kaśka maciej 15.12.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 verunia napisał: On tak specjalnie bo kary mu się zachciało zobacz jaki zboczony!! chce dostać linijką po gołym dupsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 15.12.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 stukpuk napisał: verunia napisał: kaśka maciej napisał: stukpuk napisał: kaśka maciej napisał: verunia napisał: nie zaliczam streszczenia, pała trochę mnie nie było a juz sie towarzystwo rozpuściło od stawiania pał to ja tu jestem koleżanko cześć Aneta dawno Cię tu nie było Verunia A co do streszczenia, to co tu pisać jak ostatnoi stronki ciągną się po 3-4 dni ja ci dam Anetę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! On tak specjalnie bo kary mu się zachciało Nigdy nie byłem przeciw karom cielesnym......... No to masz gatki misiu http://1.1.1.2/bmi/www.weltersbacher.de/pix/schund/SadoMasoBear.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.12.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 wartownik napisał: stukpuk napisał: Nigdy nie byłem przeciw karom cielesnym......... w sumie to ja tez grzeczny dzisiaj nie bylem Ale pani nauczycielka chyba nam uciekła........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.12.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.12.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 kaśka maciej napisał: verunia napisał: On tak specjalnie bo kary mu się zachciało zobacz jaki zboczony!! chce dostać linijką po gołym dupsku Ale dziś tłum na rw!!!!!!!!!!!! I wszyscy chcą być ukarani, a tu nie ma komu karać malka to już twoje drugie "bry" dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.12.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 wartownik napisał: stukpuk napisał: Nigdy nie byłem przeciw karom cielesnym......... w sumie to ja tez grzeczny dzisiaj nie bylem wartownik skarbeńku dla ciebie mam taki rzemyczek wwwwwwrrrrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.12.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 verunia napisał: stukpuk napisał: verunia napisał: kaśka maciej napisał: stukpuk napisał: kaśka maciej napisał: verunia napisał: nie zaliczam streszczenia, pała trochę mnie nie było a juz sie towarzystwo rozpuściło od stawiania pał to ja tu jestem koleżanko cześć Aneta dawno Cię tu nie było Verunia A co do streszczenia, to co tu pisać jak ostatnoi stronki ciągną się po 3-4 dni ja ci dam Anetę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! On tak specjalnie bo kary mu się zachciało Nigdy nie byłem przeciw karom cielesnym......... No to masz gatki misiu http://1.1.1.2/bmi/www.weltersbacher.de/pix/schund/SadoMasoBear.jpg Czy ja niewidomy jestem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.12.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Verka, wracaj Nie wyrabiam z karaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.12.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 W celi siedzą razem: gwałciciel, zoofil, pedofil, gerontofil, sadysta, nekrofil i masochista. gwałciciel: - Eh, jak bym kogoś zgwałcił zoofil: - Kotka na przykład pedofil: - Tak, tylko młodego, dwumiesięcznego gerontofil: - A potem poczekać jak się zestarzeje i jeszcze raz sadysta: - Aha, tylko łapy mu jeszcze połamać, podpalić troszkę… nekrofil: - A kiedy umrze będzie najlepiej masochista: - Miau… Nie mogłam się powstrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.12.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Stuku - bo jest Bry, to co nie moge głośno o tym mówić ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.12.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 malka napisał: W celi siedzą razem: gwałciciel, zoofil, pedofil, gerontofil, sadysta, nekrofil i masochista. gwałciciel: - Eh, jak bym kogoś zgwałcił zoofil: - Kotka na przykład pedofil: - Tak, tylko młodego, dwumiesięcznego gerontofil: - A potem poczekać jak się zestarzeje i jeszcze raz sadysta: - Aha, tylko łapy mu jeszcze połamać, podpalić troszkę… nekrofil: - A kiedy umrze będzie najlepiej masochista: - Miau… Nie mogłam się powstrzymać malka ty zboczku!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 15.12.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 kaśka maciej napisał: wartownik napisał: stukpuk napisał: Nigdy nie byłem przeciw karom cielesnym......... w sumie to ja tez grzeczny dzisiaj nie bylem wartownik skarbeńku dla ciebie mam taki rzemyczek wwwwwwrrrrrrrrrrrr ojej , dziekuje ..... skarbeńku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.12.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 malka napisał: Stuku - bo jest Bry, to co nie moge głośno o tym mówić ?? bry- to znaczy że Ci zimno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.12.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 wartownik napisał: kaśka maciej napisał: wartownik napisał: stukpuk napisał: Nigdy nie byłem przeciw karom cielesnym......... w sumie to ja tez grzeczny dzisiaj nie bylem wartownik skarbeńku dla ciebie mam taki rzemyczek wwwwwwrrrrrrrrrrrr ojej , dziekuje ..... skarbeńku do usług zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.12.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 To ja chyba uciekam bo mi zaraz faktycznie futro wygarbują!!!!!! i to bez znieczulenia......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 15.12.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 oglaszam przerwe do 21.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.12.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 wartownik napisał: oglaszam przerwe do 21.00why????????? Od kiedy występujesz pod swoim nickiem?? Chyba dopiero dziś zauważyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 15.12.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 ile do końca? heloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.12.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 stukpuk napisał: malka napisał: W celi siedzą razem: gwałciciel, zoofil, pedofil, gerontofil, sadysta, nekrofil i masochista. gwałciciel: - Eh, jak bym kogoś zgwałcił zoofil: - Kotka na przykład pedofil: - Tak, tylko młodego, dwumiesięcznego gerontofil: - A potem poczekać jak się zestarzeje i jeszcze raz sadysta: - Aha, tylko łapy mu jeszcze połamać, podpalić troszkę… nekrofil: - A kiedy umrze będzie najlepiej masochista: - Miau… Nie mogłam się powstrzymać malka ty zboczku!!!!!!!!!!! Miałłłłłłłłłł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.12.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Olkalybowa napisał: ile do końca? heloł wszelki duch jeszcze tylko Maxi i Andre brakuje Cze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts