To super, że ci się podoba komplecik. Ja chyba spadam trochę poleżeć, bo zaraz kręgosłup wyskoczy poczytam sobie i może kota namówię , żeby mi towarzystwa dotrzymał i się ze mną pobawił, ale futrzana gadzina najedzona jest więc obawiam sie , że nie będzie współpracował KOCURA NA NERKI I SPAĆ Dobry pomysł!!! Tylko sobie surową wątróbką plecy wysmaruje!!! A jest taki długi, że może go sobie w pasie przewiąże To ja uciekam! Jak zdrowie i gwidon pozwoli to pojawię się wieczorem SPROSTOWANIE ; JAK ZDROWIE I ŻONKA POZWOLI Z Gwidonem .......... łatwiej się dogadać ostatnio P.S. mam nadzieję że stukowa dziś nie wpadnie na RW bo mi resztę dysków przestawi MASZ PARĘ NA ZAPAS http://www.fhzuchora.pl/dyski.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 07.11.2008 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Stuku a dzis ziemniaki nagotoane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 07.11.2008 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 U mnie pieczarkowa i rybka tylko nie wiem czy smazona czy pieczona Ja ze wzg. na dzieci musze gotowac bardziej tardycyjnie NO Z ZUPKI TO MAM DZIS ROSOŁEK ALE PIECZARKOWA Z GRZANKAMI , TO BYŁO BY TO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 07.11.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Stuku a dzis ziemniaki nagotoane? Fakt ostatnio o nich notorycznie zapominam!! Dwa dni z rzędu zapomnaiłem ich ugotować, wczoraj przypomniałem sobie jak już miały być podane,ups...ale dziś chyba nie zapomne Już obrane i tylko wstawić, niby nic trudnego a moża się..........zamotać A te Ilonki pierogi palce lizać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 07.11.2008 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 U mnie pieczarkowa i rybka tylko nie wiem czy smazona czy pieczona Ja ze wzg. na dzieci musze gotowac bardziej tardycyjnie NO Z ZUPKI TO MAM DZIS ROSOŁEK ALE PIECZARKOWA Z GRZANKAMI , TO BYŁO BY TO A ja dziś ze słodyczy mam ...... kanapki z czarnym salcesonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 07.11.2008 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 STUK NAM ODPŁYNĄŁ http://www.fizyka.net.pl/ciekawe_pytania/ciekawe_pytania11/pytanie58.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 07.11.2008 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 u mnie pieczarkowa i rybka tylko nie wiem czy smazona czy pieczona Ja ze wzg. Na dzieci musze gotowac bardziej tardycyjnie no z zupki to mam dzis rosołek ale pieczarkowa z grzankami , to było by to a ja dziś ze słodyczy mam ...... Kanapki z czarnym salcesonem a ja mam przepis na fajny placek i chyba wieczorem go zrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 07.11.2008 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 dawaj go, jutro przyjezdz moj brat, moze i ja zrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 07.11.2008 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 STUK NAM ODPŁYNĄŁ http://www.fizyka.net.pl/ciekawe_pytania/ciekawe_pytania11/pytanie58.gif Teraz to już idę naprawdę bo się już pół godziny żegnam Trzeba coś poszukać żeby dociągnąć do obiadu............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 07.11.2008 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 stuku a dzis ziemniaki nagotoane? fakt ostatnio o nich notorycznie zapominam!! Dwa dni z rzędu zapomnaiłem ich ugotować, wczoraj przypomniałem sobie jak już miały być podane,ups...ale dziś chyba nie zapomne już obrane i tylko wstawić, niby nic trudnego a moża się..........zamotać A te ilonki pierogi palce lizać to nie moje chłopacy robią połowa ma byc pieczona, a połowa gotowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 07.11.2008 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 U mnie pieczarkowa i rybka tylko nie wiem czy smazona czy pieczona Ja ze wzg. na dzieci musze gotowac bardziej tardycyjnie NO Z ZUPKI TO MAM DZIS ROSOŁEK ALE PIECZARKOWA Z GRZANKAMI , TO BYŁO BY TO A ja dziś ze słodyczy mam ...... kanapki z czarnym salcesonem A JA MAM PRZEPIS NA FAJNY PLACEK I CHYBA WIECZOREM GO ZROBIE To wyślij mi dwa kawałki wieczorem na gg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.11.2008 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 no to ja też spadam do garów Pomidorowa z łazankami , ziemniaczki schab z pieczarkami i sałata lodowa z papryką i pomidorem - tradycyjny szybki obiad , no i kompot...moze malinowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts