malka 27.11.2008 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 [ Ale macie już zrobiony chociaż stan zero? Stuku, wysil swe pazurki i stuknij do mojego dziennika ( ale ostrzegam - na własna odpowiedzialność ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 27.11.2008 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 UWAGA, UWAGA, UWAGA WIADOMOŚĆ Z OSTATNIEJ CHWILI (właśnie minute temu otrzymalam telefon z UM) MAM POZWOLENIE NA BUDOWĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 GRATULACJE To i ja się dołącze do gratulacji! Ale macie już zrobiony chociaż stan zero? ty lepiej doczytaj stuki w malkowym dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.11.2008 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 A co do flaszki - to jedyna na jaką sobie moge pozwolić w obecnym stanie http://www.aptekaslonik.pl/images/prod/1658/herbapect_bc.jpg albo http://republika.pl/blog_cd_255984/369163/tr/butelka_mleka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 27.11.2008 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 stuk będzie zachwycony mlekiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.11.2008 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 stuk będzie zachwycony mlekiem Święta prawda Ania gdzie twoje kotki z awatarka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 27.11.2008 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 stuk będzie zachwycony mlekiem Święta prawda Ania gdzie twoje kotki z awatarka? szwedają się gdzieś po sieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.11.2008 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 stuk będzie zachwycony mlekiem Święta prawda Ania gdzie twoje kotki z awatarka? szwedają się gdzieś po sieci Ot i mojego furzaka też wcieło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 27.11.2008 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 stuk będzie zachwycony mlekiem Święta prawda Ania gdzie twoje kotki z awatarka? szwedają się gdzieś po sieci Ot i mojego furzaka też wcieło? no żeby mi tu jakiś nowych kotków nie przybyło przypadkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.11.2008 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Dobre wiadomości i Wasze towarzystwo wpływa na mnie uzdrawiająco jednak muszę znikać , ale wrócę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.11.2008 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 stuk będzie zachwycony mlekiem Święta prawda Ania gdzie twoje kotki z awatarka? szwedają się gdzieś po sieci Ot i mojego furzaka też wcieło? no żeby mi tu jakiś nowych kotków nie przybyło przypadkiem Wychowa się jak swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.11.2008 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Do zobaczenia wieczorkiem - doktór czeka by pooglądac moje gardeło pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 27.11.2008 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Dobre wiadomości i Wasze towarzystwo wpływa na mnie uzdrawiająco jednak muszę znikać , ale wrócę czekamy malkuś no i zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 27.11.2008 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 stuk będzie zachwycony mlekiem Święta prawda Ania gdzie twoje kotki z awatarka? szwedają się gdzieś po sieci Ot i mojego furzaka też wcieło? no żeby mi tu jakiś nowych kotków nie przybyło przypadkiem Wychowa się jak swoje to się mnie trochę niepokoi nadal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.11.2008 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 stuk będzie zachwycony mlekiem Święta prawda Ania gdzie twoje kotki z awatarka? szwedają się gdzieś po sieci Ot i mojego furzaka też wcieło? no żeby mi tu jakiś nowych kotków nie przybyło przypadkiem Wychowa się jak swoje to się mnie trochę niepokoi nadal Jak do mnie podobne się trafią to tylko się cieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.11.2008 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 A to dzieci się nie wychowują same? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 27.11.2008 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 A to dzieci się nie wychowują same? no się nie bardzo właśnie jakoś tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.11.2008 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 A to dzieci się nie wychowują same? no się nie bardzo właśnie jakoś tak To dlatego nie mam jeszcze dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 27.11.2008 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 A to dzieci się nie wychowują same? no się nie bardzo właśnie jakoś tak To dlatego nie mam jeszcze dzieci. Ty się koleżko nie wymiguj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.11.2008 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Cześć "stukacze" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.11.2008 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 A to dzieci się nie wychowują same? no się nie bardzo właśnie jakoś tak To dlatego nie mam jeszcze dzieci. Ty się koleżko nie wymiguj Mam kotka i rybki, mam dla kogo żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts