frosch 18.12.2008 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 ja pije juz druga dzisiaj wlasnie skonczylam lepic pierogi (wczorajsze Frosch mi podprowadzil) lece na miasto , bo nie mam jeszcze nic dla niego pod choinke z wszelkich pomyslow ostala mi sie tylko woda po goleniu Bossa , ktora na moje szczescie wlasnie mu sie konczy potem oprawie sledzie, ktore sie juz mocza od wczoraj ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 18.12.2008 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 cześć frosia ale Ty zaganiana kobieta jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.12.2008 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 no i d.upa blada dzien juz spisany na straty ..... dostalam wiadomosc , ze zmarl moj kolega , z ktorym bawilam sie wiele lat na podworku ( i w krzakach ) ludzie co to sie dzieje ???? chlop mial dopiero 40 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 18.12.2008 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Frosiu przyka sprawa jakis pech czy cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.12.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 no wlasnie do tej pory sie cieszylam, ze nie mam za wiele grobow do odwiedzania 1 listopada w listopadzie zmarl ojciec przyjaciela mojego froscha ledwo goscia poznalam i pokochalam prawie jak wlasnego ojca , a juz go nie bylo teraz wujek i Andrzej az sie boje jutro obudzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.12.2008 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Witam, co to ostatnio same złe wiedomości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.12.2008 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Ma ktoś z Was te nowe unijne skrzynki na listy? Nam założyli dwa dni temi i ch......mnie strzeli zaraz Do bani są!!!! Nie dość ,że przenieśli je na zewnątrz (pod daszek), teraz każdy może wrzucać co mu dusza zapragnie (łącznie z kopertami z wąglikiem ) I dwie najważniejsze sprawy: -nie ma dziurek w klapie i nie widac czy coś jest!!! (trzeba specjalnie otwierać) -i za nisko powieszone!!!! czy wszyscy na świecie mają po 160-170cm wzrostu?! (bez obrazy oczywiście ) czy całe życie musze się schylać do skrzynki? U siebie powiesze wyyyyyyyyysoko i niech się listonosz męczy!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 18.12.2008 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Stuku idea tych skrzynek jest wlasnie taka, zeby kazdy mogl wrzucac co chce Ja mam pierwsza, wiec dla mnie wysokosc jest ok. Ale fakt, ze nie widac czy cos jest czy nie. Bo tamte byly pod katem a te sa w poziomie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.12.2008 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 ty , nie wywyzszaj sie co ? ta z malych ci to mowi a co ? mam ze stolkiem po listy chodzic? zwlaszcza , ze pod "Jedynka" mieszkam ciekawe czy u mnie wymienili ??? musze dzieciaki zapytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.12.2008 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 ty , nie wywyzszaj sie co ? ta z malych ci to mowi a co ? mam ze stolkiem po listy chodzic? zwlaszcza , ze pod "Jedynka" mieszkam ciekawe czy u mnie wymienili ??? musze dzieciaki zapytac Nie ze stolikiem ,ale te 15cm, wyżej by nie zaszkodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.12.2008 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Stuku idea tych skrzynek jest wlasnie taka, zeby kazdy mogl wrzucac co chce Ja mam pierwsza, wiec dla mnie wysokosc jest ok. Ale fakt, ze nie widac czy cos jest czy nie. Bo tamte byly pod katem a te sa w poziomie To , że będą wszyscy wszystko wrzucać to pół biedy, tylko żeby wyżej wisiały Tamte mieliśmy w poziomie i na klatce wisiały to sobie mogłem w samych gaciach wylecieć po listy , a teraz mi pupa zmarznie I trzeba sie ładnie ubrać, żeby sobie obciachu nie narobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.12.2008 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Jest ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.12.2008 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 jest nie mom czasu , bo nudle robia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.12.2008 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 No to śmigam na allegro Może coś tam Mikołaj dla mnie zostawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.12.2008 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 No to śmigam na allegro Może coś tam Mikołaj dla mnie zostawił zobacz czy nie zostawil tam czasem dla mnie zmywarki, bo mi sie stara popsula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.12.2008 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 No to śmigam na allegro Może coś tam Mikołaj dla mnie zostawił zobacz czy nie zostawil tam czasem dla mnie zmywarki, bo mi sie stara popsula OK ,sprawdze A ja poszukam normalnych skrzynek na listy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.12.2008 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 No to śmigam na allegro Może coś tam Mikołaj dla mnie zostawił zobacz czy nie zostawil tam czasem dla mnie zmywarki, bo mi sie stara popsula OK ,sprawdze A ja poszukam normalnych skrzynek na listy przyzwyczaisz sie i pokochasz jak swoje ...te nowe skrzyneczki na kolanach jeszcze do nich przyjdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 18.12.2008 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 No to śmigam na allegro Może coś tam Mikołaj dla mnie zostawił zobacz czy nie zostawil tam czasem dla mnie zmywarki, bo mi sie stara popsula OK ,sprawdze A ja poszukam normalnych skrzynek na listy frosia moja też odmówiła posłuszeństwa zmówiły się czy co pierwszy raz od 5 lat muszę zmywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.12.2008 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 No to śmigam na allegro Może coś tam Mikołaj dla mnie zostawił zobacz czy nie zostawil tam czasem dla mnie zmywarki, bo mi sie stara popsula OK ,sprawdze A ja poszukam normalnych skrzynek na listy przyzwyczaisz sie i pokochasz jak swoje ...te nowe skrzyneczki na kolanach jeszcze do nich przyjdziesz Bardzo śmieszne!!!!!!!! Ich niedoczekanie! W nocy je przykręce wyżej A na swoim budynku/ogrodzeniu to tylko ja dosięgne do listów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.12.2008 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 No to śmigam na allegro Może coś tam Mikołaj dla mnie zostawił zobacz czy nie zostawil tam czasem dla mnie zmywarki, bo mi sie stara popsula OK ,sprawdze A ja poszukam normalnych skrzynek na listy frosia moja też odmówiła posłuszeństwa zmówiły się czy co pierwszy raz od 5 lat muszę zmywać ja narazie jeszcze nie musze , bo Ola jest teraz gospodynia ale napisala mi , ze zmywarka nie chodzi , a tu swieta tuz, tuz.... moja ma prawo juz do emerytury ...ma juz okolo 15 lat , do tej pory smigala jak talala (marki AEG) , ludze sie jeszcze , ze moze jest zapchana , bo chlopaki wkladaja do niej bardzo brudne naczynia aniu a twojej co dolega? moze tez ma zwyczajnie wszystkie przewody zasyfione (u mnie kiedys juz tak bylo , Frosch mi ja rozkrecil i przeciscil CILIT BANK-iem , z 5 lat minelo jak zmywala bez zarzutu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts