ila66 07.11.2008 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 no to ja też spadam do garów pomidorowa z łazankami , ziemniaczki schab z pieczarkami i sałata lodowa z papryką i pomidorem - tradycyjny szybki obiad , no i kompot...moze malinowy ? pomidorowa, to przeważnie u mnie jest w poniedziałek ale jutro pewnie gołabki zrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 07.11.2008 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 PRZEPIS MAM NA TAKIE CIASTO http://aliner.blox.pl/resource/placek_czekoladka.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 07.11.2008 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Ila natchnelas mnie tymi golabkami. Nawet mi to na reke, bo mam lekko brudno w kuchni, wiec nie bede dzis sprztac podlogi, bo mi sie naswini od nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 07.11.2008 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Ila natchnelas mnie tymi golabkami. Nawet mi to na reke, bo mam lekko brudno w kuchni, wiec nie bede dzis sprztac podlogi, bo mi sie naswini od nowa ????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 07.11.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 no nie wiem jak Ty,ale ja mam mala kuchnie i zawsze jak wyjmuje kapuste to zaraz mi splynie z blatu na podloge woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 07.11.2008 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 no nie wiem jak ty,ale ja mam mala kuchnie i zawsze jak wyjmuje kapuste to zaraz mi splynie z blatu na podloge woda a o kapustę chodzi ja najpierw wycinam głab myję po zimna woda potem odrywam liście i parzę no rozbię z kapusty włoskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 07.11.2008 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Ja jak z wloskiej to tez tylko parze, ale z normalnej to obgotowuje. Lubie robic golabki, bo szybko i nie smierdzi. Kiedys rozmawialam z tesciowa i powiedziala, ze ona woli z takiej samej ilosci miesa nasmazyc kotletow niz robic golabki Golabki raz, dwa do gara a ja kawke, forum i gazetke. A stac na patelnia tyle czasu??? Bezsensu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 07.11.2008 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 ja jak z wloskiej to tez tylko parze, ale z normalnej to obgotowuje. Lubie robic golabki, bo szybko i nie smierdzi. Kiedys rozmawialam z tesciowa i powiedziala, ze ona woli z takiej samej ilosci miesa nasmazyc kotletow niz robic golabki golabki raz, dwa do gara a ja kawke, forum i gazetke. A stac na patelnia tyle czasu??? Bezsensu własnie poza tym gołabki można zjeść zarowno na obiad jak i na kolacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 07.11.2008 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 dlatego jak tesciowa przyjezdza to smazy kotlety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 07.11.2008 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 dlatego jak tesciowa przyjezdza to smazy kotlety dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 07.11.2008 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Znikam na obiadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 07.11.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Wam też życzę smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 07.11.2008 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 07.11.2008 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 07.11.2008 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 07.11.2008 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 07.11.2008 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 http://www.kulinaria.pl/obrazki/przepisy/przetwory/kompot_z_truskawek.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 07.11.2008 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 http://newton.net.pl/files/pierogi.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 07.11.2008 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 http://newton.net.pl/files/pierogi.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 07.11.2008 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 No to smaczengo obiadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.