ila66 25.12.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 a mowiles malej zonce jakie masz plany? nie mówiłem!!!!!!!! Myślicie,że dlatego nie przychodzi? Trzeba jej wysłać jakiś tajemny znak,hehehheeeheee, żeby teściowa nie przechwyciła!!!!!!!! do dzieła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 25.12.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 Kuzwa jakies zlamasy (chyba te co w lecie mi wywalaly pety na taras) urzadzily sobie palarnie na klatce!!! Juz 2x probowalam ich zlapac, mam nadzieje, ze teraz mi sie uda. Nawet sobie popiolke zrobily z pudelka!!! Bo to sa goscie a nie mieszkancy i dwa razy w roku nie dasz im zapalić na klatce? (nawet popiołkę zrobili żeby nie śmiecić) a gdzie miłość chrześcijańska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 25.12.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 Moga sobie palic w mieszkaniu. Nie mam zamiaru znosic smrodu w domu. Nie po to rzucilam, zeby teraz smierdziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 25.12.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 Wyslij jej eska, moze byc lekko pieprzny jesli lubi/cie Lubi........widze że ją też nosi......... ,trzeba działać póki jestem na chodzie......dziś mam lenia i mogę dać się wykorzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 25.12.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 tak jest. mogą. tyle, że do mieszkania pewnie trochę drogi mają...czyli mówisz, że wczoraj palącego byś do pustego talerza na wieczerzę nie dopuściła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 25.12.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 To jak lubi to do dziela!! Jak powiedziala Ila retro a Ty bys pozwolil na palenie na klatce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 25.12.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 A mowiles malej zonce jakie masz plany? Nie mówiłem!!!!!!!! Myślicie,że dlatego nie przychodzi? Trzeba jej wysłać jakiś tajemny znak,hehehheeeheee, żeby teściowa nie przechwyciła!!!!!!!! DO DZIEŁA Do działa raczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 25.12.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 Do czego by nie bylo bawcie sie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 25.12.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 To jak lubi to do dziela!! Jak powiedziala Ila retro a Ty bys pozwolil na palenie na klatce? Mieszkańcom? - NIE Gościom - jeśli sporadycznie, to TAK. Jesli byliby częściej, to wyszedłbym do nich ustalić warunki i poinformował, że raz, dwa, czy trzy razy w roku, to mogę odpuścić, ale dwa razy na miesiąc, to przesada i proszę se zjeżdżać przed blok. zresztą mam takie przeciągi, że zapach dymu trwa dwie minuty, potem się gdzieś ulatnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 25.12.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 No widzisz to mamy odmienne poglady. Ja sie nie zgadzam na palenie na klatce ani u mnie w domu. Nawet jak mama moja wlasna osobista jest u mnie to ma zakaz palenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 25.12.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 Na łowy czas ruszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 25.12.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 No widzisz to mamy odmienne poglady. Ja sie nie zgadzam na palenie na klatce ani u mnie w domu. Nawet jak mama moja wlasna osobista jest u mnie to ma zakaz palenia Pytałaś mnie o klatkę nie o mieszkanie. U mnie w mieszkaniu też wszyscy maja zakaz palenia. Bo jestem jego właścicielem. Ale klatka jest moja tylko w części. A ja nie jestem większy od innych współwłascicieli. A poza tym gość w dom - Bóg w dom. I nieważne, że w nie mój. To gość moich sąsiadów. Jesli jego nie poszanuję, to znaczy, że sąsiadów też nie szanuję. Koniec, kropka. Takie mam poglądy i ich już nie zmienię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 25.12.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 To niech sobie pala na tej czesci sasiada do ktorego przyszli I tylko na jego czesci dymia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 25.12.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 To niech sobie pala na tej czesci sasiada do ktorego przyszli I tylko na jego czesci dymia Ciekawe, czy jak paliłaś, to też głosiłaś takie poglądy. Skądinąd mówią, że zawsze neofici są bardziej papiescy od papieża... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 25.12.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 na łowy czas ruszyć nie na łowy , tylko na stukową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 25.12.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 Na łowy czas ruszyć NIE NA ŁOWY , TYLKO NA STUKOWĄ Ot i mądrej miło posłuchać idę się przyczaić pod kołdrą........dobranoc, do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 25.12.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 kurna, dragasia mnie na stronkę wpuściła jak w maliny...chyba że mnie kto popchnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 25.12.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 retro po pierwsze nie jestem neofitka, bo nie pale 8 lat a poza tym niegdy nie palilam na klatce. I zazwsz gonilam palacych na klatce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 25.12.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 kurna, dragasia mnie na stronkę wpuściła jak w maliny... chyba że mnie kto popchnie... dawaj streszczenie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 25.12.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 Na łowy czas ruszyć NIE NA ŁOWY , TYLKO NA STUKOWĄ Ot i mądrej miło posłuchać idę się przyczaić pod kołdrą........dobranoc, do jutra Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts