Jezier 10.06.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Dla kogoś takiego jak ja nic nie jest proste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 10.06.2005 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Mam takie nastawienie do mojego domu, że bardzo dużo żeczy zrobiłbym jeszcze raz lepiej. Często zmieniając zupełnie poprzednie wybory. Więc lepiej mnie nie pytać bo chyba nie jestem obiektywny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 10.06.2005 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 dobrze to wy sobie tu posiedzcie.. a ja ide wreszcie spac, po 3 niedospanych nockach (z czego 2 w pociagu), a jutro .... na budowe.. nareszcie Jakże by inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 10.06.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Mam takie nastawienie do mojego domu, że bardzo dużo żeczy zrobiłbym jeszcze raz lepiej. Często zmieniając zupełnie poprzednie wybory. Więc lepiej mnie nie pytać bo chyba nie jestem obiektywny. To ja również Jeszcze nie zaczęlam na dobre a juz bym zmienila prawie wszystko Poczynając od posadowienia domu na dzialce a na projekcie kończąc No ale czegoś trzeba się trzymać i raz podjęta decyzja obowiązuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 10.06.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Co znowu wszyscy pouciekali czy czją się za rogiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 10.06.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Dokładnie. Wyjściem jest tylko sprzedaż domu i ewentualna budowa następnego. Jest jak jest. Wykonawców zasadniczo nie polecam a i dużą część materiałów, produktów które mam też nie. Psów zresztą też nie wieszam bo to przecież ja sam tych wyborów dokonałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 10.06.2005 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Jezier ale mieszka się wam chyba dobrze co No i trochę serca w to wlożyleś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 10.06.2005 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 No dobrze Jezier, wobec tego co zrobiłbys teraz inaczej np. z hydrauliką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 10.06.2005 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Mieszka się gorzej niż sobie wyobrażaliśmy. Człowiek wychowany w mieście zupełnie nie zdaje sobie sprawy do jakiego luksusu się przyzwyczaił. Wyprowadzając się na wieś część luksusu została w mieście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 10.06.2005 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Joola, gdzie te medale??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 10.06.2005 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Mieszka się gorzej niż sobie wyobrażaliśmy. Człowiek wychowany w mieście zupełnie nie zdaje sobie sprawy do jakiego luksusu się przyzwyczaił. Wyprowadzając się na wieś część luksusu została w mieście a czego Wam najbardziej brakuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 10.06.2005 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Mieszka się gorzej niż sobie wyobrażaliśmy. Człowiek wychowany w mieście zupełnie nie zdaje sobie sprawy do jakiego luksusu się przyzwyczaił. Wyprowadzając się na wieś część luksusu została w mieście No tak calkowita zmiana otoczenia Nie każdy lubi izolację od gwaru miejskiego A może jeszcze się po prostu nie przyzwyczailiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 10.06.2005 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 No dobrze Jezier, wobec tego co zrobiłbys teraz inaczej np. z hydrauliką? Nie wiem. Wkurza mnie to, że okropnie słychać w jednym pokoju wodę płynącą w rurach. To jest pokój sąsiadujący z łazienką a rury z wodą idą w ścianie oddzielającej te pomieszczenia. Szum jest większy niż w łazience. Poza tym nie mam cyrkulacji bo jej nie uruchomiłem, a rury mam kiepsko zaizolowane. Woda w nich bardzo szybko stygnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 10.06.2005 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Mieszka się gorzej niż sobie wyobrażaliśmy. Człowiek wychowany w mieście zupełnie nie zdaje sobie sprawy do jakiego luksusu się przyzwyczaił. Wyprowadzając się na wieś część luksusu została w mieście a czego Wam najbardziej brakuje? Brakuje mi drogi pod dom (kończy się 2 km). Brakuje mi telefonu po kablu, kanalizacji, kablówki. Sklepów, banku, poczty, bazarku itp. do których szedłbym niedłużej niż chwilę. Bramę przekraczam praktycznie tylko samochodem, nigdzie nie mogę dotrzeć na piechotę w jakimś rozsądnym czasie. Do autobusu mam 30 minut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 10.06.2005 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Dobranoc wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 10.06.2005 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Dobranoc Andrzejka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 10.06.2005 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 A duże masz odległości z bojlera do punktu poboru wody, że potrzebna cyrkulacja, bo nie pamiętam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 10.06.2005 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Mieszka się gorzej niż sobie wyobrażaliśmy. Człowiek wychowany w mieście zupełnie nie zdaje sobie sprawy do jakiego luksusu się przyzwyczaił. Wyprowadzając się na wieś część luksusu została w mieście a czego Wam najbardziej brakuje? Brakuje mi drogi pod dom (kończy się 2 km). Brakuje mi telefonu po kablu, kanalizacji, kablówki. Sklepów, banku, poczty, bazarku itp. do których szedłbym niedłużej niż chwilę. Bramę przekraczam praktycznie tylko samochodem, nigdzie nie mogę dotrzeć na piechotę w jakimś rozsądnym czasie. Do autobusu mam 30 minut. no to ciężka sprawa, ale masz za to swój kawałek ziemi, piękne widoki, przestrzeń, świeże powietrze itd Może nie jest aż tak żle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 10.06.2005 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Muszę zlać kilka litrów chłodnej wody 2-3. Trwa to kilkanaście sec. Do najdalszego punktu mam z 10 metrów rury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 10.06.2005 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 No to ciężka sprawa, ale masz za to swój kawałek ziemi, piękne widoki, przestrzeń, świeże powietrze itd Może nie jest aż tak żle? Coś za coś. Mam też 140 metrowy dom zamiast dwupokojowego mieszkania 50 m2. Własny kawał ziemi przeznaczony na ogród. Las za płotem. Wiewiórki bawiące się za oknem gdy się budzę. Sikorki mieszkające na poddaszu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts