arek_sp 27.11.2008 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Witaj Ilunia Podejrzewam że jest to możliwe zwłaszcza jak bedzie korzystał z mulatora Drugie zmiany masz U mnie w pracy powariowali. Wszystkie darmozjady powychodziły z biur i pokazują jak bardzo są potrzebni w koncernie Jeszcze jedni nie wyjechali a już inni rozpoczynają audyt normalnie kreizi kokos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 27.11.2008 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Ila dla Ciebie na chłodne wieczory http://ekskluzywna.com.pl/images/4e9934406065cde8091edc130aa366d7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.11.2008 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Bry tak na chwile wpadłam i wracam do łóżka (sama ) no moze z choróbskiem dobijcie mnie........dobijcie ....dobiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 27.11.2008 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Cześć Malka Zamiast dobijać się w łużku lepiej znajdżmy dla naszego Stuka medal za całokształt moja propozycja http://www.balkart.pl/images/losowe//wen4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 27.11.2008 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 witaj ilunia podejrzewam że jest to możliwe zwłaszcza jak bedzie korzystał z mulatora drugie zmiany masz u mnie w pracy powariowali. Wszystkie darmozjady powychodziły z biur i pokazują jak bardzo są potrzebni w koncernie jeszcze jedni nie wyjechali a już inni rozpoczynają audyt normalnie kreizi kokos areczku , ja zawsze pracuje popołudniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 27.11.2008 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 cześć Malka nawet nie marz o tym że Cię dobijemy ja osobiście mam w tym swój interes chcę zobaczyć Twój dom piękny i niepowtarzalny nie myslalaś o tym że dom posiada wady ukryte więc wart jest mniej a choroba minie i pewnie przelezie na kogoś innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 27.11.2008 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 bry tak na chwile wpadłam i wracam do łóżka (sama ) no moze z choróbskiem dobijcie mnie........dobijcie ....dobiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nie dobijemy cię dlaczego masz mieć lepiej niż my ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 27.11.2008 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 cześć malka zamiast dobijać się w łużku lepiej znajdżmy dla naszego stuka medal za całokształt moja propozycja http://www.balkart.pl/images/losowe//wen4.jpg mi sie ten podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.11.2008 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Ile tych medali dla Styka - jeden juz ma http://www.ruscatclub.strefa.pl/klub/zdjecia/artykuly/pierwsza_8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.11.2008 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 WITAM STUK CZEKAM ZA TOBĄ Jeszcze 130 stronek i cię dogonię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.11.2008 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Aniu - dziękuję o wadach ukrytych wiem, obecnie pracuje nad tym pani prawnik (jej stwierdzenie "ten dom to jedna wielka wada ukryta") - jednak mamy obiekcje co do pozwu, - moga nam wstrzymać budowę na czas trwania sprawy , a wiesz jak pracują sądy w Polsce a ja chciałabym sie wprowadzić przed emeryturą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.11.2008 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Ile tych medali dla Styka - jeden juz ma http://www.ruscatclub.strefa.pl/klub/zdjecia/artykuly/pierwsza_8.jpg O takie właśnie podobają mi się najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.11.2008 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 no to jeszcze kocie puchary for Stuk'a http://global.images6.fotosik.pl/246/f3a05513b92a0a2f.jpg czy czujesz sie usatysfakcjonowany ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.11.2008 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 UWAGA, UWAGA, UWAGA WIADOMOŚĆ Z OSTATNIEJ CHWILI (właśnie minute temu otrzymalam telefon z UM) MAM POZWOLENIE NA BUDOWĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.11.2008 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 no to jeszcze kocie puchary for Stuk'a http://global.images6.fotosik.pl/246/f3a05513b92a0a2f.jpg czy czujesz sie usatysfakcjonowany ?? Oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.11.2008 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 UWAGA, UWAGA, UWAGA WIADOMOŚĆ Z OSTATNIEJ CHWILI (właśnie minute temu otrzymalam telefon z UM) MAM POZWOLENIE NA BUDOWĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 to gratulacje a flaszka gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 27.11.2008 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 uwaga, uwaga, uwaga wiadomość z ostatniej chwili (właśnie minute temu otrzymalam telefon z um) mam pozwolenie na budowę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 27.11.2008 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 uwaga, uwaga, uwaga wiadomość z ostatniej chwili (właśnie minute temu otrzymalam telefon z um) mam pozwolenie na budowę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 to gratulacje a flaszka gdzie kasy brak na flaszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.11.2008 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 UWAGA, UWAGA, UWAGA WIADOMOŚĆ Z OSTATNIEJ CHWILI (właśnie minute temu otrzymalam telefon z UM) MAM POZWOLENIE NA BUDOWĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 GRATULACJE To i ja się dołącze do gratulacji! Ale macie już zrobiony chociaż stan zero? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 27.11.2008 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 UWAGA, UWAGA, UWAGA WIADOMOŚĆ Z OSTATNIEJ CHWILI (właśnie minute temu otrzymalam telefon z UM) MAM POZWOLENIE NA BUDOWĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 no widzisz od razu Ci lepiej a jakbyśmy Cię dobili to byś się tteraz nie cieszyła tak powolność naszych sądów jest straszna ale fajnie że rozpatrujecie tą drogę bo to granda sprzedać dom w takim stanie i mowić że jest cacy GRATULUJĘ Malka PNB !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts