retrofood 06.01.2009 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 co jest??? d..y wam do łóżek przymarzły??? wstajemy!!!! akumulatory ładować!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 06.01.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 co jest??? d..y wam do łóżek przymarzły??? wstajemy!!!! akumulatory ładować!!! przy -10st możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.01.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 jakie -10? U mnie - 17!!! Własnie wysłałem żonę na wieś, żeby sprawdziła, czy rury nie zamarzły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 06.01.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Wleciałam tylko powiedzieć Dzień Dobry i.... uciekam pracować Poza tym na u mnie - 10 i słonko... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.01.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 A fonetycznie to po prostu "jotemwu" rym do bzu lub .... "fiu, fiu" witam nowych dobra, starych tez co tam zmarzluchy? dojechalam wreszcie do S. 26h jechalismy niezly czas jak na Froscha 30-to kilometrowe korki byly norma u nas nas narazie -13 i kupa sniegu ale zima dala Szawbom popalic dobrze im tak , bo normalnie chodza w styczniu w polbutkach najbardziej bawia mnie dzieciaki z sankami , wyposazone w ochraniacze na lokcie i kolana i ..kaski na glowy normalnie mieczaki jakies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajri 06.01.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajri 06.01.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Moje hasło na dziś: TERMOSTAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.01.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Moje hasło na dziś: TERMOSTAT moje HERBATKA +WKLADKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajri 06.01.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Przymarzł mi skubany i pomimo, że akumulator zadziałał bez zarzutu to nie dało się jechać bez chłodzenia silnika. Wziąłem więc sobie dzień urlopu okolicznościowego. Gdy szef zapytał jaka to okoliczność odpowiedziałem, że klęska ekologiczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajri 06.01.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Grzaniec w kubku firmowym to jest to. Częstujcie się. http://images31.fotosik.pl/122/70eacbb8e734a92emed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.01.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 a mowili o jakim ociepleniu globalnym czy cus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.01.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 dzieki ajri ale czy aby na pewno z wkladka ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajri 06.01.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 To ocieplenie klimatu jest bardziej zakręcone niż by się mogło wydawać. Dość powiedzieć, że owe ocieplenie klimatu może w naszej strefie geograficznej spowodować znacznie oziębienie się klimatu i zdecydowanie bardziej siarczyste zimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.01.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 To ocieplenie klimatu jest bardziej zakręcone niż by się mogło wydawać. Dość powiedzieć, że owe ocieplenie klimatu może w naszej strefie geograficznej spowodować znacznie oziębienie się klimatu i zdecydowanie bardziej siarczyste zimy. daj spokoj zimniej juz byc nie moze dobrze, ze stara juz jestem i nie dozyje tych anomalii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajri 06.01.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Jest wkładka jest. Zestawik z zaprzyjaźnionej lubelskiej firmy http://www.potrawyregionalne.pl/media/Image/miody/miodpitny_apis_skrzynka_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajri 06.01.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 daj spokoj zimniej juz byc nie moze dobrze, ze stara juz jestem i nie dozyje tych anomalii O wiek nie pytam, ale z dużą pewnością stwierdzam, że prąd zatokowy tzw. Golfsztrom jest nieco starszy To właśnie zanik tego ciepłego prądu może spowodować oziębienie się klimatu na terenach północnej Europy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.01.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 ooooo , to, to miod oprocz wlasciwosci odzywczych posiada rowniez wlasciwosci lecznicze i prewencyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.01.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 daj spokoj zimniej juz byc nie moze dobrze, ze stara juz jestem i nie dozyje tych anomalii O wiek nie pytam, ale z dużą pewnością stwierdzam, że prąd zatokowy tzw. Golfsztrom jest nieco starszy To właśnie zanik tego ciepłego prądu może spowodować oziębienie się klimatu na terenach północnej Europy matko ! jakie madrosci tu wypisujesz Golf i sztrom ...... na ocieplunek niezly ide poczytac o tym, bo mnie zaciekawilas/es Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.01.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 no wiedzialam , ze jak cos zlego dla Europy to z Hameryki musialo przylezc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajri 06.01.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Co nieco jest tutaj: http://wiadomosci.onet.pl/1303508,242,1,golfsztrom_slabnie,kioskart.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts